reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam

mnie mało bo czasu brak ale czytam na bierzaco

wczoraj byłam z Lily u lekarza bo wydawało mi się że jej się pogarsza ale okazało się że wszystko dobrze i oskrzela czyste a dzisiaj już duzo llepiej
mnie też już chorobsko opuszcza

poza tym nic nowego @ dzisiaj zawitała z samego rana więc kolejny miesiąc staranek przed nami :)
30 stycznia P ma badania i zobaczymy co się okaże po nich

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Hej..dziewczynki :)
Ja w pracy ale na szczescie nie ma duzo ludzi ufff...wczoraj powiedzialam mojej przelozonej ze jestem w ciazy a ta..oszalala. Mam sobie brac przerwe kiedy tylko potrzebuje...dostalam extra wolne podczas serwowania obiadu I kolacji na oddziale bo mnie mdli od zapachow. Powiedziala zebym sobie wybrala ktory z prywatnych pokoi chce dostac jak bede w szpitalu :D

[h=5]WITAM:D Byłam dziś na wizycie 3d/4d tzn na połówkowym.. I ciesze się bardzo, że mój gin dał mi skierowanie... A więc moja dziewczynka okazała się CHŁOPCEM na 100% Mały waży 562 gramy, wszystko dobrze, tylko Pani doktor nie podobała się prawa nerka i podejrzewa torbielowatość.. Może się mylić i sama to przyznała, więc załatwi nam wizytę na konsultacje do Poznania na Polna, we wtorek mam się dowiedzieć kiedy mam się tam udać.. Nóżki tak zaciskał, aż raz pokazał, co tam chowa i w końcu wiemy wszystko na 100% . Tak się kręcił, że ciężko było zdjęcie zrobić, ale cosik widać :D u[/h]Termin wg miesiaczki 3 maj, a wg usg 30 kwietnia :)
Zobacz załącznik 602289 Zobacz załącznik 602290Zobacz załącznik 602291

Bashi wczoraj pisalysmy o tym 3d/4d i szczerze Ci powiem ze polecam, pamiatka owszem, ale moze gdyby nie ono, nie dowiedzialabym sie o tej nerce.. W sumie ja mam ciagla nadzieje ze jednak to byla pomylka...

Katrina ;-) Luz zdarza sie

madziulek gratuluje synka !!! Super wiadomosc a nerka sie nie martw na zapas poczekaj na wizyte u specjalisty

u nas choroba powoli odpuszcza,P caly weekend w pracy wiec my same w domku ;-)

Milej niedzieli zycze

reklama
Witam sie wieczorowa pora :-) Kilka dni nie zagladalam ale juz sie poprawiam :-) witam nowe forumowiczki.
BASHI - super pracodawca :-) szczesciara :-) choc ja tez nie narzekam - no przynajmniej jak bylam w ciazy.
MADZIULEK - fajna niespodzianka :-)

Do góry