reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam:-D

Gosiulek Gratulacje kochana !!!!!!:-D:-D:-D Super,że Ci się udało,cieszę się:-D:-D:-D

Katy super karteczki tworzysz :-):tak::-) i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tatę

Losiczko co za ząb,który boli gdy go nie ma:( Ale kiedyś też tak miałam zębodół tzw i antybiotyki musiałam brać:(

Ilonka
ja też myślałam,że po wekandzie Ty już Pawełka będziesz tuliła:)
Mi też wróżył lekarz szybszy poród i jak się skończyło nie dość że po terminie to jeszcze wszystkie środki wywoływania wykorzystano

lori super,że jesteś i głowa do góry, będzie dobrze:-D

pamela może jednak ten wykres coś wróży taki mi się fasolkowy wydaje:-D

Moje dziecko pobiło wszelkie rekordy, zasnęło wczoraj o 20 przebudził się na płacz kolkowy o 21 i jak zasnął to do 5 rano spał,potem zjadł i do 9:szok::szok::szok:.
Chrzciny będą 18.08 o 18.:) Tylko myślę nad ubrankiem dla małego bo mamy ładnego pajacyka ale chyba jeszcze za duży bedzie...

Dobra idę karmić bo się budzi a potem z tatą na spacerek a mama do kuchni:)

reklama
Hej Kobitki!ja tylko na chwilke,bo praca goni...na ostatniej wizycie maly mial 360 gr. w 21 tygodniu,jest nadal chlopcem :)od dzisiaj 26.tydzien,jutro o 17.00 wizyta z usg,25.07 test na cukrzyce ciazowa,a 26.07 3d :)no i jak do tej pory to bedzie Moritz :)gratuluje
Nowym ciezaroweczkom,trzymam kciukasy za rodzace i za owocne staranka :)

Pamela, kiedy testujesz???? Ten wykres mi nie wygląda na @owy!:-) Ale nic nie mówię, tylko trzymam &&&&&& i przesyłam ~~~~~~;-)

U nas oprócz Nadii wszystkie dzieciaczki się chyba spóźniły. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Więc ze mną tradycji stanie się za dość;-) Ciekawe tylko kiedy cię Ilonka weźmie w końcu na serio...:confused:

Viola, pozazdrościć śpioszka:tak:

Hej dziewczynki :) Wy "cho....y" jedne jestem podatna na Wasze wpływy hehehee piszecie o sexsie wł mi się faza na sex, o gotowaniu t gotuje, o cichych dniach to kłócę sie z moim no i wszytko ok ale ten bolący ząb to przesada :) hehehhe jak ja taka podatna na Wasze fluidy to się okaże że zaciążę przed majem jeszcze :)
Roszpunka- teraz czekam na dostawę w pracy jak sie uporam to wrzucę na gr :)
Katy - superaśne to pudełko będzie
Pamela nic nie mówię tylko mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam i ja po weekendzie!

ilona, roszpunka
ja już czekam na wasze rozpakowanie a wy nadal w dwupaku. no ale chłopaki na naszym forum wszystkie przenoszone więc pewnie do sierpnia poczekają.

losiczka mam nadzieję że przestanie cię boleć. no i nadal mocno trzymam za plusika

viola zazdroszczę ci takiego spioszka. maluch dba aby mamusia się wysypiała

pamela mi ten wykres nie wyglada na @. ale cicho sza tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&

jane
cieszę się że wróciłaś z urlopu naładowana pozytywnie. jeszcze tydzień leniuchowania przed tobą

tyle na teraz. biorę się za obiad i wracam do was. u nas w koncu ciepełko i słoneczko. od razu inaczej.

Witam sie i ja.

GOSIULEK - wielkie gratulacje i szczesliwego zakonczenia

ZAGUBIONA - spoznione ale gorace zyczonka dla Ciebie i Nadusi

ROSZPUNKO - ja z syniem w sob bylam na wizycie i nic nie wskazywalo na porod w najblizszym czasie po czym w niedz wieczorem zaczely sie bole okresowe i do rana rozkrecilo sie na calego - bolalo meczylo a rozwarcie nie postepowalo wiec ok 13 w po szykowali ciecie.
ILONKO - mnie brzuch stawia sie od 3 m-cy :szok:czego z Darkiem nie uswiadczylam ani razu, co tydz strasza mnie bole brzucha jak na okres a ppowizycie ok i niby mala sie nie spieszy, wiec jak widac co ma byc to bedzie.

Czesc dziewczyny:)Wpadam sie przywitac,w wekend zagladalam z doskoku bo maaaasa pracy w pracy :no::no:Dzisiaj udalo mi sie wyjsc wczesniej i odrazu padlam poprostu..jeszcze jutro i wolny jeden dzien:)juhuu:):-D:-D

Roszpunko dodałam na gr przepis na kartki i na ciacho wczoraj tez dodałam które polecam :)
Agnes - a co dziś dobrego masz na obiadek?
Losiczko kochanie nie miałam okazji widzieć nigdzie Twoich arcydzieł - pochwaliła byś się czymś. matko jak ja chciałabym umieć szyć, nawet kursów szukałam ostatnio ale muszę się troszkę wstrzymać ze względu na brak kasy i czasu ale pomyślę w przyszłym roku:)

Kochane moje ja tak tylko z doskoku dopiszę*w pracy jestem:rofl2:... ze juz czuje tą wredotę @ a poznam ją na kilometr:crazy::crazy::crazy:!!! ale dziekuję za Wasze wsparcie i ze wierzycie we mnie bardziej niz ja sama:happy::happy::happy:!!! Ilonka ta imprezka była 3 tygodnie temu,dopiero teraz kolega dodał zdjecia,ja wtedy po13 godzinach pracy byłam,chyba widać że padnieta,ale nie ładnie było im odmówic... szeowa sie zbliza uciekam,buziaki Kochane!!!

reklama
Ilonka maz napewno zdarzy wrocic jak by sie cos dzialo, w takiejs sytuacji napewno szef wykaze sie zrozumieniem:tak:
Roszpunka nie martw sie zrobi sie jeszcze jedna karteczke dla kolejnego kawalera;-)
Jane w koncu jestes:-)!!!!!!! Mialam do ciebie pisac smska ale stwierdzilam ze chcesz odpoczac od bb i wszystkiego co z ciaza zwiazane bo to w koncu urlop na odstresowaniu mial polegac :tak:
Losiczko lec do tej pani d i niech ci cos daje po co sie meczyc:no:
Pamela to zycze ci zebys nie musiala wykorzystywac wszystkich tescikow tylko jeden :-)
Viola kurcze ale ci sie spopkojne dzieciatko trafilo:-D ......tylko pozazdroscic
Biapl fajnie ze synek sobie zdrowo rosnie;-)
Dziama to rzucaj w cholere robote , wrzucaj koguta na dach i jedz na sygnale na "gwalt":-p:-p:-p
Asiczka a co ty zrobisz z tym dniem wolnym???;-)
Agnes chwal sie co robisz na obiadek, niech nam jezory wisza do kolan :-)
A ja wrocilam niedawno z wyprawy rowerowej co prawda tylko 11 km ale z bartoszem z tylu warzacym 20 kg ciezko mi to szlo :baffled::-):baffled: IMG_0414.jpgIMG_0428.jpgIMG_0422.jpgIMG_0423.jpgIMG_0424.jpg

Do góry