reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no tak Roszpunko masz rację szkoda zdrowych zębów :)))))))))))
dzięki za pozdrowienia :))))) pozdrów ją od nas też :*:*:*:*:*
a ty jak się czujesz????????????

reklama
hej Kobitki, przepraszam, że dawno się nie odzywałam ale te parówy informatycy zablokowali nam w pracy wyjścia na rożne strony, między innymi na BB. Czasem biorę przenośnego neta to coś uda mi się skrobnąć.
Po przyjściu do domu padam na paszczę... podobno w 4 miesiącu powinnam zacząć ożywać, ale jeszcze do tego etapu nie doszłam. Zasypiam w każdej pozycji. Ostatnio trochę wyjeżdżamy na weekendy, żeby wykorzystać jeszcze ten czas w którym chodzę a nie trzeba mnie toczyć :)))))
Mam nadzieję, że z Maleństwem wszystko ok jutro mam wizytę, ale USG dopiero w 20 tyg, więc jutro maleństwa nie zobaczę :(
Nie zablokowali mi enpr hihihi więc tam podglądam wykresy i mocno trzymam za każdą starczkę kciuki!
Rozia, Ty miałaś mieć chyba badania genetyczne, wszystko ok?

Ja dziś padnięta jestem strasznie. Miałam się zdrzemnąć, ale nie wyszło.:-p Za to caluśki dzień przebimbałam. Idę za niedługo spać, bo padam na twarz.
Poza tym nic się nie dzieje. Jutro idę na kontrolę, dowiem się jak tam od drugiej strony sprawy wyglądają;-);-)
Dziś spakowałam torbę:tak::happy2::happy2::happy2:

Dziewczynki moj m ma 100kg :-p:-p:-p wiec jakby trzepnąl to bym sie nogami zakryla he he:-D:-D:-D

Domiska to juz 15 tydz :szok: jezu a ja jeszcze w miejscu :-)

Dolanczam sie do pozdrowien Ilonki oby zdazyla sie u nas pojawic przed porodem he he

Dominika ja też myślałam że mi śpiączka przejdzie w II trymestrze ale niestety zasypiam w każdej pozycji hihihihihi i na pewno to nie mija bynajmniej u mnie :-D

losiczko aj.współczuję kochana- byle do 8 po kłopocie

padam na ryjek a jeszcze mam kupę roboty dzisiaj- chyba coś z ciśnieniem nie tak

Oj dziewczynki ta pogoda mnie wykończy :-:)-:)-( Łeb mnie napiernicza i ledwo żyję :-:)-:)-(

losiczko na ból zęba mogę Ci polecić solphadeine ( tabletki rozpuszczalne)... Ja jak wyrwałam 8, to dentyści powiedzieli mi,żebym sobie kupiła, więc może i na ból Ci troszkę pomoże... Ja też przy migrenach brałam ( teraz niestety nie mogę :-()

Domiska no miałam to genetyczne i trochę mi nie tak wyszło, dlatego idę na amniopunkcję, ale póki co nie panikuję ... A u Ciebie jak tam?? Mnie przeszły w końcu spotkania z porcelanką :-):-):-)

Ide dalej leżakować, może mi przejdzie ta głowa ...

No w koncu mam neta:-)......bo w pracy sobie myslalam ze sobie nadrobie a tu zonk.....netu zabraklo:zawstydzona/y:
Rozia pytalas o wyniki m ...no jeszcze nie wiem bo jak zadzwonie to prawdopodobnie od razu bede musiala sie umowic na wizyte i wtedy byc moze ze dostaniemy skierowanie do kliniki....a zmieniac terminu nie wolno a my do Pl jedziemy wiec troche przeciagam:sorry2:.
Kaisa es trzymaj sie jakos dasz rade ....;-)
Piateczko wrzuce zdj w srode:tak: bo dzisiaj juz mi sie nie chce...ale to tylko rzeczy m.....i tak mnie wyprowadzil z rownowagi.........a i gratulacje dobrych wynikow wiec teraz tylko do dziela:-)
Losiczko bidulo...lacze sie z Toba w bolu;-)
Roszpunka to powodzenia na wizycie i koniecznie daj nam znac:tak:
Domisia to odezwij sie do nas jak bedziesz wiesziec co i jak po wizycie.......albo napisz na enpr :tak:
Ania ty sie tak nie rozsypiaj bo porod przespisz :-D

Dzień dobry dziewczynki :) Dziś pierwsza no proszę kto by pomyślał :) Ledwo żyję powieki mam tak ciężkie że prawie zasypiam na siedząco. Jednak intensywne 3 dni wymagają odespania a nie przyjścia na siódmą do pracy ;/ Weekend spędziłam na wystawie koni w Książu oj było co podziwiać no i nagrodę przywieźliśmy ;)

Nie poszalałyście przez te 3 dni z pisaniem nadrobiłam wszystko migusiem a nastawiałam się na szał i duże zaległości. Co do facetów to wiecie ja jeszcze w mniejszym stopniu doświadczam tych uroków bo nie mieszkamy razem ale jak sobie pomyślę o niektórych naszych akacjach i o tym że jak już zamieszkamy razem to bedzie to częściej przynajmniej na poczatku to mnie krew zalewa :) ale powiem Wam że fajnie czytać i obserwować że inni maja podobnie człowiek widzi ze nie jest odosobniony : heheh
Kasia - nie przepracowuj sie kochana pamietaj że jesteś "uprzywilejowana"i to x2 wiec niechaj inni sie bardziej wykazują
Dominika &&&&&&& za wizytę i daj znać co i jak :)
Katy - no jak Tobie mogłyby się łowy nie udać toż to nie realne wprost heheheh Padłam z tym zgromadzaniem ma chłopina fantazje coś ty mu zrobiła od flaszki go zabrałaś czy co?
Ania - jak po rozmowach coś się zmieniło na lepsze kochana?
Losiczka - matko ząb to napiernicza nieziemsko przerabiałam to jakieś pół roku temu ;/ ale rozwaliłaś mnie tym czekaniem do grudnia :szok: nienormalnie są z bólem powinni od razu przyjmować no chyba źle doinformowana jestem.
Piąteczka- Pierworodna już wróciła ??? była rozmowa? jak cos napisz tu czy na g jak poszło.
Marysiu - brzusio śliczny i zgrabniutki bardzo :) ale ty wysportowana kobitka jesteś to jak miało być inaczej. Kiedy ty rodzisz? bo mi się zapomniało a tabelki jak zwykle nie mogę znaleźć
Roszpunko a jak z ta praca twojego M będzie poza domem w planowanym czasie porodu??? jak się czujesz?
Róża a ty gdzie nad to morze wybywasz???ciche dni już zażegnane?
Truskawka - udanego wypoczynku no i pięknej pogody
Ilonko - kurczę dziwnie mi tu bez ciebie ;/
a co tam u Karoliny?????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja - tez nieco wczesniej ale mam do zalatwienia kilka spraw wiec juz cala "chodze w srodku"
DZAMA - termin mam na 17.08 a kiedy malenka zechce wyskoczyc to sie okaze :-)
U nas deszczowo - jak to zawsze wtedy kiedy zaplanuje sobie cos na konkretny dzien eh
ROSZPUNKO - powodzenia na wizycie
LOSICZKO - lekkiego pozbycia sie zebolka :-) niech juz zycia nie utrudnia
Milego dzionka dziewczynki

Do góry