reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No to super :) babko ja naprawdę sobie nie wyobrażam czasu jak urodzisz i będziesz miała mniej czasu na bb ale może Pawełek będzie taki grzeczny jak Jasio i mamcia znajdzie dla Nas troszkę czasu:) a co do trzymania zdj itp podobnych rzeczy na kompie to zawsze powtarzam że to samobójstwo ale człowiek musi sam sie otrzeć o to żeby sie nauczyć zgrywać takie rzeczy :) ;)

Ciekawe jak tam Justyna sie czuje no i jak mały :) wie ktoś może coś???

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie :wściekła/y: Wiecie co moj maz dzisiaj zrobil??? Poniewaz psuje nam sie pralka pojechal do saturna zapytac czy dostaniemy na raty. Caly szczesliwy dzwoni ze moga dac i co zrobil ??? KUPIL PRALKE BEKO (900ZL ) I TELEWIZOR PLAZMOWY ( 2500ZL) KUZWA MAC 40 CALOWY :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Idiota to malo powiedziane po uja telewizor:wściekła/y: i po uja taki wielki :wściekła/y: a pokoj nasz ma 25 metrow i jest dlugi a wąski . Stwierdzil aze nasz sie juz psul (6 lat) bo wczoraj jakies paski mu wyszly. Chyba na dupie he he .Zeby on wszystko tak szybko robil jak zmienial telewizor dzien po usterce. No doslownie pierwszy raz mi taki numer zrobil. No i ratki na 2 lata po 200 zl :wściekła/y:

Ilonko super ze wrocilas :-):-):-) Za te 2500zl mialabym kuchenke i lodowke srebrna :-:)-:)-(

Rozia ale ciśnienie:szok: szok, dajesz radę chodzić?:-)

Katy
jutro robię wyniki, do mojego laboratorium przywiozą po tygodniu, no chyba że sama po nie pojadę(a nie zamierzam) tam gdzie je robią:-)

Ilonka witaj:-):-)

Ja dzis sobie załatwiłam w aptece metoclopramid bo niestety na receptę i jutro z obciążeniem nie zrobiłabym prl, ale na szczęście dały mi w aptece:-) uff bo już byłam wściekła:baffled:

Losiczko :szok::szok::szok:nieźle dał czadu ale czemu mnie to jakoś nie dziwi że pralkę kupił za 900 a tv za 2500a nie odwrotnie......ech te chłopy.................... coś czuję że ciepło będzie miał

losiczka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: szkoda ze pralki nie kupił drozszej a tv tanszego....... kurcze szkoda ze Ty nie mogłas sobie wybrac takiej jakiej chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziama slońce zobaczymy jak bedzie ...........mniej to na pewno mnie tu bedzie.... ale nie martw sie , ja bez was zyc nie moge takze codziennie sie bede meldowac - o ile Pawełek mi na to pozwoli no i Jas ( maminsynek)
Roza ciekawa jestem jak Ci wyjdzie ta prolaktyna ........mnie sie cos zdaje ze moze byc podwyzszona i to sporo .................

Losiczko nieźle :wściekła/y:no pogratulować pomysłu ech te chłopy co więcej mogę dodać .....

reklama
Do góry