reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka :-) no napewno nie bedziesz miala cyklu 30 dniowego przy owolce z 13 dc:-) no chyba ze to bedzie dlugi cykl z fasolka w brzuszku :-D:-D:-D. A na co jest ten sylk???

reklama
Truskaffka skąd wiesz że w 13dc??
Już widzę - testy robiłaś:tak:
Ja nie mam tego problemu heh bo wcale jej nie mam:-p

Oczy normalnie mi lecą

Wiecie co moja córa wczoraj zrobiła?? Przez tydzień była z babcią w domu i jak to z babcią telewizor miała do woli więc wczoraj ograniczyłam jej tv i kompa i.... z nudów poszła spać!!!!:szok::szok: szok!!

Dla poślizgu Losiczko - też pytałam o to:-D

Ostatnia edycja:
Dziama no u mnie cykle nawet pod 60 dni podchodziły buhahaha
ostatnio przy hormonkach na uregulowanie cykli 29 dni...teraz pierwszy cykl bez hormonów więc wszystko się może zdarzyć, ja już wiem że to moje ciało potrafi mnie zaskakiwać na maksa, więc lepiej się nie nastawiać na nic, po prostu iść na żywioł :p

łosiczko
no pożyjemy zobaczymy:-D
sylk daje poślizg:-D bo u mnie rzadko jest taki typowy rozciągliwy śluz jak bj, a ten sylk bezpieczny dla plemników (w odróżnieniu od np lubrykantów z durexa itp) no i obniża ph dziewczynkowo ;)

Roza z kombinacji:-D
bo 12dc test ow był pozytywny, 13dc czułam ostrzejszy ból w dole brzucha przy poruszaniu zwłaszcza, trwało to ok pół h.. to było mniej więcej 24h po dodatnim teście-czyli też by wskazywało na ow,a 14dc byłam na usg i pęcherzyka już nie było

dla mnie ta owulka to też nowość :p
zobaczysz byle do sierpnia i u Ciebie ruszy akcja :)

Ale tu dziś cicho się zrobiło. Widać, że weekend nadszedł.

truskafka, udanego urlopu życzę:-).
A tym, które już zaczynają weekend, wypoczynku dużo:tak:

Ja jeszcze nie zaczynam, czekam z niecierpliwością na m. Dziś niestety z dużym poślizgiem przyjedzie:-(

Truskaffka no właśnie zauważyłam że testowałaś:-) a czym regulowałaś cykl???

No już to widzę: akcja "zdechły karaś" , a nie "duszenie węgorza"

Roszpunka a jakie plany na weekend??

Roszpunka :) &&& żeby poślizg nie był zbyt duży
Roza miałam femoston mite, tabletki z dwoma hormonami-pierwsze białe(przez 14 dni) z estroegenem na rozruszanie jajników, drugie szare (kolejne 14 dni) z progesteronem na @ albo podtrzymanie ewentualnej ciąży.

Żaden Karaś, będzie duszenie węgorza i wyciskanie z niego ostatniej kropelki:-p

Roza, przede wszystkim porządki, bo jeszcze po remoncie trochę rzeczy leży:zawstydzona/y: Poza tym pakowanko torby do szpitala, bo nerwy mnie chyba zeżrą hihi:-D A pozostały czas poświęcimy pewnie na słodkie lenistwo:tak: A twoje plany jakie?

A moje Roszpunko w sumie żadne, bo jeszcze atmosferka zagęszczona:tak:, odpoczywam i planuję co ze sobą zabrać na urlopik i... modlę się o pogodę:-)
Dobry pomysł z porządkami i pakowaniem się:-) będziesz spokojniejsza i wtedy tylko czekać:laugh2:

Truskafffka o jakie leki, pierwsze słyszę, ja zawsze miałam luteinę na regularne cykle:tak: od lat!!

Ale mi bb zamula :wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
No też pierwszy raz z tym femostonem się spotkałam, no ale mojej gin ufam..więc hormony wcinałam:-D

a ty gdzie na urlop i kiedy?

reklama
My w następną sobotę nad jeziorko:-) uwielbiam siedzieć nad wodą,łódeczka, las i piwko:-) czuję że wypocznę,zrelaksuję się i... nie biorę termometru:-) a po powrocie do gina się wybiorę:tak:

Lecę nakarmić męża....

Ostatnia edycja:
Do góry