reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczyny...witam sie po caaaalym dniu pracy:((padam na twarz,a zabralam sie jeszcze teraz za to ciasto z truskawkami bo nie dawalo mi spokoju.musze pozniej poczytac co tam u was,bo doslownie dopiero kompka wlaczylam..dzisiaj chyba padne jak kawka,juz mi sie marzy poduszeczka..

reklama
Ilonko te ruchy to raczej jakby mnie ktoś od środka dotykał na kopniaczki za wcześnie :)
jeszcze kilka tygodni przyjdzie mi poczekać ale teraz to juz kilkanaście razy na dzień odczuwam te przesuwy w środku przedtem to raz na kilak dni :)

agnes śliczny masz domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! urządzone fajnie bo nie jest nigdzie zagracone ......no i te kolorki wszystkie - miodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teraz sobie odpoczywaj kochana !!!!!!!!!!!!!! :tak:
asiczka ze CI sie chciało jeszcze to ciasto robić ..... ale do kawki jak znalazł bedzie jutro ....:-):tak::-D
Ania myslę ze i kopniaczki bedą juz niebawem ..........:tak::-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonka dziękuję bardzo. jeszcze sporo pracy przed nami. ale najpierw musimy uzbierać troszkę kasy. ale cieszę się z tego co mam.
ja juz po prysznicu. chwile jeszcze będę i uciekam do łóżeczka

agnes nie od razu Kraków zbudowano.....naprawde macie cudnie.......... nie jedni by chcieli miec takie gniazdko ........ powolutku a zrobicie wszystko........ spać macie gdzie, jeść tez, myć tez takze to co najważniejsze jest :-) :-D:-D:-D teraz tworzy sie pokoik dla Olusia wiec czego chcieć wiecej :-)

dzięki dziewczyny. ja naprawdę bardzo się cieszę z tego co mamy. zwłaszcza że wiele w środku robiliśmy sami. pokój dla Olka robi się na górze. a tam na razie plac budowy. jest jeden pokój mojego męża do pracy. ale tylko biurko tam stoi i mnóstwo książek na podłodze. teraz pokój malucha się maluje. ale będziemy meblować jak pojawi się juz synuś bo i tak na początku będzie z nami w sypialni. na razie brak kasy na meble. musimy troszkę odłożyć. jest jeszcze łazienka która może za kilka lat uda się zrobić. i jeszcze jeden pokój który będzie czekał na drugiego malucha. ale to też za 2-3 lata.

ja pomału uciekam. dobranoc.

Cześć dziewczynki :-)

Ja dziś zabiegany dzień miałam:-) Najpierw byłam u ginki i widziałam moje Maleństwo :-):-):-) A myślałam już,że mi dziś nie będzie usg robić, a tu taki surprise :-) A później wpadłam do koleżanki na jej nowe mieszkanie i tak się zasiedziałąm, że po 21 wróciłam ...

Ilonko jeśli dzis sie coś zacznie, to pisz :-) Do mnie nawet w nocy możesz pisać :-):-):-) Ale moją kumpelę tak córeczka straszyła, a jak poszła już do szpitala ( bo miała planowaną cesarkę), to Mała się rozmyśliła i jeszcze tydzień siedziała w brzuchu :-D:-D:-D

Katy co z tatą ???

agnes domek śliczny, normalnie tylko pozazdrościć :-)

Ja się nie mogę doczekać jak odbierzemy naszę mieszkanko i będziemy je urządzać.... ah....

dzień dobry dziewczynki

ilonko pieruchom zrobiliśmy papa- nawet jak śpi w dzień to bez- tylko na noc jej zakładam i spieszyć się nie będę- dopiero jak zobaczę kilka dni z rzędu, że ma sucho to zaryzykuję

ania fajnie, że juz tak ładnie kruszynkę czujesz- już niedługo będziesz miała dosyc tych gimnastyk hi hi

agnes domek śliczny- powoli powoli sobie wykończycie i gniazdko jak się patrzy

rozia a widzisz jaki to się czasem bonus trafi- i fajnie

katy hop hop!!!!!!!!!!!!

a ja wstałam sobie dziś wcześniej- zagladnęłam do Was zaraz sobie zrobie kawusię

reklama
Dzień dobry sobotnio :) znając życie to weekend i będzie jak makiem zasiał - ja dziś zaczynam maraton w pracy 5 dni (po15h) dzień wolnego i znów pięć dni , moja zmienniczka idzie na urlop i postanowiłam sobie że w tym roku daję czadu i stoję za Nią. Nie kieruje mną nic innego tylko kasa nie będę ukrywać teraz każdy grosz na wagę złota i krok do wyprowadzki. Po ndz będą kładzione panele w 2 pokoju, na początku mies przychodzi malarz i malowanie będzie no i meble kuchenne na początku mies zamawiam i za lodówką muszę się rozglądać a żeby było mało to jeszcze oc auta mam do4 sierpnia. Więc trochę kasy dodatkowej będzie jak znalazł :) Agnes domek super :) najważniejsze że na swoim jesteście i to co najważniejsze jest resztę po malutku urządzicie :) ja też mam zaplanowany fiolet w salonie tyle że w połączeniu z szarym i w sypialni zieleń heheh :) w kuchni wanilia/ecri a przedpokój i klatka chyba coś od pomarańczu zobaczymy co malarz doradzi.
Ilonka - super że m jednak przyjechał :) może poród na weekend ? :)
Katy - jak tata kochana???
Róza - udanego urlopu kochana. ja chyba w tym roku nie idę jeszcze zobacze może na kilka dni we wrześniu urlop przyda mi się za to w przyszłym roku wiadomo wesele , przygotowania, proszenie gości no i morze gdzieś pojedziemy na dłużej więc wtedy wykorzystam.
Kasiaes - miłego weekendu
Piateczka - wszystkie Madzie to zdolne bestie są dumna jestem z imienniczki :) też lecę na kawkę

przepraszam więcej nie pamiętam znów czytałam Was przed snem i prze noc połowa wyleciała. Miłego dnia wszystkim

Do góry