reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczko :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: To gość zaszalał ... A może zastosuję sposób piateczki na przepraszanie :-D;-):-D

Roza chodzę, chodzę i nawet nie jest najgorzej :-):-):-) Aczkolwiek taka pogoda nie wpływa dobrze na moją głowę, ale to chyba jak u większości za nas ...

Kolorowych snów:-) Ja też zmykam

reklama
hej! Wy już do łóżeczka uciekacie a ja się witam dopiero. jedno pomieszczenie dzisiaj pomalowane, skończone a ja mega zmęczona. teraz został nam pokój dla malucha do pomalowania. ale pewnie dopiero w weekend się zabierze m za to. jutro jadę jeszcze szukać tapetę do pokoju Olka bo chcę na jedną ścianę aby troszkę rozweselić pokój.

jutro też mam spotkanie z położną. ciekawe co mnie czeka. a poza tym jutro odpoczywam bo dzisiaj troszkę za dużo na siebie wzięłąm

ilonka
super że udało się z lapkiem i jesteś już z nami

roszpunka
jak dobrze że wizyta udana. Maksiu pewnie czeka aż tatuś będzie blisko

piąteczko
mam nadzieje że jutro już będzie lepiej i głowa nie będzie ci dokuczać

losiczko
zęba się pozbyłaś za to mąż tv ci sprawił. oj chyba bym była mega wkurzona gdyby mi taki numer wykręcił. mój mąż raczej z tych skąpych co nie podejmuje spontanicznych decyzji. chociaż rok temu tv też kupił na szybko bo musi być. takie już są chłopy

dziama ja tam chciałam wpadkę przed ślubem ale się nie udało. zresztą po ślubie jeszcze pól roku starania zajęły więc taka wpadka to jednak dobra sprawa mija cię stres starankowy

rozia takie niskie ciśnienie to ponoć norma w ciąży. zwłaszcza w okolicach 18-20 tc. tak mówi mój gin. ja tam mam takie ciągle ale czuję się dobrze. nawet przed ciążą tak miałam. najważniejsze że się czujesz ok

roza &&&&&&&&&&&&& za badania i wyniki.

co się dziej z naszą karolą. chyba juz po urlopiku?

no to chyba na tyle co zapamiętałąm po całym dniu. miłej nocki

Roszpunka oj widze ze Maksiu ani mysli wychodzic ;-)
Dziama ale piekna ta kartka:-);-)....jak robisz te zawijaski czy to juz gotowe ???
Ania kurcze ale ten czas leci a pamietam jak dopiero co pisalas co masz zrobic bo na tescie 2 krechy :-D
Ilonka no w koncu.....jakos tak smutno bez ciebie bylo fajnie ze juz jestes :tak:
Rozia ja raz takie cisnienie mialam i myslalam ze zejde z tego swiata.........jak ty funkcjonujesz z takim cisnieniem :eek:???
Losiczko no powiem ci ze cos o tym wiem:tak:.....swego czasu moj poszedl i wzial kompa za gotowke jak kasa byla potrzebna jak cholera .....no to juz bylo lata temu ale sie wscieklam a teraz caly czas sie stracham czy nie pojedzie i nie kupi scigacza bez mojej wiedzy
Agnes w jakich kolorkach robisz Olusiowi pokoj:-)????

A ja dzisiaj mialam dlugi i ciezki dzien, nie mowiac juz o pracy, Tato moj wyladowal w szpitalu dzisiaj:-:)-:)-(
Dostal niesamowicie silnego bolu brzucha z poceniem sie i dreszczami. Okazalo sie ze ma obrzeknieta i zakazona trzustke oraz jakies wrzody na nerkach. Od rana do poludnia juz byl po 3 kroplowkach przeciwbolowych ale nic nie pomaga. Tak go boli ze nawet nie chcial dac sobie zrobic usg......ma zakaz jedzenia i picia czegokolwiek, nawet wody. Moze jutro sie cos wiecej dowiem jak po nocy czy mu przechodzi czy nie. Lekarz powiedzial do mamy ze sprawa jest powazna.

Dziendoberek :-)

Katy przykro mi kochana z powodu tatusia:-( ja niestety przechodze to wszystko z moja ukochana ciocia ( rak watroby ) .Nigdy nie wiem kiedy zadzwoni wujek a wtedy rzucam wszystko i jade do niej .Ciocia nie ma dzieci i mnie traktuje jak corke.
Trzeba wierzyc ze nasi bliscy maja w sobie sile i zwalcza choroby. Trzymaj sie dzielnie kochana!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki
chcialam napisac ze zabek mnie boli:-) ale boli mnie pol szczeki:-(. Juz moze nie tak strasznie ale naprawde mocno:-( nie chce brac tabl bo juz mi niedobrze po nich.Musze wytrzymac:zawstydzona/y:

Jezeli chodzi o zakup mojego meza to sam telewizor to pikus powstal problem bo nie mozna go bylo ustawic bo meble za male:baffled: skonczylo sie na tym ze wyrzucilismy gore mebli z jednego segmentu:baffled: .Rozsunelismy dwa pozostale:baffled: zeby te 100cm krowe wlozyc:baffled:. Potem maz musial pomalowac sciane :baffled: zrobic 2 polki ( bo bym mu nie darowala gdyby ich nie zrobil) i jakos to wyglada. Oczywiscie ja po wyrwaniu zeba targalam z nim te meble:wściekła/y: a jego bolacy kregoslup nagle wyzdrowial :-):-):-) i szural tymi meblami jak ta lala:-)

Ilonko moja przyjacolka ma pralke beko i jest bardzo zadowolona. Zreszta jak ma sie trafic bubel to i dobrej firmy. Moja ciocia 3 razy zmieniala telewizor 2 razy pralke i to sprzety super firm wiec co ma byc to bedzie. Gwarancja jest to wymienia a jak bubel to niech kase oddadza i kupie sobie inna ( drozsza ) he he

Piateczko jak tam glowka???:-)

Karolcia miala wczoraj wizyte i nie odezwala sie do mnie :-(

Milego dnia dziewczynki
:-):-):-)

Czesc dziewczyny , mam pytanko do Tych co maja jakąś wiedzę nt.Spironolu
Otóż brałam go 1,5 miesiąca, ale postanowiłam odstawić gdyż źle się po nim czułam.Odstawiłam w 5 dniu cyklu, dzisiaj mam dzień 15 i wczoraj popołudniu zaczęłam plamić na brązowo.Podejrzewam Spironol i to że go odstawiłam, czy słusznie??Czy moge teraz dostac znowu @ i czy później spodziewać sie jej znowu we własciwym terminie , czy tez normalnie za 28 dni??

Witam się z wami z rana, oczywiście tylko na chwilkę... Ale już za tydzień powinno być lepiej!

Katy, strasznie mi przykro z powodu taty :-(, mam nadzieję, że szybko mu się poprawi!!!

Losiczko, uuuu, to mąż zaszalał z zakupami. Masz rację, niech teraz cierpi ;-)!
Mnie też po wyrwaniu ósemki bolało przez kilka dni.

Dziama, śliczne karteczki, masz talent :-)!!! Mam nadzieję, że @ nie przyszła i będziecie mogli nacieszyć się sobą :tak:.

Agnes, miałaś się nie przemęczać!!! Do pionu Cię stawiam :angry::angry::angry:!

Aniu, a u mnie dziś zaczyna się 17 tydzień :laugh2:!

Piąteczko, a próbowałaś może Cinie na te migreny, bo na mnie to wszystkie NLPZ przestawały z czasem działać, więc w końcu dostałam Cinie i to nawet dawało radę. A potwierdzam też słowa Rózi, że Solpadeine jest naprawdę dobre i jest to jedyna forma paracetamolu, jaka kiedykolwiek na mnie zadziałał. Cieszę się, że wizyta udana i macie zielone światełko!

Roza_, kciuki za badania!!!

Rózia, no ja mam stosunkowo niskie ciśnienie, bo przeważnie 110/60, ale przy takim jak Ty, to chyba bym zeszła :-D...

Ilonko, dobrze, że już jesteś!!! To fajnie, że masz już nowego lapka i kontakt ze światem się nie urwie :happy:.

Pamelo, ten spadek wygląda obiecująco! &&&&&&&&&

Przepraszam wszystkie, które pominęłam!

Miłego dnia wam życzę!!!

agnes TY tak sie nie przemeczaj skarbie ...... !!!!!!!!!!!!!! NO i jaki ten kolor bedzie u Olusia ????????I tapete tez pokaz jak juz kupisz ;-) Mnie sie bardzo podobają te fototapety u dzieci w pokoju......... mam nadzieje ze w tym roku jeszcze ladnie odnowimy dla chlopaków pokoik i wlasnie bym chciala na 2 duzych scianach fototapety . mialo to byc zrobione jeszcze przed porodem ale ciagle ta kasa.....:-(
losiczka no dokladnie jak piszesz jak bubel to sie zepsuje i juz..........ale teraz wszystko sie psuje zaraz po gwarancji ...... a tv nie dało rady powiesić nigdzie na ścianie ??? jakieś przemeblowanie zrobić i zawiesić ????????????? kochana mam nadzieje ze szybko przestanie boleć bużka i uwolnisz sie od tego bólu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kciuki za fasolkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy
kotek dużo zdrówka dla taty.........biedny tyle sie wycierpi !!!!! wkurza mnie to ze ludzie ktorzy nie zaslugują muszą tyle wycierpieć......... ..........:crazy::crazy::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: informuj nas jesli mozesz jak sie czuje tatko .......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malami ja Ci nie pomogę bo nie mam pojecia ................ przykro mi :sorry:
Piąteczka a TY kotek jak dziś ?????????????????????? mam nadzieje ze juz dobrze,~!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia jeszcze chwilkę i bedzie połowa .......ale leci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |Ciekawa jestem jaka płec tych Twoich dzieciaczków ;-) a jak ruchy ???????????czujesz??????????????????

miłego dnia .........:-)

NO i ślę fluidki................... moze i ostatnie ..............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

malami, karolina, lori, i reszta ..........po dupsku chcecie ?????????????????????????????????
:wściekła/y::crazy::angry:

Viola KOCHANA STOOOOOOOOOOOOOO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ POCIECHY Z RODZINY A NAJBARDZIEJ Z TEGO NAJMNIEJSZEGO CZŁONKA RODZINY :-D

BOU10_04.jpg

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczynki

losiczka i ja tak uważam. zresztą mój lapik jest tego doskonałym przykładem

katy tulę mocno kochana- trzymajcie się. dużo zdrówka dla taty i oczywiście pisz jak tylko będziesz miała jakies nowe wiadomości

ilonka dawaj fluidków ile wlezie

agnes przystopuj ciut z tą robotą

karolina późno wróciła wczoraj z wizyty, ale za to wieści dobre. jagoda rozwija sie prawidłowo i jest duża jak na swój wiek bo waży prawie 2 kg

więcej nie pamiętam

a moja głowa lepiej- mama się za mnie wzięła i zapodała mi leki na ciśnienie i przeszło- chyba czas zacząć się leczyć

reklama
Do góry