reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Słoneczka! Ilonka bidulko,przykro mi ze w rocznicę sama,ale mężulek na pewno Ci wszystko wynagrodzi:tak::tak::tak:...no i On tez biedulek bo musi zostać z dala od domku:-(... ViolaPop Antoś cudny!!! Asiczko ja się zgadzam z Losiczką,boboseksy dzisiaj wskazane! dziama86 ja też o naszej Truskaweczce myślałam,ależ musi być szczęśliwa,oby więcej takich wakacyjnych wiadomości!!! Roza ja wiem że czasami sie smutasz,też tak mam Kochana,aż mi czasami ręce opadają i myślę sobie,a w dupie to mam:angry::angry::angry:,wyrzucam z siebie wtedy wszystkie negatywne mysli,zerkam tez czasami na nasze przecudne forumowe dzieciaczki i od razu wiem ze sie nie poddam,bo warto sie starac zeby w koncu miec taką kruszynkę!!! Roza ja mocno wierze ze i nam sie kiedys poszczesci,zobaczysz!!!buziaki! Losiczka ja mam przeczucie ze u Ciebie juz fasolka w brzuszku,taka mnie myśl naszła jak tylko weszłam na forum;-);-);-),trzymam kciuki!!! uciekam Skarbeńka robota czeka,miłego dnia!!!

reklama
Wpadam wypić z wami kawkę, ale widzę, że cisza.

ilona, ja też byłam sama w rocznicę ślubu i nawet nie mieliśmy kiedy sobie tego odbić, bo ciągle coś było do roboty. Bardzo to przykre, że przez pogoń za kasą, żeby żyć normalnie tak na prawdę nie mamy normalnego życia. No ale co można na to poradzić... Trzeba się cieszyć każdą dobrą chwilą.

pamela, to jest pewne, że się poszczęści:tak: Wiesz, że bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
już w domciu i oficjalnie jestem na urlopie:-D:-D:-D

Roszpunka he he a już planujecie drugie dzieciątko:-)??

Ilonka oj widzę że się nastrój udzielił:tak::tak: perspektywa nie widzenia się z mężem nie nastraja pozytywnie:no:

Pamela no myślę że nam się w końcu uda:-):-) a tobie może już....

Losiczka ano z kosmosu:-D, a u ciebie widzę coś się zaczyna dziać:-):tak: kciuki zaciśnięte.

Asia działaj,działaj - może jutro skoczy:-)

Ja w pracy miałam tak leniwy dzień, że jestem tym wykończona:tak:.Miałam z Mają na zakupy jechać ale leje niesamowicie, na wyjazd to gumowce i płaszcz przeciwdeszczowy się przyda a nie krótkie gacie i bluzeczki...

Marysia cieszę sie ze wizyta udana, ze malutka ma sie dobrze i na razie sie nie wybiera na ten świat .......choć juz bliźiutko :-) wózek juz macie ???????????????????? no i jak sprawa stoi z finansami ??????? coś lepiej ?????????????????????????
Roza a ile dni masz urlopu ????????????????????? Mam nadzieje ze Wam pogoda dopisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo od poniedziałku zapowiadają ładną i słoneczną pogodę :tak:
asiczka Roza no cuda sie wam tworzą na wykresie ale z takich udziwnień moga być dzieci ............:-D
losiczka jak gębusia dziś ??????????????????????? mąz nadal biedny zaniedbany :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Viola - pozyjemy zobaczymy co bedzie z tym baldachimem , nie pali sie na razie, wypróbuje w sklepie na kojcu jak sie to trzyma i wtedy podejme decyzję ........... :tak:

Dziewczynki ja tam jestem przyzwyczajona ze nawet w rocznice jestesmy daleko wiec tu nawet nie o to chodzi .......po prostu mi sie jakaś wyjka włączyła od wczoraj i tak została ....... chyba jestem juz zmęczona tymi nieprzespanymi nocami.......... a dziś to czuje sie nad wyraz koszmarnie.......... mdli mnie od rana.......... słabo sie czuje, wszystko mnie w***** jednym słowem, ze sklepu jak kaleka szłam. co 3 kroki musiałam stawać tak mi jest ciężko i źle ........ :baffled::sorry2::-:)-:)-( no i w ogóle czuję sie strasznie dziwacznie dziś ..........!!!!!!!!!!!!!! :crazy: Brzuch mi sie od wczoraj dość mocno stawia.... boli to aż ......:-( ehhhh.....ale jeszcze troszkę i bedzie po wszystkim ............ !!!!!!!!!!!!!!!!

Moja osobista wrózka ( małami) przepowiedziała mi ze NIEDZIELA jest moja !!!!!!!!!!!!! No zobaczymy,............:tak::happy2:

Dziękuję Wam za wczorajsze i dzisiejsze życzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane jestescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki, wpadam tylko na chwilkę, żeby powiedzieć, że jedziemy na weekend do rodziców i będę dopiero we wtorek.
Niestety ciągły nawał pracy nie pozwala mi sklecić normalnego posta.
Życzę wam udanego i słonecznego weekendu i może jakaś nowa fasolka się pojawi...
Przesyłam dużo, dużo: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ilonko gębusia nadal boli :-( .Wg moich ciaż to ja bym jutro rodzila :-):-):-). Ilonko a ja nadal pamietam jak czekalas na pierwsza wizyte :-) a tu juz poród tuz tuz. Jak chcesz to moge za ciebie urodzic :-p:-p:-p

jestem i ja dziewczynki

od rana latałam po mieście , a po powrocie do domu wzięłam się za mycie okien- jakiś szał mnie ogarnął.

losiczko i nas przyjdzie pora

kasiu wazne ze sie pojawisz i napiszesz co u ciebie, jak sie czujesz........a reszta sie nie przejmuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! udanego weekendu, wypoczywaj do góry dupką !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-)

losiczka to przyjezdzaj bo ja chyba niedługo zaczne rodzic----------------> BOLI MNIE DOSC MOCNO BRZUCH JAK NA @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Piateczko :-) wiem kochana :-)

Wlasnie zamowilam teściory ciązowe :-p se bede sikać za pare dni :-p

Ilonko jaj se nie rob he he . Kurcze jakby co to daj znac ze porodowka wita
:-)

reklama
ZA dziwnie sie dzis czuje ..........i do tego ból i brzucha i krzyza :szok: boze..........boje sie :baffled:
jak cos to ja poprosze o jakies wiadomosci co sie tu dzieje ............no i esa z wiadomoscia o Twoich II kreseczkach losiczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Piateczko to wykorzystaj tego powera , bo pewnie za czesto on sie nie zdarza hehe :-p

Do góry