reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ojjj Axa, to konował jakiś a nie gin!!! Więcej bym do dziada nie poszła, bo to, że mówi po polsku, to chyba jego jedyna zaleta :baffled::baffled::baffled:
Roszpunko, nie denerwuj się! Wiem, że to niefajna sytuacja, bo nie wiesz na czym stoisz, ale Maksiu też odczuwa Twój stres, więc zapodaj sobie meliskę i postaraj się myśleć pozytywnie, na pewno będzie dobrze!
Ilonko, może Pawełek chce sprawić, żebyś na dłużej zapamiętała, jak to było nosić go w brzuszku i stąd te harce ;-);-);-)
Truskafffko, staruszko, oszczędzaj się, bo może już w twoim brzuszku ktoś mieszka, a w Twoim wieku to nie ma żartów;-). Aha, to nie stażystka tylko stażysta ;-). Małolat - 21 lat, ale ambitny chłopak i dobrze sobie radzi, jestem bardzo zadowolona póki co, chociaż przejawia odrobinę nadgorliwości i być może będę musiała go ustawić do pionu.

Edit:
Aha, Roszpunko Twój link się nie otwiera :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia ty zamiast odpoczywac to jej weki robisz:szok:???? Ciekawe ile z tego sama bedziesz mogla zurzyc???:sorry:
Losiczka dus wegorza:-p i w koncu wracaj!!!!!!!!! Brakuje tu twojego nawolywania do ciasteczka z kawa :-D
Viola to tylko sie cieszyc ze masz takiego aniolka :tak:
Zzagubiona u nas jak w telenoweli moze cie nie byc wieki a po kilku minutach wiesz co i jak:-D .........szkoda ze ta twoja slicznosc zaczyna sie meczyc juz z brzuszkiem i dziaselkami:zawstydzona/y:
Pamela tak strasznie mi przykro,(*) nigdy nie wiemy czy ten dzien nie bedzie naszym ostatnim
Rozia bardzo sie ciesze ze lekarcie cie uspokoila teraz tylko moze byc dobrze :tak:
TRuskaffka ty taka jak my....czyli mloda i piekna i tak mow zawsze:-D !!!!!!
Agnes ale masz piekne te schody:szok::-).....moj m zawsze takie chcial !!!!!!!!!!
Moglabys wrzucic wiecej zdj twojego gniazdka bo ciekawa jestem a fajnie sie zapowiada :tak:
Milena jedz i nie sluchaj m .....tobie teraz trzeba wrecz dogadzac :tak:
Ilonka napewno ci opadl dlatego taki wynik na metrze a to juz tylko oznaka ze juz nie duzo czasu ci zostalo;-)
Kasia wspaniale wiesci nam przynioslas:tak:......oby tak dalej
Axa co za lekarz:szok:!!!!!!! Idz do tamtego a ty madra dziewuszka jestes dasz sobie rade i jezyk nie bedzie problemem:tak:

A gdzie Jane, Martusia, SylwiaD i reszta dziewuszek........wracac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny! Dziś ja pierwsza?

Pojechałam sobie rano do laboratorium oddać krew i przejechałam na żółtym. A na tym skrzyżowaniu zamontowali jakieś durne kamery, które łapią tych co na czerwonym przejeżdżają. Ciekawe czy przyjdzie mandat... znów się postresowałam.:-( Zamiast zamontować liczniki ile jeszcze zostało do zmiany świateł to nie, domyślaj się człowieku czy ci się włączy to żółte czy może nie... A miasto na debilne kamery kasę ma, tylko na nic innego nie wystarcza :crazy::crazy::crazy:

ilona, fajny leżaczek. Też jakiegoś takiego szukałam.
Zobacz załącznik 482388

Dzieńdoberek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wrocilam moje kochane :-) mam nadzieje ze sie z stęsknilyscie choć troszeczkę??? Nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie moze pózniej ale juz teraz życze Wam milego dnia :-)

Poczatek wakacji koszmar:-( dzieciaki chore :-( ale po 3 dniach antybiotyku bylo juz ok. Potem to juz tylko rowerki jezioro ( woda doslownie goraca). Wrocilam lzejsza o prawie 4 kg:-p opalona :-pi szczesliwa ze moje kochane jajeczko poczekalo sobie na meza :-):-):-). Oj sie wczoraj dzialo ho ho az wiury lecialy he he:-D:-D:-D. Mam nadzieje ze mezus do sąsiadki nie chodzil he he i z milionów malych łosi jakis jeden malutki sie zalapie na jajeczko :-):-):-)

Dziewczynki wszystkie Was mocno ściskam wpadne pozniej :-) Teraz to pranie mega mnie czeka,zakupy bo światelko w lodowce no i musze umowić sie do dentysty na wyrwanie 8 bo mnie bolesnie pozdrawia :-(

Kciuki fluidki pod wykresem bardzo mile widziane :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Losiczko witaj!!!! co z humor no no, wakacje Wam służyły:-D:-D no teraz tylko czekać:tak:. Kurka jak w zegarku....

Kasia_es oj nadgorliwość gorsza od faszyzmu - jak to mówią. Temperuj, temperuj:tak:

Roszpunka o rzesz !! może nie było fotki;-), swoją drogą u nas jest tylko parę skrzyżowań z takimi światłami i to dobre rozwiązanie - ale mało!!!

Ja wybywam na kawkę do koleżanki:biggrin2::biggrin2: wpadnę do Was później.

