reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

O właśnie Kasia ma wizytę:-), chyba jeszcze ktoś pisał że niedługo się wybiera...

Milena jedz, jedz bo poi porodzie już tak nie wszystko będzie można, no chyba że karmić nie będziesz:tak:

Truskaffka dotarłam,ale myślałam że już nie dotrę:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jem to na co mam ochoote i jakos sie nie ograniczam . ; )) Ale jak tak spojrzałam na zdjęcie Brzucha i zdj z wakacji 2011 too ... :wściekła/y:

A ja już po :-):-):-)
Wsio ok, maluchy rosną równo, a to najważniejsze!!!!!!! Mają już prawie po 9 cm. Gin znów mi proponował L4, ale ja chcę iść od 1 września.
Teraz umawiam się prywatnie na połówkowe na 13 sierpnia, myślę, że wtedy poznamy płeć, bo u mojego gina za słaby sprzęt. A do swojego idę prywatnie 16 sierpnia, przed samym urlopem.

Róziu,
to dobre wieści, a mam nadzieję, że amniopunkcja rozwieje resztę ewentualnych wątpliwości!
Agnes, przepiękne schody!!!
Roza, ja myślę, że te gwiazdki, to się pojawiają, jak masz kogoś dodanego na profilu jako przyjaciela, ale mogę się mylić.
Miłego wieczorku!!!

Milena a co tam, po porodzie zrzucisz, a teraz sobie foluj i nie przejmuj się mężem :-):-):-)

agnes schody super :-):-):-)

Mam nadzieję,że Kasia da znać po wizycie, chociaż esemeskiem :-)

Ja zmykam po farbę i jadę do siostry kolor na łbie odświeżyć, bo straszę odrostami na kilometr :-D:-D:-D bawcie się dobrze :-D

edith. O Kasia się odezwała :-D Super,że wszystko ok :-) Duże już te Twoje maluchy :-D

Kasia no to super!!!! dasz radę do września - kobieto pracująca:-) w sumie to już niedługo:tak:

Milena no ja tez jem to na co mam ochotę i w ciąży nie jestem.... a mój brzuch :eek: pożal się Boże:tak:

Rozia to się upiększaj:-)

Uciekam coś zjeść i wziąć kąpiel z pianką:happy:

Ostatnia edycja:
MY też już po wizycie, ale nie jestem zadowolona. Lekarz mówi po polsku, ale to jedyny plus. Jakiś taki dziwny jest, Usg robi co prawda na każdej wizycie, ale Usg ma takie przedpotopowe, że nic na nim nie widać, niby robi jakieś pomiary, ale jakieś takie szybkie dziwne, dziś pomierzył, że Adusia waży 2300, ale to nie możliwe, bo 6 dni temu ważyła 1330:szok: Tamtemu lekarzowi ufam w 100%, ma nowoczesny profesjonalny sprzęt, i wszystko pokazuje, a ten to nawet liczy na kartce. Badań krwi nie robi, jak się zapytałam o cukrzyce, to powiedział, że po co:szok: A najlepsze! Jak się zapytałam co będzie jak się Malutka nie odwróci, to powiedział, że pośladkami urodzę to nie kłopot! No i tu wbił gwóźdź do trumny. Znalazłam położną i dała mi namiar na bardzo dobrą Panią doktor, która mieszka z km ode mnie:-D A ja do tego młotka doktora jeździłam 25km. No zobaczymy, jutro zadzwonię i się
umówię.
Kasia Gratuluję wizyty! łoł 9cm a to smerfiki rosną:-D

ilona, nie pisałam. Jak jutro do popołudnia nie przyjdzie to tam zadzwonię.
Chciałam jakiś przenośny leżak, bo ta bujaczka z fisher prica to stacjonarna raczej jest. Taki albo bardzo podobny kupiłam: Zobacz załącznik 482300Ciekawe tylko czy go dostanę...
roza, dobrze że masz czym zająć myśli:laugh2::laugh2::laugh2:

To fakt, coraz bardziej nerwowa jestem przez nieobecność m. Stresuję się tym, że jestem sama, i mam w***** na wszystko po kolei.

agnes, schody super!:tak:

milena, masz rację, jedz ile masz ochotę. Też sobie jeszcze dogadzam różnymi rzeczami, bo po porodzie nie będzie wolno!;-)

kasia,super że maluszki całe i zdrowe:happy::happy:

Kasiu ufffffffff....... to ulga......ciesze sie ze wszystko jest ok z babelkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie chcesz wykorzystac urlop i dopiero wtedy zwiac na L4 prawda ????????????:-)
axarai :szok: Jezusicku ......co to za lekarz :szok:.......to w sumie ta wizyta cala to jeden wielki czeski film :laugh2: to moj Pawelek tydzien temu wazyl 2600 to jakbym do niego poszla ja to by mi moze wymierzyl go na 5 kg juz :laugh2: normalnie cyrk na kolkach :-D dobrze ze masz namiar na innego i to tak fajnie blisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moj maly chlopczyk oszalal i sie przekrecil :szok: czuje takie dziwne ruchy i to w tych miejscach gdzie nie czulam w ogole przez cala ciaze.... :szok: ale chyba nie mogl sie tak przekecic zeby byc w poprzek prawda ??????:eek:

reklama
Axarai o matko!!! nie dziwie się że jesteś niezadowolona:szok: skonsultuj to z tym lekarzem co dostałaś namiar. Mi też wierzyć się nie chce że mała w tydzień przytyła kilogram:tak:

Roszpunka kochanie może meliski zaparz sobie;-) będzie dobrze, trzymam kciuki za Twój spokój:-)

Ilonka no no - to mały szykuje się na całego:-)

Do góry