reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ale się koleżanki rozpisały:szok:
asiczka
, siły to ja jeszcze mam:tak: Oby cię znów takie boleści nie złapały biedulko:-(

piąteczko, :-D, teraz już wszystko jasne hihi. Poprawka z rana jak śmietana;-);-):-D Ja się biorę za sprzątanie dopiero po urodzinach 31,więc jeśli poczekasz z tym sprzątaniem to wpadam!;-):-)

viola, straszne z tym twoim sąsiadem. Straszne rzeczy się ludziom przytrafiają. :-(

U mnie jest taka bardzo duża szkoła nauki jazdy, właściciele mają kasy jak lodu, dom, samochody itd. Jakiś czas temu ich syn 20-paroletni też zginął na motorze. A pamiętam jeszcze jak na placu z nim jeździłam...

Motor niestety jest niebezpieczny, czy jeździ się ostrożnie czy nie. Zawsze ktoś inny może wypadek spowodować. W samochodzie jednak jest się zamkniętym jak w puszce i zabezpieczonym, a na motorze niestety nie ma żadnej ochrony.

werka, pisz to na co masz ochotę. Tylko kilka dziewczyn jest tutaj "od początku", a raz na jakiś czas zjawiają się nowe. Tak że nie przejmuj się nic. W poniedziałek zrób betę koniecznie i daj nam znać.:tak:

agnes, ilona, dzieciaki nie są zbyt męczące, same sobą się potrafią zająć, tyle że wariują i krzyczą strasznie!!:-)

ilona, Kurcze, szkoda że nie ma umowy, miałby chociaż L4 żeby z tobą posiedzieć, a tak to nic... Trzeba cały czas szukać lepszej roboty, nie ma innego wyjścia...
Chyba zaczyna do mnie docierać, że niedługo i na nas czas przyjdzie!:szok: Trochę się boję, ale bardziej się ciesze na to:-)

dziama, ale niedługo się widzicie, prawda? To zmusisz go do zrealizowania tych wszystkich sprośnych rzeczy które ci teraz wypisuje hihihi:-D Ja jestem blisko, zapraszam do mnie na sesję:-)

karolina, a co to za nocne smutki????

pamela, mój m też marzy o motorze, ale właśnie o takim czoperku na niedzielne przejażdżki. Powiedziałam, że może iść na prawko, ale razem ze mną! Jak on będzie mógł jeździć, to ja też chcę!
Równouprawnienie jest;-)
Relaksik urlopowy zadziała na fasolkę, zobaczysz:tak::-)

U mnie dziś jajko sadzone z kalafiorem i ziemniaczkami. Idę na łatwiznę:-)

reklama
kasiaes zgarniam wszystkie- tylko sza- nie mów nikomu:-)

werka ależ mnie dzisiaj nakręcacie z tym jedzonkiem- co się ze mną dzieje?????? pożarłabym wszystko

a u mnie dziś lasagna mamy- ammmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

roszpunko ja tam motocykle szerokim łukiem omijam. Auto też mnie juz zawiodło- ale reguł nie ma. co nas nie zabije to nas wzmocni........

dziewczyny , masakra jakaś - zmieniam się w odkurzacz normalnie- tak się najadłam, że az mi niedobrze- w lodówce tochyba zaraz tylko światło zostanie , a już obiadek zaraz na tapecie

no i pięknie się do 777 zbliżamy. dam trochę fluidków losiczce to może po niedzieli będzie podwójne bobo- jedno u mnie drugie u naszego dzisiejszego smutaska

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roszpunka, w poniedzialek pojade i zrobie jeszcze raz bete, ale na sama mysl jakos sie boję ze moze co innego wykazac:(:(
piateczka hihih to jedz na co masz ochotę :D odrobinkę tego i tego i sie najesz:p

dobra Bejbiki. ja uciekam z Mama babeczke zajadać.
chętnie bym sie kawy do niej napiła, ale mam herbatkę z zurawiną.

Kasia_es ja ,Dziama ja też się cieszę ze znowu z Wami :)))
ale wiecie coooo jutro nie ide na wizyte !!!!!!!!!!!!!dzwoniłam tam i niby wizyta kosztuje 150 zł ale oni tam usg nie maja!!!!!!!!!!bo ta Pani doktor z Łodzi tam przyjezdza,co za wrrrrrrrrrr no co sie wk..............to szok!!
ale ide we wtorek do jakiegoś lekarza z Płocka tylko że z drugiego szpitala

Ilonka
ja chce z dzemem nalesniki

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: post mi poszedł w cholere ciemną ................:crazy::crazy::crazy::crazy:
piąteczka moze cos na rzeczy jest skoro tak pochłaniasz wszystko co nie ucieka z talerza ..........:-p:-):tak::-D
Kasiu fajna ta patelenka .........:tak: nasmazyłam sie jak głupia i ja dzis ale ile nerwów zjadłam przy tym to dziękuję.........pół roku nie bedzie u mnie nalesników, chyba ze zażyczę sobie od rodziców nowa na urodziny hehe .........a jak.....:-D
roszpunka mnie bardzo często przepełnia strach .........bo wiem jak to jest ,,, jak to boli............ wiem czego się mogę spodziewać ..........no ale wiem ze ból minie i ze w koncu przytulę tą małą bużkę :-D chciałabym do konca miesiaca urodzić,,,,,,,,,,,tylko jak to zrobić .?????????????????????? :baffled::baffled::baffled:

Jaki polecacie proszek dla malucha .....?????????????????? tylko nie Jelp bo za drogi :-p:-p:-p

Małami - no to szuraj do mnie......dzem tez mam :-p

Ostatnia edycja:
Gosia mialam isc do gina bo :juz zaraz minie 4 cykl od pozamacicznej a moja ginka powiedziała ze jak w 3-4 cyklach sie nie uda to do szpitala na badanie drożności,a chce zasięgnąć opinii innego lekarza :zawstydzona/y:

Ilonka hahahaha ja dzis na rowerku do pracy ,a teraz deszcz leje wiec pewnie prędko nie dojadę do Ciebie,kurka dzwoniłam do mamy iii ona tez nalesniki robi o rany ale bym pojadła

Ostatnia edycja:
reklama
ilonka też mi posta wrąbało- może za duże obciążenie akurat na forum. Ja dziś to bym zjadła wszystko nawet jakby uciekało to bym widelcem złapała. Brzuchol boli - na dwoje babka wróżyła

malami próbuj kochana - wiem tylko niestety, ze to nie bardzo przyjemne badanie

Do góry