reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania zapisałam się na 6.08 na 15tą będę wtedy w 15dc i jak mi zrobi usg to może będzie w stanie powiedzieć czy owu była, czy będzie, a może czy jej nie będzie:-). Oczywiście idę do nowego:-D

O ile @ mnie nie zawiedzie po dupku, bo jakoś mi inaczej niż po luteinie. Z nowości tobolą piersi he he a nie bolały przy luteinie:tak:
Czytałam że opóżnia @ ale nie chce mi się w to wierzyć - tego jeszcze by mi brakowało:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko on mi powiedzial ze beko bedzie zreszta ogladalam je kiedys i podoba mi sie. Tyle ze z zaskoczenia ze mu dali na raty chlopina zaszalal :baffled::baffled::baffled: Ale przykro mi bo uwazam ze to zbedny przedmiot skoro tamten naprawde byl dobry. A maz widzial paski bo chcial je widziec:-).

Roza jest odpowienik bromka po ktorym sie nie ma skutków ubocznych jak po bromku tyle ze on kosztuje duzo duzo wiecej .................:-(
losiczka no chłopa nie zrozumiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a masz cos jeszcze z BEKO ???????????????? Bo słyszałam ze sie szybko psują....ale nie wiem czy to prawda.......zresztą teraz wszystko sie szybko psuje po gwarancji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczko:szok::szok::szok::szok::szok: nie chciałabym być teraz w jego skórze

ilonka super, ze dobrze się skończyło. ja nauczona doświadczeniem robię teraz kopie zapasową

i co miałam pisać dalej nie pamiętam- wybaczcie mi dzisiaj ale ledwo żyję

Ilonka wiem,ale można go kupić po kilka tabletek, ale chyba jest coś jeszcze takiego pośredniego że tak powiem:-) no zobaczymy

W sumie nie mogę się doczekać jaki będzie wynik, obym tylko nie walnęła o ziemię;-)

Piąteczko a ty prl robiłaś z obciążeniem?? A może mama ma jakiś specyfik na twoją bolącą głowę???:-)

Ostatnia edycja:
roza moje badania były robione z tzw marszu bo sie uparłam i już:eek: jak się zapytałam już na spokojnie czy da to jakiś obraz to mi powiedział, że ważne jest nie tylko mieszczenie się w normach , ale stosunek poziomu hormonów jeden wobec drugiego- ja do dziś nie kumam , ale ufam mojemu ginowi i skoro mówi, że jest ok - to tak jest.

EDIT a na mój ból głowy nic nie pomaga - najwyżej na trochę ulży- trza przeczekać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
takie buty:-) to najważniejsze że ufasz:tak:

Ja właśnie sprawdzam ceny badań, ale w tym laboratorium co mnie interesuje nie podają:wściekła/y:, no chyba aż tak bardzo się nie będą różnic od pozostałych:-)

Uciekam spać,oczy mi lecą:baffled:

reklama
Do góry