reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka to wszytko przez mojego męża!!!!!! rozpuścił sobie babę to teraz tak ma hi hi. dawaj jak coś info bo tu padniemy z niecierpliwości

reklama
kasia, baw się dobrze:-)

roza, pewnie, że planuję. Jak Maksiu będzie na pewno grzecznym synkiem to w nagrodę dostanie siostrzyczkę lub braciszka;-):-D

losiczka
, a potrafisz już otwierać buzię, czy dalej szczękościsk masz? Mój poród też możesz wziąć na siebie ;-)

ilona, no to się zaczyna:szok: Pamiętaj żeby dać znać jakby coś się działo, czekam na smska. A m przyjedzie jakby się zaczęło teraz????

Ja się wybrałam na lody dla zabicia czasu. Zaraz biorę się za obiadek.
M już się pakuje do drogi, dziś będziemy zasypiać razem :happy2::happy2::happy2:

hej! tak na szybko, jestem, żyję ale będę na dłużej wieczorem. zaczeliśmy malowanie pokoju Olka i nie mam czasu na razie na net. ale spokojnie wieczorem się zamelduje.

ilonka mam nadzieję że będziesz wtedy na bb a nie na porodówce

buziolki i do poźniej

Roszpunko na 5 cm :-):-):-) czyli o 2 wiecej he he . Czyli jest lepiej. Ale naczytalam sie google ze mozna cierpiec i 2 tyg :-(
Kochana niech najpierw urodze Ilonki synka a potem mala przerwa i moge twojego :-D:-D:-D
Ilonko kochana ty moja to by bylo zbyt cudowne zeby byly 2 kreseczki od jednego strzalu :-). Maz świerzynkami nie strzela wiec wiesz ;-);-);-)

Piateczko kciuki za strzal męzusia :-)

Ilonka nooo to trzymaj się dzielnie,jeszcze chwilka i będziesz szczęśliwą mamą po raz drugi:-D:-D

Roszpunka no synuś na pewno będzie grzeczniutki:-D:-D

Losiczka nie mam testu he he, jest to niemożliwe:-). Kochanie na jednym wykresie był taki złoty strzał:-);-)

Piąteczko myjesz okna:tak: mam nadzieje że u ciebie nie będzie padać, bo jak my z mamą weźmiemy się za mycie okien to później pada:tak: i okropne zacieki są:angry:

Kasia_es biedaku, ale chyba bliżej końca z tą robotą co??:tak:
Ja też mogę rodzić:-D,może dlatego że miałam łatwy poród i może zabrzmi to dziwacznie - cudownyyy:tak: no mąż oczywiście też.

Wróciłam z miasta,ale było takie oberwanie chmury że na pewno z 45min spędziłyśmy z Mają w aucie,no leje niesamowicie!!! Ale gumowce kupione:-D

Ostatnia edycja:
jak mnie nie ruszy dzis czy jutro ale tak porzadnie to sie lekko wkurze..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: straszy mnie i straszy i co.........!!!!!!!!!! brzuch pobolewa wiec jest szansa ze mooooze...............:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
losiczka a ja znam przykład ze od jednego strzału jest dzidzia...........ale nie bede teraz mówic kto to taki :-p:-p:-p:-p:-p:-p takze nie mów hooop :-D
Roszpunka jak cos to napisze na 100% :tak: jakbym rodziła to m pewnie by przyjechał ..... !!!!!!!!! ale na poród to nie zdarzy w razie czego ,........chyba ze bym rodziła ze 2 dni hehe !!!:-D
Ale Ci dobrze..... razniej jak facet w domu .....ahhhhh ;-)

a nas omijają te nawałnice itd.......i lepiej aby tak było dalej :-)

Hejka
Ilonka trzymaj się kochana &&&&&&&& za szybki poród :))) i tak w końcu musisz się rozpakować ileż można w dwupaku chodzić my nie słonie :tak:;-)

Katy za zdrowie taty&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czy któras wie co się dzieje z Karoliną ?? już nawet na enpr nie ma wpisu :( mam nadzieje że wszystko u niej w porządku jak któraś ma kontakt z nią to proszę ją pozdrowić :)

hmmm no to tyle pamiętam :zawstydzona/y:
ale wszystkie was mocno całuje i pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*

aaaaa Roza czyżby owu u ciebie?????????????

reklama
Witajcie ja dzis zarobiona wiec dopiero mam chwilke.
ILONKO - taka zmiana nastroju mozewiastowac rychly rozpakunek takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , a u mnie swiatelko w tunelu i w nastepnym tygodniu sie rozstrzygnie kwestia finansow, a wozek za 200 mamy obiecany od kolezanki o ile nam sie spodoba takze jakos to bedzie :) dziekuje za slowa otuchy i pamiec, a tak wogoke to NAJLEPSZE ZYCZONKA ROCZNICOWE !!!

Reszta dziewczynek - mocno 3mam kciuki za II

Do góry