reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

losiczko pisz szybko jak poszło

katy jak zawsze nocny marek z ciebie.

dziama u karoli ok.

ilonka no co z tym kompem?????

a mnie od wczoraj tak łepetyna nasuwa , że marzę o tym aby mnie ktoś zastrzelił. cała noc nie spałam. Nie moge kichnać, nie mogę schylić, powiedzieć czegoś głośniej- szlachecka choroba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piąteczko - to chyaba ta pogoda ja dziś już lepiej ale wczoraj myślałam ze łepetyna mi pęknie jechałam na proszkach a ja nie należę do tych co biorą pigułkę jak tylko coś zaboli wręcz przeciwnie więc znaczy że juz napierniczało nieziemsko

Dziendoberek :-)

Dziewczynki jestem w szoku :szok: ząb wyrwany :-) doslownie poszlo ekspresowo a znieczulenie wogole nie bolalo. Super pani doktor:-)jutro ide na kontrol i z dzieciakami na przeglad:-). Pol szczeki mam jeszcze zdretwialej :-p mowie do meza ze jedyna okazja moze mi strzelic w papule bo nie bedzie bolalo a oddam jak mi przejdzie.:-p

Pogoda do bani no niestety ciasteczka nie bedzie dzisiaj tylko dietka plynna bo za duza dziura w dziaśle ale jestem szczesliwa ze juz po .

Milego dnia dziewczynki :-):-):-) a moja tempka szaleje :-):-):-)

losiczko oj jak super. nastraszyło Cię nejpier ale dobrze się skończyło- juz Ci dziadostwo życia nie będzie zatruwać

dziama ja też z tych co tabletki tylko w ostateczności. wzięłam ketonal , ale nie pomaga.

Losiczko - super że tak bezboleśnie poszło a swojemu tkich propozycji nie składaj bo nóż widelec skorzysta:) i załapiesz sie na jednym znieczuleniu na usuniecie połowy szczęki :) a tempka piękna &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dziś 36dc brzuch z rana pobolewał @ ale mogłaby cholera nie przychodzić jeszcze dzisiaj w pt nich przyjdzie jak juz i tak jej nie ma. Dziś wieczorem przyjeżdża mój Marcin i mam ochotę popsocić ;) (On zresztą nie mniejszą heheh) więc niech tylko mnie zaleje to wyjdę z siebie na wyjazd nie przyszła to może sie teraz zemścić

hej hej:-)

Piąteczko czyżbyś na migreny cierpiała??:baffled: jak dziś??

Dziama no ciche dni zażegnane, ale jakoś drętwo jeszcze - seksu brak nie mogę się przełamać, ale ja tam mam:baffled: a jutro badam prl to tym bardziej muszę się wymigać heh

Losiczko no to super!! bezboleśnie i raz dwa:-). No tempka trzyma się ładnie, a nie myślisz że od bólu zęba tak skoczyła?? chociaż oby nie:-). Jak mąż, przeprosił swoją królową???

Spadam do pracy, dzis jestem w komisji kwalifikacyjnej więc idę wcześniej:happy:, koleżanka robi awans.

Miłego dnia:-)

Roza zabek mnie bolal juz od miesiaca wiec chyba wplywu na tempke nie bylo a bralam tylko co pare godzin pol apapu i zdziwilam sie ze dzialal a jak mnie lepetynka boli to nie dziala na mnie apap:baffled:.A mezus przeprosil bo przerazila go perspektywa dni bez obiadu :-p:-p:-p.

Dziama moj mąz nie z tych tzn nie damski bokser. Ma 13 rodzenstwa z tego polowe siostr i jak jedna dostala lanie od swojego chlopaka to wszyscy bracia sie zebrali i wiesz jak to sie skonczylo . Dostal bęcki i juz nie podnosi rak na kobiety. No ja bym mu dala :baffled:

Piąteczko bidulko bol glowy przy gromadce dzieci to masakra. Tule mocno :-)

Ostatnia edycja:
Hej bąbelki moje kochane
Niestety dzisiaj tez nie bedzie mnie za duzo, bo wlasnie wychodze a wróce z pracy dopiero gdzies miedzy 7 a 8 :zawstydzona/y:, ale za to jutro wolne :-):-):-) bede spac do poludnia a pozniej jade cos w koncu kupic sobie na wyjazd bo szafa pusta. Jak by mi dupsko schudlo to mialabym w czym jechac a tak.....trza wydac kase :baffled:
Losiczko to moze po tych wczorajszych bolach wyrwanie zęba dzisiaj to już maly pikus............twój próg bólu sie przemiescil :tak:
Piateczko wspolczuje wiem co to znaczy, mamunia razem z wiamem mi tez dala migreny, czasami jest tak ze nie ide do pracy bo wymiotuje :zawstydzona/y:
Marysia to zycze pozytywnego zalatwienia sprawy ;-)
Roza a kiedy bedziesz miec wyniki ????
Dziama wiesz, zawsze jak sie popstrykacie nie musisz pierwsza przepraszac:tak::-D:-D:-D mozesz pochodzic w fatałaszku po chacie i chlopina sam przyleci....:-D

Dobra lece bo juz pozno....buziole;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Ps ciekawe jak tam nasze urlopowiczki :-)

reklama
ło matko! przewietrzyłam się trochę i lepiej. przynajmniej mówić już mogę i nie zataczam sie jak się schylę. właśnie mam tak raz jak na jakiś czas , że jak mnie złapie to masakra

Do góry