reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D
małami o masz......... ale tez oczy postawiłam jak o tym śniegu przeczytałam.,.......:-D :-)

EKSKLUZYWNA koszula M złote guziki i zamki BOGATA (2509654511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ohhhhhhhh cudo.......tylko czemu cena taka ...?????:szok: szperam sobie na necie w poszukiwaniu czegość na chrzciny ....:-) wiem,wiem........" jeszcze jasiek w dupie a juz mu kaszkę studzą" no ale zorientowac sie musze co i jak hihih :-D

reklama
No to jestem dziewczynki, ale padam na pyszczek...

piateczko jakaś taka przytrzymana jestem ostatnio... Byliśmy u teściów na 2 dni i zamaist wypocząć, to wróciłam wykończona i fizycznie (ja prowadziłam,a to jakieś 3h jazdy) i psychicznie ( a to już inna bajka)... Ale byłam dzis odebrać opinię genetyka przed tą amniopunkcją i mnie uspokoił bardzo, bo trochę się obawiałam czy ją robić czy nie... Ale powiedział,że mam się nie stresować, żebym nie sugerowała się obawami przed zabiegiem, bo ryzyko jest bardzo małe :-)

wera jak robisz tego kurczaka, bo ja uwielbiam :-) A po drugie witaj i gratuluję :-)

Dziama kurczę ja się może do Ciebie uśmiechnę o tą sesję :-) W sumie z Krk do Kato blisko, więc możemy coś wykombinować :-)

malami no to numer wykręcili, to jaki sens jest przyjmować pacjentki w takim gabinecie?? Kosmos ... A ten z Warszawy?? Zrezygnowałąś już z tego pomysłu??

No i tyle pamiętam...

zebrac wszystkie dziewuszki i cyknąc nam super sesje :D ja jestem zaaaaaaaaaaaa;] jak mija dzionek? mnie coś głowa boli..

u mnie w Bialymstoku to taka dzisiaj pogoda ze szok! w halce smigałam po domu..upał.. ale coś zapowiadają burze, a burz sie boję :/

Witam sie i padam na pyszczek:((Niedawno wrocilam z pracy,chyba juz dzisiaj nie popisze..jeszcze moj m umowil sie na jutro ze znajomymi z pracy-tj,zaprosil ich do nas no i musze cosik przygotowac do jedzenia,wlasnie wstawilam sernik do piekarnika,zrobie jeszcze jakas salatke i moze grilla zrobimy-oby nie padalo jutro.

Przepraszam ze was nie nadrobie dzisiaj ale jakos tak nawet nastrój mi dzisiaj padł i nic mi sie nie chce..Jezeli wydarzylo sie cos waznego to moze ktoras z was mi stresci tak szybciutko a jak nie to postaram sie jutro nadrobic po pracy o ile skoncze o jakiejs normalnej godzinie:-(do tego julka moja plakala dzisiaj bo najpierw sie uderzyla no a pozniej pociagnela ropacz dalej i stwierdzila ze teskni za mamunia...:-:)-:)-:)-(jeszcze 11dni i juz bede je miala przy sobie ale to nadal AŻ 11 dni dla takiego dziecka i zreszta dla mnie tez...ach....mimo wszystko zycze wam miłego wieczorku,bede was podczytywac jak cos...lece do kuchni..:tak:

Rozia a kiedy byłaby ta amniopunkcja ?????????????????????????????
asiczka ojjjjjj biedna Juleczka.......... dla dziecka to faktycznie te dni bedą sie dłużyć ale da sobie niuńka radę......juz tyle dała.....:tak: dzielna jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziama dobranoc :happy: :*

oj cicho.....ale to dlatego ze juz piątek....... :-(

Losiczka ja ciągle lukam na Twój wykres....... i chyba moje tańce godowe skutkują ??????????

Jutro mam nadzieje ze rano "wlecisz" z II kreseczkami :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze to bedą bardzo dłuuuuuuuuugie 2 tygodnie nie tylko dla Was ale i dla NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale skoro masz małe ryzyko tak naprawde to ja wiem ze dzieciątko bedzie zdrowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry