reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczynki!

Dziama, to fajnie, że mieszkanko się szykuje. Oby wszystkie prace przebiegały bezproblemowo :tak:!

Agnes, ależ ja Ci zazdroszczę tego domku!!! A co do wykończenia, to powolutku sobie to zrobicie, a najważniejsze, że domek stoi i dużo już macie zrobione :-):-):-)! Niecierpliwie czekam na fotki ;-)! Trzymam kciuki za udaną wizytę &&&&&.

Mnie właśnie najbardziej mnie przeraża perspektywa dłuższego leżenia w szpitalu, przecież ja szału dostanę!!! A wiecie może dziewczynki, czy w szpitalu nożna mieć ze sobą takiego małego laptopa? Bo wiem, że jak byłam u bratowej w odwiedzinach w niemieckim szpitalu, to tam sporo pacjentów miało laptopy, ale nie wiem, jak jest u nas...:eek:

Marysiu, u mnie też szaro i pochmurno, ale ja w sumie się cieszę, bo po tych 30-kilku stopniowych upałach miałam już tak dość, że teraz oddycham z ulgą! Ciekawe, jak moje bliźniaki zaczną się tak rozpychać co to będzie się działo...:-D:-D:-D

Karolcia, no to teściowa poszalała! Najpierw każe Ci się oszczędzać i rezygnować z pracy, a teraz zawala Cię robotą ponad Twoje siły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Pier... to i odpoczywaj :tak:!

Roza_. Wczoraj leciały Kuchenne Rewolucje z Twojego miasteczka i tak od razu sobie o Tobie pomyślałam :-).

Losiczko, fajnie że jesteś, wypoczęta i zadowolona z wakacji mimo niefajnego początku! No i oczywiście baaaaardzo mocno zaciskam kciuki za ten „złoty strzał” &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonko superowy ten leżaczek :happy:

Roszpunko, z tego, co wiem, to jak wjedziesz jeszcze na pomarańczowym, to nie powinno Ci zrobić fotki. A co do liczników, to nie zawsze fajna sprawa, bo u nas jest tego mnóstwo i na niektórych skrzyżowaniach jak gaśnie 4, to masz faktycznie jeszcze 3 sekundy zielonego i śmiało możesz jechać, a na niektórych jak zgaśnie 4 to od razu wskakuje pomarańczowe :baffled:. Jakiś debil to montował! Bardzo fajny leżaczek. Ja będę musiała zakupić 2 ;-)...

Katy, a co u Ciebie??? Kiedy wyjazd do PL?

No i właśnie, gdzie reszta??? Jane, Ania, Sylwia, Malami i cała reszta...

Dla wszystkich staraczek podwójna porcja:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
kasiaes moja bratowa jak 3 lata temu rodziła bliźniaki i wcześniej leżała w szpitalu prawie 2 miesiące to miała ze sobą laptopa więc myślę że spokojnie można mieć. ona tez raczej z tych osób bardzo aktywnych, w koncu nauczyciel wf a dała radę w szpitalu. powiem ci że jakby ODPUKAĆ musiałabys leżeć w szpitalu to dasz radę. dla tych maluszkich wszystko się zniesie.

zdjęcia obiecuję wrzucę po weekendzie.

Rozia , roza_ , roszpunka , katyb Właśnie ten ból , ze jakoś nie wierze ze zrzuce .. Cieszyłam sie , cała ciaza zgrubłam 5 kg . A co nagle wkoczyło kolejne 5 . i jeszcze ponad miesiac do porodu oby nie kolejne 5 ;))
Ilona Widze ze nie jestem sama , moja ostatnio to samo , ruchy mocne , częste, czuje ja nawet w okolicach biodra .; /

Ale dziwny dzień, śpiąca jestem ; // Byłam zapłacic za mieszkanie , przeszłam sie po tagu w poszukiwaniu stolika którego nie znalazłam ; // I teraz czeka mnie wypad do urzedu , a mam lenia takiego ze nie wiem jak ja tam dojde ..

Miłego dnia . A ja idę zrobic sobie słabą kawke mrożoną , bo padne .; //

Justynka czas juz chyba zmienic suwaczek no i czekamy na zdjecia malego szkraba co ci zycie uratowal .....chwal sie chlopakiem!!!!!!!!

Kasia es ja jade 10 sierpnia i juz postanowione na 3 tyg juuuuuupppiiiiiiii ale sie ciesze

Milena olej to, teraz ci sie wydaje ze nie zrzucisz ale nie ma rzeczy nie mozliwych, maluch sie urodzi to bedziesz szpulac z woziem i kg same poleca a juz nie mowie o tym jak zacznie raczkowac, bedziesz za nia latac caly czas, wiesz jaki to trening?

Kurcze buziek nie moge dodac co jest?????

Lodoweczka pelna :-p pranko sie suszy na ogrodku mam nadzieje ze nie bedzie padac:sorry:

Justynko o Matko co ty przeszlas dziewczyno:szok: najwazniejsze ze dochodzisz juz pomalutku do siebie. Zdroweczka wielkiego dla Ciebie a dla malego buziaczek :-)

Dziewczynki a co sie stalo u Pameli ??? Bo nie kumam ???

Hallo Kobitki! Posta mi wcieło! Czy oni nie wiedzą, że jestem w ciąży i mogę tym laptopem śmignąć za okno!!!!
Losiczko witaj Kochana Opalona, to ja blada twarz (i reszta):-D No, no to zobaczymy, co ten wakacyjny relaksik Tobie przyniesie:rofl2: Pameli, kuzynki narzeczony poszedł popływać, i nie wrócił, a we wrześniu slub miał być:-(
Agnes śliczne schody w kolorze podłogi, my w mieszkanku w PL też mamy taki kolor, ale teraz byłam mądrzejsza i kazałam założyć jaśniejsze;-) Kurzu tak nie widać!!! Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze dobre wieści!!!!
Ilonka mój dzieć okopuje aktualnie moje jajniki, pipunie i pępek, i czekam namiętnie kiedy mnie kopnie w żeberko!

reklama
Hej dziewczynki :-)
Ja tylko na chwilę powiedzieć, że jadę do domku i mnie nie będzie przez 2 dni:-) Żebyście się nie martwiły :-)

Udanego weekendu życzę :-)

Do góry