reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ilonka ma mieć kompa dzisiaj, więc wieczorem wpadnie:-)

rozia, jak masz takie strasznie upierdliwe bóle głowy to weź sobie apap albo chociaż pół. Nie ma sensu cierpieć:tak: Twojemu maleństwu też się to na pewno nie podoba;-)

dziama, m wraca w piątek lub w sobotę i będzie pracował "na miejscu", czyli góra godzinkę drogi od domu:happy: Udanego wieczorku z twoim M, oby @ dała wam czas na psocenie;-):-D

losiczka, super że gładko poszło z zębem:-)

katy, przyjemniej ci się będzie pracowało z myślą o jutrze:-) Ach jak zazdroszczę;-)

Już po wizytce. Mały się na razie nigdzie nie wybiera, wszystko z nami dobrze:happy: Następna wizytka 8 sierpnia, o ile się nie rozpakujemy oczywiście;-)

Ja nadal śpiąca ruchu też jako takiego nie ma więc dla zabicia czasu i żeby nie zasnąć wyprodukowałam kartkę Urodzinową dla bratanicy. Młoda prezent już dostała wcześniej sama sobie wybrała będąc ze mną na zakupach więc dziś podam przez brata kartkę z kasiorką na coś słodkiego do tego jeszcze i będzie mieć radochę :) to dziecko mnie zachwyca pod tym względem jak docenia różnego rodzaju rękodzieła. Gdzie tam do 22 muszę teraz coś wymyślić na dalesze godz w pracy chyba łapię sie za szydełko :) 11111111.jpg222222222222222.jpg

Roszpunko - cieszę się bardzo że mężuś będzie pod ręką napewno bedziesz spokojniejsza :) no i super że z Maksiem ok :)
Piateczko- jak łebek????

Ostatnia edycja:
dziama przeszło narazie i mam nadzieję, że nie wróci

ja wlazłam na wątek o testach owu i dlatego mnie wcięło- a jaka głupia byłam taka nadal jestem:eek:

czasem lepiej człowiek wychodzi na niedokształcaniu się bo wychodzi z tego głupszy niż był :) ja tam jednak wierzę że coś tam zakumkałaś :) zawsze gina możesz podpytać jak będziesz

do mnie nalepiej dotarło to co wkleiłam- w wersji obrazkowej- ale chciałam poczytać dziewczyny, które się w to bawiły. a , że wątek stary to i efekty można podejrzeć

Ja mam nadzieję że ślub w maju a potem w ciągu 3mies uda mi się szczęśliwie zaciążyć i donosić i obejdzie się zagłębianie tematu testów owu. Co daj mi Panie Boże. Cichutko liczę że płodność dziedziczna, mama z siostrą urodziły po5 dzieci i wszystko było dobrze a i jeszcze że porody będę mieć tak łatwe jak siostra :) z Maćkiem najmłodszym synem uwinęła się w godzinę skubana.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama, super kartka! Ty to uzdolniona bestia jesteś! Buciki-samochodziki najbardziej wymiatają:-) Może zamówię Maksiowi u ciebie takie na zimę...:tak:
Życzę ci żeby tak właśnie było, ślub a potem błyskawiczne zafasolkowanie:-)

Ja testów owu nie robiłam, a ból jajników dokładnie sygnalizował, że to już:-) Najlepsza metoda to intensywnie serduszkować przez cały cykl:-D M do teraz wspomina jak to go wielce wymęczyłam przy robieniu Maksia:laugh2:

Do góry