reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Myślałąm że trochę bliżej ;( bo tam też czasm bywam ale zaprosisz mnie na 2 dni z noclegiem i kto wie heheheheh

Ilonko - jak czytam o tym jakie pyszności tworzysz na obiadki to jeszcze nie wytrzymam i skorzystam :) oddam Cię dopiero na weekend jak P wróci heheh

Kasia spoko loko, zobaczysz, niebawem motylki w brzuszku będą ci latać, a potem będziesz dostawać kopniaki od własnych dzieciaków hihihi
Werka u nas zdjęć masę, bo jednak dzieciakom sporooooo zdjęć robiliśmy ;) no i ogólnie z nas trochę maniaki, więc mam też mase zdjęć fal, piasku, kamyków...
Roszpunka mniam pyszny obiadek ;)
u mnie gulasz z makaronem, najmłodszy w rodzinie już pojadł, dokładkę też wciął, a ja czekam na D...teraz kawkę piję:-p
ooo młode przyszło z ...lodzikiem, od babci ..on to ma za dobrze z tymi dziadkami:-D wczoraj dziadziusia wyciągnął do sklepu po jajko niespodziankę, dziś babcię naciągnął na lodzika...widać że dziadki stęsknieni ulegają łatwo maślanym oczkom:-D
MałaMi...zostań już z nami :) trzymam kciuki za badania i dobre wieści i...fasolkę :)
Gosiulek GRATKI dopiero teraz zauważyłam suwaczek :) niech kruszynka zdrowo rośnie :)

nie ma sprawy kochana ...... :-D:-D:-D:-D:-D zapraszam .....:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

teraz to ja sie obżarłam . ....:baffled: i pękne chyba ........:sorry2: do kolacji nic nie tykam .....:rofl2: ale tą lazanke piąteczki to bym zjadła :sorry2: hehe,............ piąteczko mój P to by |Cię po rękach wycałował bo on to uwielbia ........ale gdzie mi sie chce robic samej- kupuje mu zawsze jak chce hihih w biedronce jest dobra ;-)

ilonka leżę plackiem po obiadku. nie mam siły. pralka pierze, zmywara myje a ja resztką sił tłumacze sobie, że robienie teraz testa nie ma sensu

reklama
Do góry