reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

he he. a tak w temacie starszych panów
65-letni hrabia ożenił się z 20-letnią panienką. Po 2 latach małżeństwa żona oznajmia:
- Najdroższy, będziemy mieli dziecko!
Hrabia, trochę nieprzekonany, udał się do zaprzyjaźnionego księdza i opowiedział mu całą historię. Ksiądz pomyślał chwilę i mówi:
- Wiesz synu, miałem znajomego, który poszedł polować na lwy i przez roztargnienie zabrał ze sobą parasol.
- Ojciec wybaczy, ale ja nie widzę związku...
- Poczekaj, zaraz zobaczysz. Nagle z krzaków wyłonił się lew. Mój znajomy rozłożył parasolkę... Rozległ się strzał i lew padł martwy!
- To niemożliwe! Ktoś musiał strzelić z boku!
- O, właśnie!...

reklama
he he - tyłek jak szwajcarski zegarek:-D dobre!!!

Piąteczko no to super, teraz tylko sikać na testy i działać:-)

Losiczka no proszę jak ból zęba motywuje do poszukiwań;-) jutro już go nie będzie - tego zęba:-)

Witam drogie panie
losiczko współczuje kochana :(((
piatezko ale dajcie czadu hihihi stare plemniki :))))))
I cieszę sie ze wyńiki ok :))))))
A No i ta banda emerytów tez niezła :)))) widzę ze dajcie radę :))))
po i tyle zapamiętałam jak kogoś pominelam to przepraszam :*

zgadza sie piąteczko cisza...... trza by jakąś bombę walnąć na to forum to może się obudzi ;-)

BOMBĘ tykajacą to ja mam w zebie :-:)-:)-( matko zaraz chyba umre tak mnie zacząl bolec ten kiel :-(. Byle do jutra :-(

Faktycznie pustki cisza kurde jakies by sie przydaly plusiki na testach wtedy byloby o czym gadac he he tzn mdlosiach itp.

Trzymajcie kciuki kochane !!!!!!!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuu kochana mam radę na twojego ząbka :D:D:D zdenerwuj mężusia :))))) i nastaw się tą stroną co boli :-D:tak:

Aniu jakbym miala pewnosc na 100% ze jak uderzy to wyleci :-):-):-) to bym sie podlozyla. A potem rozwod ze reke na zone podniosl he he :-D. Zarty zartami ale nawet ucho mnie boli :-(

kurde to wszystko od tego zęba :( nie mam pomysłu jak ci ulżyć jak wyrwią to ci pomoże od razu ból przejdzie ściskam mocno :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
Do góry