reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama chrzest o 12;30 takze jeszcze wszystko przed Nimi :-) szczęscia dla zagubionej bo ONa tez ma dziś imieninki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dla Ciebie kochanie zdrówka szczęscia i spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piąteczka
no i dla Twojej pociechy buziaczki :*:*:*:*:-):-):-)

reklama
Hej Dziewczynki

Może miałyście doświadczenie z bolącym zębem w ciąży????/
Boli mnie ząb który był robiony miesiąc temu:wściekła/y:
Pewnie źle mi go zrobiła. Ząb był zdrowy tylko ułamany.Robiła rtg i nie był leczony kanałowo_Od początku mi coś nie pasowało. Dobudowała mi go. I od kilku dni zaczęło się coś dziać. A tu początek ciąży... Nie jestem w stanie na niczym się skupić.

Magdalenki
dużo słoneczka:-)

Dziama kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czemu masz zablokowany wykres ????? :-( oblokuj to dostaniesz jeszcze fluidki na szczęście :-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D
Gosiulek nie pomoge ...... przykro mi.... :-:)-:)-( akurat teraz jak na złość !!!!!!!! :-(

Katka to szykuj tą kartkę dla Roszpunki bo ja pewnie jeszcze przenoszę .......:sorry2:

Ostatnia edycja:
Losiczko chciałaś więc myślę że już mogę.Dzisiaj przecudne dwie krechy wyszły
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ilona ale ja nic nie blokowałam ;/ hmmmm nie wiem nie znam się jeszcze na tym enpr momenty sobie tylko zrobiłam na niewidoczne dla nikogo bo zaczęło mi to troszkę służyć za notatnik co gdzie kiedy i po co bo pamięć już nie ta heheh. W ogóle ta @ jakoś tak się rozkręcić nie mogła i w sumie do tej pory jakaś dziwna skapa i bardziej jak plamienie jakieś no ale zobaczymy :)

będę wieczorkiem bo goście na kawkę właśnie jadą idę ciacha ukroić :)

A ja się trochę wyłączyłam ; // Ale jakoś nie mam na nic ochoty ... Nie wiem czy pisalam ale coś się składa ze urodze wcześniej [ CC ] ale to nic pewnego , okaze sie po USG .

gosiulek niestety nie cierpie na bóle zębów , nie pomogę .
ilona jeszcze trochę i się rozpakujesz :)

Kciuki dla wszystkich starających się , zeby zobaczyły || . ~~~~~~~~~~~~

reklama
Ano czasami tak jest. Moj siedzi w piwnicy ( porzadki robi) dzieciaki ogladaja bajke a ja latam po bb :-) i szukam objawow ;-)

Do góry