reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no i dobre rozwiązanie,powodzenia na zakupach Piąteczko bo chyba idąc na zakupy z dziećmi to można oszaleć :)

reklama
Nadal 2 w 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( A juz tak bym chciała mieć to za sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia ......potem nadrobię !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Dziendoberek:-):-):-)

Ilonko a ja juz myslalam ze Pawelek przy cycu siedzi hi hi :-D

Dopiero sniadanko wcinam :-p wyrwanie zeba to super dieta przymusowa niestety bo ja lubie jesc:-p

Piateczko i jak tam ;-)

Katy jak tatus???

MILEGO DNIA ,WEKENDU DZIEWCZYNKI :-):-):-)

narazie to sobie kupiłam przez net sukienkę hi hi
vv_1000012008_328.jpg

Piateczka - poszperm w necie za prezentami dla dzieci sratatata :) hehehehehehhe coś to koleżankaa zboczyła ze ścieżki poszukiwań :D ale sukieneczka ładna podoba mi sie

witam was
ilonko wiem jak ciezka jest w ostatnich tyg chyba one dluza sie najbardziej niz te 8m ale juz niedlugo trzymam kscukasy
losiczko widze ze temperaturka w gore oby tak dalej
ja mam wlasnie przerwe miedzy karmienami piernik maly je co 2h i je butelko bo po operacji pokarm mi zanikl potem sie pojaawil i znikal z dnia na dzien
piateczka sukienka ok
potem sproboje napisac
pozdrowionka dla reszty

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Ilonko ja też myslałam,że obudzę się,a na telefonie będę mieć wiadomość od Ciebie,że jedziesz do szpitala rodzić.... :-)

Roza udanego odpoczynku :-):-):-)

Piateczko kupując prezent dla dzieci weny szukasz na ciuchach dla siebie ?? :baffled: Coś mocno z tematu zboczyłaś :-D:-D:-D

losiczko a jak dzis?? Lepiej coś??

Udanego dnia i ewentualnie weekendu dla tych, które w weekend nie będą zaglądać :-)

Do góry