reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Malami dobrze że idziesz na konsultację....Oby nic poważnego nie wyszło.

Przez Was i ja mam zachciewajkę na naleśniki...ale ponieważ się starzsnie nastresowałam przed dentystą to teraz odpoczywam bo brzuch boli.

Piąteczka kto wie....Może &&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

malami moja przyjaciółka ma mieć za trzy tyg i wiem , że lakarz przed badaniem zarządził miesiać bez seksu

gosiulek oby oby

Piąteczko ile?????aż miesiąc?????????????????

Gosia musze isc bo to jakies nienormalne wszystko zaczyna sie robić

Miesiąc :szok::szok::szok: toż do nie ludzkie hehehehehehehh
Roszpunka - na ciążową to juz sie raczej nie załapiemy bo ja do wt non stop w pracy ale na Maksiową czemu by nie :) od września znów do szkoły do Katowic zjazdy co 2 tyg więc możemy coś pomyśleć :)

Malami, powodzenia na badaniu. Oby wszystko się wyjaśniło i szybko zawitała do ciebie fasola.

Ilona, przynajmniej nie jesteśmy same, mamy siebie i wsparcie innych dziewczyn:-) A jak już będziemy po wszystkim to inne ciężarówki będą się bać:-) a mu będziemy je wspierać:tak:
Dziś siostra mi powiedziała, że chyba brzuch mi opadł, więc chyba mi się nie zdawało.

piąteczka, byle do poniedziałku!

dziama, to umawiamy się!:tak: Tylko że czytałam, że najlepiej się robi sesje z takim niemowlakiem do 2 tygodni bo można go dowolnie układać jak sobie smacznie śpi. A takie starsze to już za bardzo ruchliwe są. No nic, najwyżej pokaże na zdjęciach jaki z niego rozrabiaczek:-)
Szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, wyskoczyłabym do Kato w któryś weekend jak jeszcze szkołę miałaś.

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka a do Włoszczowy od ciebie daleko???????
Roszpunka myślałam o tym ale miałaś ten egzamin w tym czasie i uczyłaś się nie chciałam truć :) pierwsze tyg są najlepsze bo dzidzie najwięcej śpią ale damy radę heheheh

Do góry