reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczko no kupiłam na all 50 owu plus 5 ciążowych za bodaj 53 zł z przesyłką i się właśnie próbuję dokształcić w tej kwestii, bo wciąż tu dziewczyny pisza , że jest problem z interpretacją czasami. ale dla mnie ten schemat dużo wyjaśnia i juz go sobie zapisałam na pulpicie hi hi. Teraz tylko jestem ciekawa jak to wyjdzie w praktyce

EDIT ja tez bym się pozbyła drania hi hi

reklama
Ja sikalam sikam na owu ale sporadycznie. Kiedys wydawalo mi sie ze ciemna krecha to owu pozytywne. Ale tak naprawde to musi byc krecha taka sama albo mocniejsza niz testowa. I kiedy ja odkrylam tzn te ciemniejsza okazalo sie ze tamte testy byly negatywne. Ale polecam bo to fajna rzecz. Tyle ze trzeba robic co najmniej pare dni przed owu plus pare dni po i zobaczysz jak kreseczka sie pojawia a potem znika. Ale dalam wyklad he he mam nadzieje ze sie z kapnelas he he

ja chyba zacznę zaraz po @ - w końcu mam na co- żeby mieć pełny obraz cyklu. Bo np moja przyjaciółka zaczeła niedawno monitorować cykle u gina i się okazało, że owulację przy 28 dniowym cyklu ma dopiero w 22-23 dniu. I badx tu madra- niestety nie kazda z nas ma z przeproszeniem tyłek działajacy jak szwajcarski zegarek

a wykład jak najbardziej mi posłużył jako komentarz do obrazka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mowisz o mnie ???:-):-):-) No i co z tego he he owu prawie w ten sam dzien ale stare jajo stare plemniki hi hi i wielka dupa wychodzi hi hi

he he. albo mamy stare plemniki do dyspozycji , albo juz dupska wysłużone. limit wyczerpany. albo nie wiem już co. Już umieram z ciekawości na , który dc u mnie wypadnie i przy jakiej długości cyklu bo u mnie w cały świat jak narazie:wściekła/y:

Dupska pewnie ok :-) gorzej z macica he he:-) choc mi jeszcze nie wypada he he:-). No mam nadzieje ze w tych starociach jakis jeden mlodszy emeryt da rade i resztka sily :-D:-D:-D wbije sie w jajeczko he he a potem moze pasc zwyciezca jeden.

losiczka gorzej jak ta banda emerytów legnie w połowie wyścigu
z5841456D.jpg

butterfly no będziemy się mogły wymieniać doświadczeniami

Kurcze Piateczko nie zycz nam tego :-( ostatnio na onecie czytalam o ojcach po 50 stce:-p daja rade he he

Spadam obiadek podawac:-p karkoweczka ziemniaczki i fasolka z buleczka tarta:-p Zapraszam jakby co :-p

reklama
Do góry