reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej kochane! witam z rana. dzisiaj luźniejszy dzień u mnie. malowanie ciąg dalszy pewnie jutro lub w piątek. no i zabieramy sie za pokój Olka. kolory chciałabym turkus i jasną zieleń lub limonkę. podoba mi się coś takiego pokoj.jpg tylko troszkę jaśniejsze te odcienie kolorów. no i tapeta taka też mi sie podoba. ale dzisiaj po południu wybywam do miasta poszukam co maja w sklepach.

ilonka fototapety też mi się bardzo podobaja ale w pokój Olka będzie na górze a tam mamy skosy i jakos ciężko mi zmieścić fototapetę. nie mam aż takich duży ścian beż skosów. zresztą jak będzie pomalowany to wstawię foty.

losiczko no po wyrwaniu ma prawo boleć. ale życzę aby jak najszybciej ci przeszło

katka
kochanie przykro mi z powodu taty. mam jednak nadzieje że dzisiejsze wieści będą lepsze. &&&&&&&&&&& za tatę.

pamela wierzę że twoja kuzynka poradzi sobie z tym bólem. a twój wykres mam nadzieje że odbije do góry

karola halo? jak po wyzycie?

violka wszystkiego najlepszego. spełnienia marzeń i usmiechu na co dzień

a ja czekam na położną. ma być między 11 a 12. wpadne pewnie dopiero jak wrócę z miasta pod wieczór. miłego dnia

reklama
Hejka ja sie tylko melduje potem wpadne na pogaduchy bo dzwonili ze sklepu ze mi kiecka przyszla

Dzień dobry :-):-):-)

Katy przykro mi z powodu taty, ale mam nadzieję z każdym dniem będzie lepiej &&&&&&&&&&&&

pamela no Ty masz sinusoidę na tym wykresie :-):-):-) Ale trzymamy kciuki za + na końcu :-):-):-)

kasia a kiedy będziesz wiedzieć jaka płeć dzieciaczków ?? Taki podwójny znak zapytania :-D:-D:-D

Roszpunka to czekamy na zdjęcia pokoiku Aleksandra :-):-):-)

Viola Wszystkiego naj naj najlepszego dla Ciebie w Twoim wielkim dniu :-D:-D:-D

Ja dziś wielkie porządki planuję . Zobaczymy co z tych planów wyjdzie :-D;-):-D

Miłego dnia życzę Gwiazdeczki

agnes świetne te kolorki,,,,, takie żywe........radosne..........uwielbiam takie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: to czekamy na zdjęcie pokoiku juz skonczonego ;-) :-)
Katka to pokażesz sie chyba w tej kiecce nam co ??????????????????????????????
Rozia Ja chętnie bym przyszła i Ci wszystko porobiła w domu, co byś tylko chciała ........ :tak::tak::-D:-D:-D Bo ja juz wszystko mam porobione i mnie szlak bierze takie nuuuuuuuuuuuuuuuudy, Juz bym chciała urodzić wtedy na pewnie bym nie narzekała na brak zajęc a tak to mnie to juz wykańcza............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy:

łózeczko wczoraj zamówione i juz dziś wysłane, takze jutro bedzie :-) ale sie cieszę :-) najchętniej to bym juz je rozłożyła poscieliła zeby czekało........choc chyba tak zrobię, tzn rozłożę je niech sie "prostuje" a posciel to juz mąż albo mama ułoży jak bede miała wracać ze szpitala :-)

Ostatnia edycja:
Witam:)
Dziękuję Wam bardzo za życzonka:) wchodzę rano poczytać co u Was a tu taka niespodzianka:)

Dziś wybieram się z mężem na kolację bo dziś też nasza 3 rocznica ślubu i idziemy oczywiście z małym,ciekawe czy będzie grzeczny i da nam zjeść:-D:-D:-D A 28 wybieramy się do Gdańska poprosić wujka na chrzestnego :-D Myślę,że już można się z nim taką podróż wybrać jak myślicie?
Jeszcze Wam powiem,że dziś była u mnie położna ostatni raz i dowiedziałam się,że załatwili w przychodni mojemu Antkowi szczepionkę przeciw pneumokokom za darmo, ponieważ w wypisie ze szpitala ma zaznaczone,że urodził się z wadą serca( a tak naprawde to nie jest jakaś wada tylko taka mała fizjologiczna dziurka,która u 80% noworodków zasklepia się dopiero po porodzie)

Ilonka ja miałam wcześniej przygotowane łóżeczko i nakryte folią.

Lada dzień będziecie się rozsypywały dziewczynki ciekawe która będzie pierwsza:)

Viola no tak to jeszcze WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY , SAMYCH POGODNYCH DNI W WASZYM ZYCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D ALE FAJNIE.......... :-) no Antos napewno da rodzicom spokojnie posiedziec i powspominac jak to było na ślubie i weselu .......:tak::-D kurcze patrze i nie wierze ze to juz ponad miesiac ma Antoś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super ze szczepionka za darmo............ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tak to droga strasznie jest......:-(

U nas jutro 4 Rocznica .........:-p

ilonka powinna się niby pojawić za jakieś dwa tygodnie - może trzy- cholera wie

viola no to po raz drugi sto lat- dla Ciebie i mężusia- bawcie się dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie.

pamela, bardzo to przykre. Myślę, że w końcu kuzynka dojdzie do siebie, na pewno będzie potrzebowała dużo czasu.
losiczka, współczuję bólu:-( Widzisz, jednak są plusy wyskoku m, zalejesz mu kostkę rosołową w kubku i obiad z głowy:-D

Viola, podwójnie wszystkiego najlepszego:happy:

Ilonka, jak się czujesz? Jakieś oznaki żeby Pawełek miał jutro wyjść na rocznicę?

Dziś Maksiu cisnął mi się strasznie głową w dół, ale skurczów jako tako nie czułam. Mam nadzieję, że jeszcze nie będzie chciał wyjść.

agnes, super plan na pokój. Obyś znalazła taką wymarzoną tapetę.

Roszpunka eeeeeeeeeeee tam............. cisza............ założę sie ze ja to jeszcze przenoszę :baffled::crazy: :angry: bo jak chce urodzić to tak szybko to nie nastanie.,.takze TY pewnie bedziesz pierwsza . tym bardziej ze Maksio tak sie juz pcha coraz to niżej ....... :tak:

reklama
Ale ja nie chcę rodzić jeszcze, wiesz czemu! Wolałabym iść na zaplanowany poród. No ale znając życie będzie odwrotnie i zacznie się w najmniej odpowiednim momencie...:baffled::baffled::baffled:

Ale szyjka mi się nie otwiera, czop mi nie odszedł, brzuch raczej nie opadł, więc może mam szanse ;-)

Do góry