reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oj kochane, po tym intensywnym weekendzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak Pawełek nie wyskoczył to tak szybko nie wyskoczy takze jestem spokojna bo raczej nie urodze do terminu sama .........:-p:-p:-p napiera na szyjke i to niemiłosiernie ale i tak nic poza stawianiem sie brzucha sie nie dzieje..... !!!! :baffled:
losiczka no dobra ewentualonie do środy mogę poczekać...... bo mnie przeraza a raczej smuci fakt ze np urodze i mąz nas nie odbierze ze szpitala, a jakbym urodziła w srodę to w sobote on juz byłby w domu i byśmy razem sobie wrócili !!!!!!!!!!!! ale los pokaże jak bedzie.,... jak coś to nic nie zrobię przeciez........takie życie .... :confused: no a wykresik masz faktycznie "śmieszny" w tym cyklu hehe, oby z tego była fasoleczka !!!!!!!!! a tak na marginesie to nie poznaję CIę............. robisz test przed terminem ??????????? :-D
Gosiulek moze w tej ciąży mdłosci ci odpuszczą i bedziesz czuć sie do konca wyśmienicie ........a kiedy wybierasz sie do lekarza ?????????????????????????????? bo czytałam coś na CPP ze masz 50 km do niego tak ??????????? aha pogratuluj Zjoli ode mnie strasznie moooooooooooocno ..........zresztą napiszę tez do niej sama na priv ;-)

reklama
Losiczka wszystkie:tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ilonka dzisiaj do niego zadzwonię.Zobaczymy co powie.Albo jutro ale pewnie to za wcześnie albo na początku sierpnia bo wtedy dopiero S. ma wolne.

agnes, dużo bym dała za taki "nieurządzony" domek:tak:;-) Piękny!

gosiulek, :happy::happy::happy::happy::happy: Trzymam mocno kciuki kochana!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Niedługo będziesz sama miała taką słodką kruszynkę jak na fb :tak: Mam nadzieję, że ząb nie będzie cię męczył za długo.

katy, śliczne kartki!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

asiczka, głowa do góry:-) Któraś z was musi być ostatnia:tak::tak::tak: Czekamy na wrzesień, żeby dzidzia wyskoczyła w czerwcu, zgodnie z rodzinną tradycją;-)

lori, rozumiem jak się czujesz. Kochana, nie można się poddawać, może lepiej zupełnie odpuścić, będzie co ma być. Trzymam za ciebie kciuki z całych sił &&&&&&!! Czekam aż wpadniesz z wieścią o II po urlopie z m:tak: Dobrze, że humor ci wraca:-)

katy, pewnie Ilonka będzie pierwsza i karteczka mi nie przypadnie:-( Musisz wyprodukować jeszcze jedną ;-)

piąteczka, już niedługo oddam ci kolejkę :tak:

dziama, wrzucisz przepis na takie śliczne karteczki na grupę???

Zagubiona, wszystkiego najlepszego dla Nadusi:happy: Śliczne z was kobietki. I jaka odmiana fryzurki, ładnie:happy:

Weekend spędziłam z m.:happy: Dziś pojechał tylko na 8 godzin do pracy, aż dziwnie się czuję jak wiem, że będzie teraz wracał codziennie. Będę musiała gotować obiady:szok:

U mnie żadnych oznak rozpakowania. Nie mam żadnych skurczów, nic mnie nie boli. W sobotę miałam wrażenie, że straciłam kawałek czopa, ale od wtedy nic się nie działo. Tak że ja czekam do terminu.

Któraś z was miała tak, że zaczęła rodzić bez żadnej zapowiedzi???? :confused:

Ostatnia edycja:
roszpunka u mnie zawsze było tak, że brak objawów jakichkolwiek , a kilkanaście godzin przed porodem miałam jadłowstręt i witałam się z porcelaną. Później brzuch jak na @ i się rozkręcało- wody nigdy mi same nie odeszły

