reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ILONA24 no niestety u mnie nie było . Prawdopodobnie była to oferta dla wybranych sklepów i mojego miasta niestety nie było .. hym mój wiek . Tak tak wiem ...; )) dokładnie wlazło to musi wyjść ;o

ROSZPUNKA dzięki za uwagę , popatrze za leżaczkami do kąpieli ; ) to sie pomylili ładnie ;)

ok , na dzis koniec laptop pada a burza przeszla i nie mam pradu w mieszkaniu . miłego wieczorku

reklama
roza, dobrze myślisz! Trzeba korzystać z życia, a nie myśleć ciągle o jednym i tym samym. Relaks nad jeziorkiem, bajka:happy::happy: A dziś duś węgorza ile wlezie:-D

A ile to jest pół paczki? Bo kupiłam 80 sztuk:confused:

piąteczka, po wszystkim będzie mi już wszystko jedno jak będę łazić! :-D Byle dziecko wypchnąć! A kółeczka dmuchane już oglądam;-)
Mam nadzieję, że nie zasikasz wszystkich:-)

ilonka, mam ten kocyk z podusią do wózka:-D Chciałam jeszcze jakiś do domu mieć.

A tak na prawdę to kupowanie dla Maleńtasa jest tak przyjemne, że nie mogę się powstrzymać:-D

ROZA Chyba az za młodą . CZasem cięzko z opiniami ludzi . Ale trzymam sie twardo .

Napisałam ze prądu nie ma , i prooosze już jest ; ))

milena, nie ma tego złego;-) Jak patrzę na koleżanki, które tak wcześnie miały dzieci, to im trochę zazdroszczę, bo teraz duże i odchowane są. A ja znów czuję się staro jak na pierwsze:laugh2: A ludźmi się nie przejmuj, jakby każdy troszczył się o siebie tak jak lubi się mieszać w cudze sprawy, to byłoby dobrze;-):-p

roszpunka ja teraz miałam też z tym super, że rodziłam na dyżurze mojego gina, więc nawet z nacięciem mnie oszczedzili. miałam tylko trzy szwy a położna pytała co za rzeźnik mnie tak wcześniej pociął . mało tego to zanim nacięła to zapytała czy może

ja też miałam 18

Otuż to - wszystkiego są :tak:plusy i minusy

Ja mam pootwierane okna,przeszła burza a powietrze nadal ciężkie:no:
ja chyba przez te parne noce się nie wysypiam:-(. Po niedzieli mam drugą zmianę i nareszcie odeśpie:-)

Piateczko pełna kultura widzę:tak: mnie też nacięli ale mnie poinformowali o tym że mają zamiar. Zresztą ja poród miło wspominam - jeśli w ogóle można tak powiedzieć:-)

Ostatnia edycja:
witam :)))

dzisiaj nie było szans dla mnie w pracy, żeby was nawet poczytać.... ja mam najgorsze poniedziałki i .... co dziwne piątki. 4 lata pracuję ale ciągle co tydzień się łudzę, że może będzie luźny piątek:-D:-D o ja głupia... niedoczekanie moje. No ale teraz się byczę i oglądam Harrego Pottera:tak:

ilonka gratuluję Pawełka!!!!! Nie stresuj się jeszcze, myślę, że trochę jeszcze poczekasz. A nie myślałaś nad zzo?? A no i gratuluję nowej pracy m!!!

roszpunka ale jaja:szok::szok::szok::szok: taka zarąbista pościel za 50 gr i to nowa. W szmateksie czasem takiej taniej nie kupisz!!!

karolina udanego buszowania po lesie:tak: i tygodnia bez teściowej.

losiczka... kurcze ale jej się dzieciaki pochorowały... życzę powrotu do zdrowia!!

roza no co ty, cykl dopiero się rozkręca... jeszcze szanse są!!!! Trzymam kciuki!!!!

A swoją drogą jak tak patrzę na naszą tabelkę to staraczek coraz mniej....

sorry ale za wiele nie pamiętam....

rozia oglądałaś siatkarzy???

Super grali!!!!

Jane no też mam takie wrażenie że coraz mniej:tak:
Ja za to kolejny dzień nudów w pracy... wryy też męczące to jest:wściekła/y:

Co do szans to rzeczywiście dopiero się zaczyna dziać he he ale boję się że skończy się jak zawsze więc jest mi jakoś wszystko jedno. Nie nastawiam się że będzie owulacja...

Roszpunka hi hi no mam taki zamiar, bo jutrzejszą nocką mój m będzie dusił węgorza w sensie dosłownym - wybiera się na nockę na rybki:-) więc coby nic nie przegapić w razie co.... dziś duszę ja:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry