reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam Kochane! ilonka super że udało się z lapkiem i jesteś już z nami:-):-):-)!!!nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie! roza trzymam kciuki za badania i wyniki. KatyB przykro mi z powodu Twojego taty,ja wiem co czujesz,bo jak juz pisałam moja mama zyje z chłonniakiem,nigdy nie wiadomo co przyniosą kolejne dni...trzymaj sie dzielnie Słoneczko,z Twoim wsparciem tata na pewno wyzdrowieje!!:tak::tak::tak:losiczka72 współczuje tego bólu zęba! ja już wolę wszystko inne od tego cholerstwa!!!kochana mam nadzieje ze szybko uwolnisz sie od tego bólu !!:crazy: a co do nowego zakupu Twojego M.to typowy facet,u mnie jest to samo,opony do motoru za 500 euro a jak chciałam nowy zestaw talerzy,to stwierdził,że przeciez aż tylu gosci nie przyjmujemy:angry::angry::angry: Roszpunka Agnes gratuluje udanych wizyt:-D:-D:-D Rozia odpoczywaj Kochana,może to cisnienie takie wysokie z goraca...Aniabuchowicz gratuluję piątego miesiaca,ale ten czas szybko leci!!!piąteczka mi na bóle głowy tylko ketonal pomaga,mam nadzieję że Ci juz przeszło to cholerstwo!!!dziama86 to ja trzymam kciukasy za Twój plan;-)!!! malami ja Ci też nie pomogę bo nie mam o tym pojecia . reszty nie pamiętam,jesli kogos zapomniałam to przepraszam... buziaki dziewczynki,uciekam do pracy!

Piąteczka uffffff cieszę sie ze dziś juz lepiej ............. a TY nie masz dziś wizyty ?????????? Bo ja ciagle zapominam kiedy ta wizyta miala byc ...............:sorry::sorry::sorry:
Pamela a co u Ciebie ogólnie ...........jak Twoja kuzynka ????????? choc to chyba głupie pytanie...........:-( no i co jest grane z Twoim cyklem ..................:baffled:

Ilonka ja teraz w pracy mam zapiernicz totalny,dlatego ze we Włoszech na okres 3 lub 4 tygodni ferii,zamykane są firmy,wiec teraz robimy juz prace na zapas...moja kuzynka dzielnie pojechała na ostatni egzamin,zdała go na piątkę:-).ale juz po powrocie zamknęła sie w piwnicy ze zdjęciami ukochanego i jak mi mówiła ciocia jej krzyki i płacz było słychac na cały dom...ja mysle ze to dobrze ze wyrzuca z siebie cały ból i zal,który ma w sercu.w niedzielę był pogrzeb,ale była już spokojniejsza,na tabletkach oczywiscie..tylko jak jej brat chciał ją przytulić to sie wydarła ze jego dziewczyna żyje,wiec niech nie kłamie ze ją rozumie....po powrocie znowu zamknęła sie w piwnicy:-(...wczoraj juz zaczeła jesc i spac,mysle ze jest bardzo zmeczona...to silna dziewczyna i wierzę że przejdzie przez to wszystko,potrzeba jednak dużo czasu... a co do mojego cyklu to nic nie rozumiem,mysle ze cos jest nie tak z progesteronem...zobaczymy jutro... musze uciekac Kochanie,bo niestety praca czeka,buziaki!!!

pamela przykre to niestety, ale ją doskonale rozumiem. z własnego doświadczenia wiem, że nie chce się w takiej chwili pocieszenia i trzeba to samemu ogarnąć- ale ważne by bliscy byli dyskretnie obok. czas zagoi rany i bedzie dobrze

Piąteczka przepraszam......... no czytałam a jednak tego nie przeczytałam...........?????:baffled::crazy: hmmmmmmm......... to musze sie cofnąć i przeczytać zebyś TY juz mi nie pisała tego samego ..........:sorry:
Pamela serce sie kraja jak sie czyta to .................:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( to uciekaj pracusiu ..........na razie cyklu nie spisuj na straty bo różne cuda sie zdarzają ;-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja w koncu wczoraj zamówiłam łózeczko dla Pawełka, bo czas najwyższy, bo nie chce aby spał w wózku ......:sorry: Mam nadzieje ze w tym tygodniu juz dojdzie ......... dobrze by było...........

Edit
Piateczko ależ sie rozpisała na temat wyników ................. a kiedy TY masz miec w ogóle @ ??????????????????????????

Ostatnia edycja:
piateczka niestety takie zyciowe tragedie dzieją sie codziennie...jak tylko sie dowiedziałam co sie stało zadzwoniłam do meza do pracy.jak wrócił do domu dosłownie rzucilismy sie sobie w ramiona,tak bez słow,nie były nam potrzebne.trzeba sie cieszyc kazdą chwilą z ukochaną osobą,która nam jest dana...tylko wczoraj rano po wiadomosciach z Polski,z pogrzebu powiedziałam mojemu M.ze kocham go nawet jak jestem na niego wsciekła i kaze mu isc do wszystkich diabłów! odpowiedział,,wiem głuptasie,ja też Cie kocham nawet jesli czasami towarzystwo tych diabłów wydaje mi sie milsze od twojego jak sie wsciekasz!...cóż,takie jest to nasze zycie,a teraz juz naprawdę zmykam,bo jestem spozniona! miłego dnia!!!

reklama
Pamelo pieknie powiedziane :-):-):-)

No ja mojego tez love :-) ale czasami w lyzce wody bym go utopila. A po wczorajszym to moj m miesozerny homo sapiens stwierdzil ze od dzisiaj moze jesc same zupki :-p:-p:-p. No to ja mu na to ze bedzie dzisiaj zupka. A on jaka ??? Ja na to ze nie wiem jeszcze. A on czy beda ziemniaki w tej zupce??? Ja na to ze przed ratami bylyby :-D:-D:-D a teraz to tylko zupka typu woda+ kostka knora :-):-):-). No to obiadek mam z glowy dla meza :-):-):-)

Do góry