reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzisiaj przejechalam okolo 14 km na rowerku z moja psiapsiolka (24 lata) ja jechalam bez zadyszki a ona pod gorke prowadzila rower:baffled: no dumna bylam z siebie :cool2::cool2::cool2:

Kurcze mnie caly czas boli ten zebodól :-(

a ja całe popołudnie spędziłam z Piotrusiem w ogródku grillując :))))
Losiczko brawo za kondycję :)

reklama
Hejka
Piateczka
mezulek moj juz zrezygnowal z wyjazdu stwierdzil:tak: ze kase lepiej wydac na budowe i dobrze bo mial by przesrane jak by pojechal;-);-);-) ja bym mu taki Kuwejt tu urzadzila ze by popamietal, mnie by np na Ibize na panienski nie puscil wiec jest po rowno :-D
Lori jesli chcesz moge ci wyslac;-):tak:;-) ......fajnie ze usmiech pojawil sie na twojej buzce nie wazne za czyja sprawa :-)
Ilonka moj mezus czasami potrafi mnie zaskoczyc i pomysli:-D:-D:-D ...........ja tez wyczytalam na Fb ze Nadia ma dzisiaj chrzest:tak: .....Najlepszego dla niej , niech ja aniolki strzega :-):-):-)
ZZagubiona kochana wszystkiego naj...naj...naj z okazji imienin :-):-):-)
Dziama wlasnie rozmawialam ze szwagrem i wychodzi na to ze poprawy nie ma:no: , on poprostu nie mowi wszystkiego mamie, bo i po co.
Piateczka Losiczka widze ze sie nudzilyscie na bb dzisiaj a ze nawet nie wskoczyl wam temat seksu to sie dziwie:szok::-D:szok:
Gosiulek ja ostatnio jak bylam w ciazy tez na samym poczatku zlapalam okropny bol zeba ale nic nie moglam zrobic i dentysta tez nic nie poradzil:no: bo spuchlam a pozniej mi przeszlo :tak:
Ania ja tez dzisiaj cale popoudnie spedzialam na ogrodzie:tak: i nad pudeleczkiem do kartki slubnej ale w sumie zrobilam tylko wieczko :-) a tu zdjatko IMG_0408.jpgIMG_0410.jpgIMG_0411.jpg

Dobranoc bo chyba nie ma juz nikogo

Do góry