reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DZIEN DOBRY :-):-):-):-):-):-)
KATY same piękności Ci wychodzą..............:tak::tak::tak::tak: powinnas na tym zarabiac...........:tak::tak::tak:

Mąż oddelegowany - liczy ze jak wróci Pawełek bedzie juz spać w swoim łóżeczku- ale nie jego doczekanie- nogi zaciskam i do piatku nie rodzę :-D:-D:-D:-D:-D NO WAY :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczynki

katy ilonka ma rację- niezłą kaskę byś mogła zgarnąć za te karteczki- cudne. Zdrówka dla taty, badźmy dobrej mysli

ilonka ha ha - to ściskaj mocno- choc jak Pawełek sie zdecyduje wyjść to Ci nawet to nie pomoże :-D:-D

Dziendoberek :-):-):-)

Katy cuda robisz :-) Ja narazie nie mam weny na moje torebki :sorry2: czerpie z lata ile sie da ponurymi wieczorami bede wymyslac:-)

Ilonko jak ja ci zazdroszcze bo wiem ze z kazdym nowym dniem zastanawiasz sie czy to dzisiaj??? Poczekaj do srody he he .Ja zobacze plusika ( he he marzenie) a ty urodzisz. Czyli Tobie wyjdzie mi wejdzie :-D:-D:-D i rownowaga w przyrodzie bedzie :-D

Moj m byl we Francji jak bylam w ciazy z Szymonkiem na ostatnich nogach. Wrocil tydzien przed porodem tyle ze maly wyszedl 2 tyg przed terminem :-)
Mnie gebusia nadal boli cholerka jasna :wściekła/y: zaraz zadzwonie do tej p. doktor

Piateczko i jak tam ;-);-);-)

Milego dnia :-)

Gosiulku ja we wtorek tydz temu mialam wyrywana bolaca 8 :-( i do dzisiaj mnie boli. Ale dzwonilam do lekarki mam przyjsc wlozy mi znowu lekarstwo i to ponoc normalne ze tak dlugo sie goji :-(

A Ty jak sie czujesz???:-):-):-)

Piateczko no tak powinno byc :-)

Kurcze długo mimo wszystko.Ja jakoś nie kojarzę żeby mnie tak długo bolało po wyrwaniu zęba.Niech przestanie w końcu.
Ja czuję się bardzo dobrze. Chciałabym załatwić tego zęba żeby mieć z głowy.
Ciąża na razie mi nie dokucza choć dzisiaj czuję już że w brzuchu coś się dzieje....w tym dobrym znaczeniu.
Przez dwie ciąże miałąm niesamowite mdłości więc mam nadzieję że teraz bedzie lepiej.

Dziewczynki Losiczko,Piąteczko zobaczycie prędzej niż Wam się wydaje dwie kreseczki:tak:Trzymam mocno kciuki

reklama
I Jane i Malami i Asiczke i wszystkie staraczki :-):-):-)

Spadam na zakupy do lekarki niech mi wpakuje z pól kg tego lekarstwa:-D i przestanie bolec:-D

Do pózniej ;-)

Do góry