Miłego dnia:biggrin2:

Cześć dziewczynki :) Losiczko - dobrze że już jesteś :) mnie to nawet sie dni pokopały tak tęskniłam w sr myślałam że mamy czw :)
Agnes - rewelacyjne te schody\
Karolina rozwaliłaś mnie z tymi wekami ;/ jak piąteczka napisała że działasz ze słoikami to myślałam że korzystasz z tego ze teściowej nie ma i możesz swobodnie w kuchni poszaleć ale byłam przekonana że to Twoja dobrowolna akcja a nie wymysł "kochanej mamusi" :angry:
Ilona, Roszpunka szaleją te Wasze chłopaki bardzo jestem ciekawa która pierwsza sie rozpakuje :)
Katy od kiedy jesteś w Polsce co z tym naszym Krakowem aktualny???? Rozia, Truskawka i która jeszcze się pisze???
Axa ten lekarz to jakiś konował :szok: nie czekaj na nic tylko umawiaj się z tą lekarką co dostałaś namiary
Kasia cieszę się że z bliźniakami wszystko ok i rosną pieknie robaczki :)
Pamela
[*] ....................... ściskam mocno i tulę żadne słowa w takich sytuacjach nie są adekwatne do nazwana i wyrażenia tej tragedii................
Róża ściski wielkie trzymaj sie dzielnie i mam nadzieję że dolinki szybko miną &&&&&&za badania

przepraszam kochane więcej nie zapamiętałam :(

ja dziś w pracy wiec jestem z Wami tradycyjnie cały dzień :) Wczoraj cały dzionek zalatany ale lubie takie dni i płytki mam w końcu położone w kuchni :) w sierpniu przychodzi malarz :) a pod koniec mies zamawiam meble:)

hej jestem z wami wyspana, wypoczęta. teraz mogę nadrobić trochę

dzięki za pozytywne opinie o schodach. w końcu możemy zająć sie górą o na razie tam plac budowy.

katy
wkleje zdjęcia domku ale wieczorkiem dobrze? albo najlepiej po weekendzie bo w weekend jeszcze mamy w planach troszke zmian, maja nam półki dowieźć, musze w koncu meble poprzestawiać bo na czas montowania schodów były przeniesione a dopiero w poniedziałęk będzie mój tata który pomoże m przenosić meble. ja się za to nie zabieram. ale my jeszcze nie mamy wszystkiego gotowego. brakuje np nam lamp, kominka. ale bez tego da się żyć. no i na razie tylko dół mamy. tzn na dole salon, kuchnia, spiżarnia, sypialnia i łazienka. na górze teoretycznie jeszcze 3 pokoje, strych i łazienka ale nie wiem kiedy to będzie gotowe bo kasę najpierw musimy odłożyć.

kasiaes
cieszę się że po wizycie wszystko ok i maluszki rosną. kochana ty myśl o L4. bo z bliźniakami nie jest łatwo więc odpoczywaj teraz ile możesz. no i nie chce straszyc ale z bliźniakami możesz się wcześniej rozpakować. moja bratowa od 29 tc leżała w szpitalu a maluchy przyszły na świat w 36 tc. miały po 2,5 kg ale szybko wszystko nadrobiły. tylko kilka godz były w inkubatorach na wygrzaniu a potem juz z bratową. i po 3 dniach mogły iść do domu

truskaffka ty juz chyba myślami nad morzem co? ach zazdroszcze wyjazdu

losiczko dobrze że mimo początkowych problemów zdrowotnych wyjazd udany. no i że jajeczko poczekało. dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

karolcia ty miałaś mieć wolne i spędzać czas z mężem a nie przy zaprawach. rzuć to w diabły i brzuch do góry

pamela co za tragedia. wyrazy współczucia

roszpunka mam nadzieje że jednak nie dopadło cię zdjęcie i mandatu nie będzie

ilonka mój maluch w tym tygodniu to już chyba wszystkie mozliwe pozycje zaliczył. to jest pierwszy taki aktywny tydzień mojego leniucha. kopie w każdym mozliwym kierunku. mam jednak nadzieje że Pawełek się nie przekręcił i nadal głową w dół

dobra ja idę się troszkę ogarnąć. pomału o obiedzie muszę mysleć. a na 15 wizyta i podgladanie malucha

jeszcze sprobuję wpaść przed wizyta a jak nie to zaraz jak wrócę dam znać

Witajcie dziewczynki - u nas pochlodnialo, szaruga spac sie chce.
ILONKO, ROSZPUNKO - moja malenka to dopiero sie rozpycha - jest w kazdym zakamarku mjego brzuszka, az moj synio jak sie tuli do mnie to pyta czemu ta dzidzia wciaz go odpycha :)
KASIA - gratki udanej wizyty.

reklama
Hejka ja dopoiero wstalam :-p:-p:-p ale luzik:-) zaraz pomkne do pracy i tez nie bede dzisiaj dlugo siedziec :-p
Roszpunko nie martw sie ja chyba milion razy i w Pl i tutaj tak przejechalam i poki co nic nie przyszlo:tak:............zreszta na pomaranczowym mozesz przejechac :tak:
Agnes no oczywiscie ze moze byc......ja sie nie dziwie ze macie tyle zrobione bo my pewnie tez tyle bedziemy miec na poczatek, chyba ze jeszcze sie m odmieni i tak zamiast 2 zostaniemy 3, potem 4 a potem 5 lat itd.........
Fajnie ze twoj maluch juz taka brzuszkowy rozrabiaka sie robi:-D
Losiczka alez to twojej jajeczko cie posluchalo :-D:-D:-D czemu moj organizm mnie tak nie slucha:eek:
Ciesze sie ze urolp sie udal ale powiedz mi z czego ty schudlas te 4 kg:eek::eek::eek:przeciez ty masz figure lekkoatlety:tak:
Marysia to kladz sie w kimono i spij:tak:

Jane gdzie jestes????? Jutro juz jedziesz i znow bedziesz poza bb:-(
Malami...a ty lobuziaro gdzie jestes:-(?????..Ania b tez w ukryciu:-(

Do góry