reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

oj widzę, ze się wszystkie pakują przed rozpakowaniem hi hi

ilonka a wreszcie wiesz coś na temat znieczulenia w Twoim szpitalu?

reklama
Milena u mnie tego było fuuuuuuuuuuuuuuuul tzn tych toreb podróżnych , nie jakas za spacjalnie porządna ona jest ale co tam 10zł nie majatek a juz bedzie ;-)

a Ty jak sie czujesz ??????????? jak upały znosisz ?????????????????????

Milena a TY masz takie duze juz dziecko czy to Twój wiek ze tak zapytam nieśmiało :sorry:

piateczka u mnie nie ma znieczulenia..... nawet nie wiem czy mozna by było sobie wykupic ......ale po co ... jak wlazło to i wylezie jakoś - dam rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2:

Ostatnia edycja:
ojjjjjj zdecydowanie :laugh2::laugh2::laugh2: zeby to wyłażenie tez takie było....no ale nie ma az tak dobrze :-D za duzo by sie chciało hehe :laugh2:

heh cierp ciało coś chciało?????
czasem się zastanawiam i myślę, że jestem masochistką skoro się decyduję na tą "przygodę" po raz piąty

Ilonka, te łóżeczka są śliczne. Mi się podoba też to z lwem.
Pościel jest do łóżeczka, standardowy rozmiar. Sama w to nie wierzę, aż na rachunek patrzyłam jak odeszłam od kasy:szok:

Mój m powiedział, że jak kupuję coś do 200zł to mam się go nawet nie pytać co myśli:-D Ale kocyk też wybrał z żyrafką, ten co ty:tak:;-)Muszę go zamówić tylko.

Pieluszki też dziś kupiłam, więc z głowy mam. Zastanawiam się tylko ile sztuk zabrać do szpitala.

Też będę miała taką małą torbę na kółkach, ale muszę ją najpierw pożyczyć. M wszystko może przywieźć w każdej chwili. Najwyżej przyjedzie po nas z drugą torbą.

agnes, dobrze robisz że nie zostawiasz wszystkiego na ostatnią chwilę. Lepiej powoli kupować i wszystko przemyśleć:tak:

ilona
, też się trochę boję, ale już nie samego porodu tylko tego czy dziecko będzie po nim całe i zdrowe. Już bym chciała Maksia przytulić i wiedzieć że wszystko jest dobrze.

milena, ciekawa jestem czy ci się ta gąbka sprawdzi. Moja koleżanka używała, to stwierdziła, że strasznie szybko robi się nieświeża i trzeba wymieniać. Poza tym gąbka wciąga wodę, a dziecko marznie. Ale za to chwaliła sobie takie frotowe leżaczki ze zdejmowaną frotką. Na allegro takie są. Łatwiej zachować higienę no i nie wciągają wody z łazienki.

he he masochistką:-)

Roszpunka ale cena za pościel - jestem w szoku:szok::szok:

Widzę że Karola mamusię pożegnała he he:-)

Ilonka super że mąż podjął taką decyzję i zmienia pracę!!!:-) to zmiany są na lepsze z pewnością

piąteczko, jaka z ciebie masochistka! przecież bez znieczulenia się nie wybierasz rodzić! Mówiłaś, że z zzo nie było tak źle:tak:

A znieczulenie przy porodzie (poza prywatnymi klinikami) jest w polsce wykonywane na NFZ, darmowe!!!!!!

reklama
dokładnie roszpunko już pisałam nawet dlaczego. z zzo to jak poleżeć na plaży. boje sie tylko, że np tym razem będą jakieś przeszkody w sensie zbyt dużego rozwarcia czy tętna

Do góry