reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama no maratonik niezły- współczuję- będziesz padac na pyszczek wieczorami. Powiem Ci, że tez pękam z dumy i jestem zdziwiona, ze tak łatwo poszło. A pisałam co mi zrobili w tygodniu? Mała zrobiła kupkę i wstała z nocnika a najmłodszy podszedł i zobaczył jak nocnik wyglada pod spodem- no i miałam gówniana robotę hi hi- dobrze tylko, że tylko troche a nie jak na tym zdjęciu , które wkleiła katy

reklama
hehehehehe no nieźle !!! ale jakoś czemu mnie to nie dziwi nie znam nie ciekawskiego i nic nie majstrującego Kuby :) Pewnie będę padać ale postanowiłam że dam radę to dam :) twarda bestia jestem heheheh ważna jest też pogoda nie ukrywam bo jak będą upały będzie ciężko :) Jeszcze dziś po pracy mam zaplanowany wieczór w kuchni z imieninowej imprezy wyszły nici przez pracę ale najbliżsi mają wpaść na kawkę do pracy więc jeszcze ciacho planuję upiec i galaretkę z owocami zrobić a reszta to już jakieś kupne słodkości będą.

Ja mam podwójne świętowanie bo Jakuba przecież 25. Zastanawiam się co im kupić małym łobuzom. Jakoś brak pomysłu totalnie

Trudno cokolwiek radzić jak sie nie zna dzieciaków ;/ hm każde ma jakieś inne gusta i upodobania w zabawkach pewnie toną jak wszystkie dzisiejsze dzieciaki ale z kolei z czego ma sie dziecko cieszyć jak nie z zabawek moja chrześnica np ta młodsza to modnisia jest ma 5lat wiec najbardziej cieszy się z ciuchów o dziwo :) a dla mnie to wiele ułatwia :) no ale Ty jesteś kreatywna mama i najlepiej znasz dzieci coś wymyślisz mama pomoże i będą dzieciaki w 7niebie

Dzieńdoberek :)
życzę wam dziewczynki miłego i słonecznego dnia :*:*:*:*
Ilonka daj znać czy nadal 2w1:)

hehehehe rozumiem też tak mam po prostu czujesz nieodprtą potrzebę wydania kasy :-D:-D:-Dteż tak często mam :tak: chociaz teraz juz mniej ale teraz czekam aż będę mogła kupować ubranka dla maleństwa :-)

reklama
Do góry