reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam w ten piękny dzionek ;-)
Mamy cudowną wiosnę tej zimy :huh: Ale powiem Wam, że przydałby się porządny przymrozek, żeby pozbyć się bakterii, bo co druga osoba chora- na czele z Puzlem :confused2:

Aschlee o kurcze to lekkie opóźnienie jest :tak: Nawet bardziej niż lekkie ;-) Jak się sprawy maja na dzisiaj?

Joasiu współczuję remanentu :tak: Uporałaś się z nim już?

Roza proszę ucałować Zosieńkę :-)

LiLuu mam nadzieję, że choroba Was opuściła całkowicie :tak:

Bashi
bardzo fajnie, że przełożona tak pozytywnie przyjęła nowinę o Twojej ciąży :blink: Nic tylko się cieszyć :tak:

Madziulek
w takim razie gratuluję SYNA :* I mam nadzieję, że Pani doktor jednak myli się co do nerki- trzymam mocno kciuki za to aby się myliła :tak:

Miłego Dnia :*

reklama
Ja juz po wizycie poloznej...bardzo mila kobieta. Wypelnila moja ksiazke ciazy, pobrala 5 pojemniczkow z moja krwia!!!! Dostalam darmowe ksiazeczki foldery informacyjne nic tylko czytac I czytac :) do konca tygodnia mam dostac termin pierwszego usg (screeming scan) beda sprawdzac jak duze jest prawdopodobienstwo ze moje malenstwo bedzie mialo zesol Down'a itd. Takze doczekac sie nie moge...
Zycze milego dnia :)

Witam.

Co tam u Was? Mnie mało było przez weekend, bo najpierw u znajomych byliśmy, a później siostrę ze szpitala wypuścili, więc u niej siedzieliśmy...

Katrina w pl też robią Hiv bez ekstra kasy ;-)

Miłego dnia :-)

Rozia - I bardzo dobrze. To wbrew pozorom istotne badanie I qazne jest zeby miec je zrobione. A jakby trzeba bylo jeszcze za nie placic to pewnie czesc kobiet by ich nie robila. Tak samo badania w kierunku toksoplazmozy powinny byc robione za free.

reklama
ja się melduję

ostatnio chodzę jak burza i piorunami strzelam... @ tuż tuż..

siedzę z dzieciakami w domu, bo Mati coś wczoraj narzekał na gardełko, a mała pokasłuje. Jutro lecimy do pediatry, niech ich obejrzy.

Młody buduje z klocków, a panna robi rozróbę w zabawkach..caaały pokój tonie, nie wiem czy mamy za dużo zabawek czy za mały pokój haha:-D

potem doczytam co u was...teraz czas na obiaaaadek dla malego głodomora

Do góry