reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

aniu u karoli ok. też wszystkie pozdrawia , ale nie bardzo ma dostęp do netu

ilona ja mam nadzieję, że jesteś spakowana do rozpakowania. no i spóźnione zyczonka dla Was

losiczka hmm.....

przepraszam, że tak wybiórczo i chwilowo, ale po oknach nadszedł czas na kwiaty

reklama
Piateczko - tak, tak spakowana i zwarta ....... :tak::tak:
Marysiu Aniu dziekuję .. :-D
Roza a ja coś czuje ze u Ciebie moze nie przyjść tak szybko małpiszon :-p:-D:-D:-D

Mój chłop wraca dziś ............. Czyli mogę rodzić spokojnie w ten weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

roza u mnie też zwykle pada jak okna lśniące he he

ilonka to za robotę - tylko autko niech będzie w gotowości hi hi

ilonka, super:-):-) Widzisz, Pawełek sobie to wszystko zaplanował dokładnie, wiedział, że tatuś wróci:-) No to teraz nic tylko rodzić!!:tak:

Ja się żegnam z wami na ten weekend. Odpoczywajcie dziewczynki. Do poniedziałku:happy2:

Ostatnia edycja:
Roszpunka a TY juz masz swojego m w domciu ?????????????????????????????

Dawno Katrina nie pisała .....czyżby Kubuś tak dawał jej popalić ???????:baffled:
Katka jak tatko ?????????????????????????
Piateczka dziecie odpieluchowane na dobre juz w dzien ??????????????? Autko sobie czeka ......:tak:
Ania jak sie czujesz ??????????????????????/ z Piotrusiem juz wszystko gra jak dawniej ????????????????????????

Roszpunka wzajemnie :-) buźka :*:*

Ilonko dziękuje czuje się dobrze :))) męczy mnie tylko zgaga ale to nic da się z nią żyć :)
spanie dokucza ale to też nieszkodliwe tak że naprawdę ta ciąża miodzio :D:D:D byle czas szybciej leciał :) jeszcze tydzień i USG będę miała tak że może uda się podglądnąć kto u mnie mieszka
z Piotrusiem wszystko w porządeczku :)
a co u Was ????????????

EDIT

o najważniejszym zapomniałam że drugi dzień czuję już wyraźnie ruchy maluszka :))))))

hej! przepraszam was ale po całym dniu nie mam sił na nic. więc chyba szybko skoczę do łóżeczka. czekam na wolna łazienkę, biorę prysznic i zaszywam się w sypialni. więc dzsiaj raczej nie będziecie mieć ze mnie pożytku.

katy i reszta
na g wkleiłam kilka fotek mojego domku. ale ostrzegam że my jeszcze nie mamy urządzonego domku i wiele przed nami. tak więc nie zdziwcie się. no to co mamy to tylko dół ale musi nam wystarczyć na razie. góra się robi. i raczej długo to potrwa jeszcze. ale pomalutku damy radę ze wszystkim. jak chcecie poogladać to zapraszam na g.

ilonka
no to możesz rodzić jak chłop wraca. pisz jakby co smska.

katy jak tatek dzisiaj?

tyle na teraz. miłego wieczorku i do jutra. chociaż jutro może też być mnie mniej bo wyjeżdżam na pól dnia do mojej babci. ale wieczorkiem wpadne zobaczyć co u was. chociaż weekend więc pewnie produkcja małą będzie.

reklama
I tak ładnie znosisz ciążę ...bez żadnych przygód :tak: NO to tak naprawde moze potwierdzi sie ta pipka .....o ile bedzie chciała sie pochwalić i pokazać hihihi :-D Mnie sie zdaje ze te testy raczej nie kłamią takze to juz chyba formalność...... :-) chyba nie musze mówić jak zazdroszczę ....:-p a te ruchy to takie juz kopniaczki ??????????????????????

Do góry