reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

gosiulek gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katy &&&&&&&&&&&& za tatę, dobrze jest jakakolwiek poprawa- teraz z dnia na dzień będzie juz tylko lepiej. A karta pewnie jest ilony hi hi. Masz talent. A małża to nie tylko prąd popieścił ale i allah opuścił - przywiąż do kaloryfera, daj młotek i niech sobie amsterdam z głowy wybije

agnes małej wzięłam kuchnię , a synusiowi gadającą piłkę

ilonka jak się czujesz?

lori oj dawno Cię nie było. wiem co czujesz- zresztą reszta dziewczyn też- za bardzo się spinamy i sa efekty- no ale co poradzić????

więcej nie pamietam

miłej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry :)... temperaturka minimalnie w górę to mam od razu lepszy humor ;)

Katy - kolejna karteczka przepiękna! ... baaaaaaardzo bym chciała kiedyś taką dostać :tak: .... ja to bym nawet chciała żeby mojemu się kiedyś trafił kawalerski w Amserdamie, puściłabym go ! .... byle tylko żeby nie wrócił bez zębów albo z tatuarzem na twarzy :sorry2:

Rozia - ja po remomcie u rodziców mam już dość. ... długo nie wejdę do żadnego sklepu budowlanego :confused2:

piateczka - no właśnie zastanawiam się czy wybrać się do gina, ale do tego bym potrzebowała wybrać urlop a mi szkoda, a jak tobie idą staranka?

Ciekawe jak tam Ilonka i Roszpunka :sorry2:

my za godzinkę się zbieramy i jedziemy do hodowli kupić kotka :) ... pamiętacie jak kiedyś chciałam mieć? ... no to teraz mąż się zgodził chyba na pocieszenie .... no ale bardzo się cieszę :-) ... dzisiaj go wybierzemy i wpłaciły kaucje a odbierze po naszym urlopie czyli za jakies 2,5 tygodnia :)

Dzień dobry dziewczynki :-)

Lori ale wiesz, ja swoje będę urządzać, więc to insza inność :-D A jakiej rasy kotka bierzecie??

piateczko to widzę,że zakupy udane dla dzieciaczków i wena jednak przyszła :-D

Miłej niedzieli i ja życzę :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Lorelain :-):-):-):-):-) sloneczko Ty moje jak ja sie ciesze ze sie pojawilas :-) ale prosze Cie nie uciekaj juz :-) no i trzymam kciuki za twoj cykl by sie trafila truskaweczka :-) ja czekam na bąbelka he he

Dzisiaj mam napad sprzatania wiec chyba nici z bąbelka bo zawsze tak mam przed @ :-( no ale to jeszcze pare dni :-)

Katy piekne karteczki ciekawe czy ja sie takiej kiedys doczekam:sorry::sorry::sorry: mam nadzieje ze tatko lepiej :-)

Milego dnia babeczki :-)

Ilonko Pawelek przy cycu :-D:-D:-D

Witam i ja ...........nadal 2w1 :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy: :angry:
Ja to nawet juz nie myślę o tym bo szkoda nerwów...małemu sie nie śpieszy mimo ze my sobie nie próżnujemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :sorry2::sorry2::happy2::happy2::happy2: takze nie mam co liczyć ze NIEDZIELA jest moja !!!!!!!!!!!!! .......:-(
Co prawda rano mnie tak szyjka bolała ze myslałam ze sie skręce z bólu ale co ........... NICO !!!!!!!!!! :wściekła/y:

Lori świetnie ze jesteś !!!!!!!!!!!!!! I proszę juz nas nie opuszczać , razem zawsze raźniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::-):-):-):-) Super ze mąz sie zgodził na kociaka......... jak juz bedzie w domu to sie pochwal :-)
Rozia ja uwielbiam szwędać sie po sklepach - ogólnie WSZYSTKICH heheehe :-) :-D:tak:
Katy a to sobie małż wymyslił :szok: hihihi !!!!!!!!!!!!!!! :sorry2: no i co zamierzasz zrobić ????????????? puścisz ze smyczy ???????????????????? :-p:-p:-p:-):-)
Piąteczko dzieciaki sami sobie wybrali prezenty czy TY juz sama kupiłaś bez ich wiedzy ????????????????????
Mój Jaś uwielbia te kuchnie, :sorry2: hehe,.... jak chodzimy do znajomych gdzie są 2 dziewczynki to on sobie w kącie siądze i sie bawi i gotuje :-D

Roszpunka jeszcze wczoraj była nie rozpakowana i chyba tez sie to nie zmieni na razie z tego co pisała mi ..... :sorry:

MIŁEJ NIEDZIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Losiczka Pawełek nie przy cycu ale przy pęcherzu robi mi rozróbę a raczej przy szyjce .. .....!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziś chrzest Naszej pierwszej kruszynki forumowej NADINKI !!!!!!!!!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
dziewczynki jakoś tak mi sam nagle wpadł pomysł do głowy. i prezenty są

losiczka prosze mi tu nie tracic nadziei

ilonka no masz ci los- Pawełek rozrabia zamiast wychodzić

WSZYSTKIM NASZYM MAGDALENOM ŻYCZĘ DZIŚ SPEŁNIENIA MARZEŃ

reklama
Katy - jak dziś tata :) a z kartkami zaszalałaś :) ale znam to jak wena przyjdzie trudno się oprzeć :)
Ilonka - a ja myślałam że ty juz na porodówce wygrywasz kartkę od katy heheheh
Piateczko - dziękuje i proszę ucałować moją imienniczkę.
Zagubiona- ciekawa jestem jak tam dzisiejsza uroczystość, jak mała dała koncert w Kościele czy jak aniołek była? no i ciotki na foty czekają i relacje
Katriny dawno nie było.... ciekawe jak Puchatek :)

Do góry