i ja sie witam Słoneczka! miałam wizyte tescia wiec nie miałam jak pisac...jak wszystko sie dobrze ułozy to pojadę na wakacje na 2 tygodnie,wreszcie!!!!! pare dni spedze u siostry w Opolu i tam ma juz umówioną wizyte u jej gina,bo mnie martwi ten dziwny wykres:rofl2:...no i nakupie sobie testów i nowy termometr...tu jeden test kosztuje 10 euro,tanszego nie znalazłam. Ilonka ja myslałam ze Ty juz z Pawełkiem na raczkach:-).ja juz sie nie moge doczekac pierwszych zdjęc malenstwa!!! Dziama kciuki na nowy cykl Magdalenki duży buziak!!!Katy piekne karteczki,prawdziwe cudenka!gosiulek gratuluję i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& roza udanego wyjazdu i odpoczynku:tak::tak::tak: lori dobrze ze jestes Kochana,ja tez staram sie isc naprzód,ale czasami brak mi sił i jest załamka...tak miałam w sobote...zrobiłam głupia test taki co pokazuje juz 6 dni po zapłodnieniu,bo pomyslałam ze musze go wykozystac bo na wakacjach w Polsce kupie nowe,no i oczywiscie dupa blada:no:,potem wyłam przy myciu naczyń jak jakis ranny wilk! tak to juz z nami jest raz lepiej raz gorzej,tulę Cię mocno mocno i główka do góry! tylko nas juz na tak długo nie opuszczaj!!!:-):-):-) losiczka72 cholercia ale złosliwy ten ząb,mam nadzieje ze wreszcie przestanie Cię boleć:crazy::crazy::crazy:!!!piąteczka ja tez mam nadzieję na wskok w tabeleczkę,życze tego nam wszystkim z całego serca!!! reszty nie pamietam ,miłego dnia wracam do pracy!!!!

hej witam po tygodniu:))))
jeszcze nie nadrobiłam .... wczoraj leżałam cały dzień przed TV tzn. od 12 jak wstałam;-)
teraz kończę kawę i zmykam na zakupy:tak: mam nadzieję, że jeszcze jakieś wyprzedaże są bo mam ochotę na jakieś nowe ciuszki:-D

urlop można zaliczyć do udanych. Zobaczyłam się z siostrą i jej dzieciakami. Takie słodkie są:tak: pogoda była mieszana ale jak padało to też atrakcję były... a jak słońce było to woda, opalanie i nawet udało mi się na nartach pojeździć:tak: a tak dawno nie jeździłam!!! Chociaż wiedziałam, że będzie tak, że jak wrócimy to piękna pogoda się zrobi... no ale mam jeszcze tydzień urlopu:tak::tak::tak: strasznie mnie to cieszy!!!!!
Póki co doczytałam tylko, że był temat m i ich dziwnych zwyczajów:tak: ja pod względem sprzątania nie mogę na mojego narzekać a wręcz przeciwnie:tak: on sprząta lepiej niż ja i to bez proszenia:-):-) ale za to nie gotuje... a co do zmywania to odkąd mamy zmywarkę to nie ma problemu:tak: więc polecam zmywarkę.

potem będę
buziaki
miłego dnia

Ja przesyłam koncowe juz fluidki abyscie wszystkie szybko "spadły" do tabelki niżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ losiczka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Katy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Małami
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Róza
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pamela
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lori
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Piąteczka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziama

Jane
a jak sie czujesz??? Bo pisałaś na enpr ze sie przeziębiłaś ???????? lepiej coś ??????? Super ze ogólnie połowa urlopu udana :-) tak powinno byc ;-)

Gosiulek
moze troszkę poczekaj aby bylo coś widać na usg...chociaz pęcherzyk czy sie dobrze ulokował:tak: czyli początek sierpnia bylby ok :-):tak:
Pamela a gdzie tak imprezowałaś bo fotki na FB widziałam :-p kotek tempka dziś na maxa poszybowała..... takze ten test moze byc za wcześnie zrobiony !!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka nie martw sie teraz masz męza przy sobie takze rodzić mozesz i bez wcześniejszych objawów :-)

Ostatnia edycja:
Pamelo fasolina jak nic u Ciebie :-):-):-) Jutro poslesz mi fluidki ok???

Jane fajnie ze juz jestes :-) Kiedy testujesz???:-)

Ilonko a co tam wiesz ze jak sobie wczesniej sikne i zobacze wielkiego minusa to przynajmniej potem spie spokojniej he he.A co ma byc to bedzie. Mam tylko nadzieje ze do konca roku zobacze tego plusika bo potem to juz koniec staranek:-(

Lekarstwo w dziurce no nie powiem troche ulga jest w srode znowu a po 8 i to z stanem zapalnym dlugo sie goji. Dobrze ze juz nie mam 8 :-p

Spadam na ogród dziewczynki :-)

reklama
STARACZKI
NICK WIEKTERMIN @CYKL STARAŃData urodzin
Losiczka4027.07430.04.1972r
Jane 28????1828.03.1984r
KatyB3108.082111.02.1981r
Małami31????508.07.1981r
Roza 3024.073 29.05.1982r
Pamela33????
4???
Sun729???? 1405.03.1983r.