reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Madziulek pokazuj moze znajde cos dla siebie chociaz wiem ze to jeszcze za wczesnie :)
a ty juz znasz plec dzidzi? jesli przeoczylam ta informacje to przepraszam...

http://wozki.com.pl/photos/wozek-wielofunkcyjny-euro-cart-passo-2013-fotelik-3140735117.jpg tu masz link z wózkiem, ale zastanawiam się jeszcze nad kolorkiem, myślałam o beżu, ale kuszą mnie kolory np fiolet..
A tu lóżeczko http://namgets.provps.pl/imgal/_images/main/2816730109.jpg , które można przerobić na łóżko w późniejszym czasie
http://www.babytip.pl/images/produkty/1723_5n_m.jpg
Do tego przewijak oczywiscie, karuzela do lóżeczka i cala reszta... Dobrze ze ubranek nie muszę kupować, chyba że córeczka jednak okaże sie synusiem :-D

Jak doczytałaś to ma być niby dziewczynka, ale w sobote idziemy na 3d i sie okaze :)
Łóżeczko na allegro mi sie podobalo, ale miało mega cene i to bez niczego a u mnie okazalo sie o 100zl tansze, a wgl funkcja lozka jest fajna..
Wozek polskiej produkcji, widzialam na zywo i robi wrazenie, duza gondola, pompowane kola, fajny material i cena nie jest kosmiczna :)

Też fajne, tego drugiego widziałam już gdzieś, a pierwszy jakoś nie wpadł mi w oko, przez te koła i ten kosz na dole, widziałam dziś podobny i jakoś mnie nie przekonał, ale każdy ma inne gusta, polecam też zobaczenie wózków na żywo, bo na zdjęciu czasem inaczej wyglądaja :)

Ja mimo ze Dzidzia dopiero w planach to czasem sobie przegladam i bardzo podoba mi sie ten zzzzzzz.jpg ale te co Wy pokazalyscie tez bardzo ladne:tak:

Załączniki

• zzzzzzz.jpg
    zzzzzzz.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 29
reklama
truskaffka- przez tydzien to i ja snieg zniose..ale nie dluzej :p:p

Bashi- 3d super sprawa..fajnie sie oglada dzidzie..my mamy zdjecie3d z ostatniej wizyty przed swietami..jest takie realne - corcia ma super pultynki:p:p i reke ssie:-) fajna pamiatka..

Madziulek- widze etap wozkowy..my tez ostatnio z m siedzimy i ogladamy mi sie podoba Roan 4 runner kremowo czarny..a m wybral Abc desing 3tek ..widzielismy na zywo czarno- zloty tylko na 4 kolkach i z podwojna raczka.. tylko ze u nas dostepne sa 3kolowe a taki mi cos nie pasi.:p
a ten co wybralas to jaka firma?? bo tez fajnie wyglada

Aschlee- witamy:-)

a reszta gdzie??

Do góry