reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się tylko na chwileczkę, powiedzieć że żyję, ale jestem tak zarzucona papierami, że masakra. Nie wiem, jak uda mi się w tym miesiącu wyrobić... :baffled::baffled::baffled:

Karolciu, gratuluję pracy, wiedziałam, że tak będzie :-):-):-)!!!

Axa,Roszpunko, piękne zakupki!

Katrino, jak u Ciebie mleczna sytuacja? Mam nadzieję, że już lepiej!

Piąteczko, Roza_, moje piersi też pozostawiają wiele do życzenia, bo 75A, teraz troszkę już urosły, ale na cuda nie liczę ;-);-);-).

Ilonko, moja mama nosiła pas (tyle, że wtedy nie było takich specjalnych, tylko zwykły szeroki pas do pończoch, ale rozmiar mniejszy niż normalnie) i mimo że urodziła 3 dzieci, to do menopauzy miała ładny, płaski brzuszek, więc myślę, że warto.

To może lepiej spakuj tą torbę, bo nie ma żartów :szok::szok::szok:, choć oczywiście trzymam kciuki, żeby to nie było „już”!

Agnes, to super, że masz już net :tak:.

Rózia, to świetna wiadomość, że będziesz mieć te wszystkie badania za darmo! Zawsze trochę kasy zostanie w kieszeni.

Katy, ale smakowicie ten chlebek wygląda, aż zgłodniałam :happy2:!

Jane, świetna ta długa sukienka :sorry2:!

Truskafffko, oj strasznie Ci zazdroszczę tych wakacji. My jedziemy w drugiej połowie sierpnia do Dziwnówka, ale nawet jeśli jakimś cudem trafi nam się ładna pogoda, to i tak będę leżeć jak ten wieloryb w cieniu pod parasolem... :-D:-D:-D

Ehh, biedna Losiczka nie ma za ciekawie... :no:

Pytałyście o imiona, więc jeśli będą chłopcy, to będzie Jaś i Franek (po dziadku mojego m i moim). Z dziewczynkami mamy większy dylemat, na pewno będzie Hania, a druga hmmm.... może Emilka, ale jeszcze nie jesteśmy pewni.

A ja jestem z dnia na dzień coraz grubsza... :baffled:

Hallo Kochane!
Ilonka, trzymaj się dzielnie, jeszcze troszeczkę! Jutro wizyta!!!
Katy mój M mówi perfekt po niemiecku, więc z nim się wszystko załatwi, ale nie raz nie może się zwolnić, i wtedy jego dzielna żona, czyli ja idzie walczyć:-) Miałam też fuksa, bo babeczka mówiła trochę po angielsku:-D
Fakt, wy jeszcze dłużej będziecie śmigać:baffled:
Kasia_es śliczne imiona, moja Malutka ma imiona po babci M- Ada, i po mojej Najukochańszej Babuni Czesława.
Kochane o 17 wyjeżdżam, więc proszę o kciuki, co byśmy szczęśliwie dojechali. Dobrze, że to już ostatni raz przed godziną "O":tak:

witam kochane!

ja się pytam gdzie te upały? u nas pada kapuśniaczek, ciepło niby jest ale słońca niet. więc muszę siedzieć w domu a chciałam troszkę na powietrzu posiedzieć. dostaję już z nudów na głowę. szukam sobie zajęcia więc zabieram się za gruntowne sprzątanie łazienki

kasiaes
imionka bardzo mi się podobają. a co jak będzie chłopiec i dziewczynka?

ilonka
kochana trzymaj się. spakuj jednak torbę do szpitala bo nigdy nic nie wiadomo. jednak trzymam &&&&&&& aby maluch jeszcze z 2 tygodnie posiedziała w brzuszku

jane ja już kiedyś pisałam że zazdroszcze ci rowerka. oj brakuje mi tego w tym roku

katka no jestem pełna podziwu. widzę że wzięłaś się za sport na całego

losiczka biedactwo nasze. zdrówka dla dzieciaczków. mam nadzieje że skorzystacie chociaż trochę z wakacji

karolcia mam nadzieję że jednak teściówka nie dostanie prezentu

dobra teraz uciekam zaszyć sie w łazience. potem wpadam

Dzień dobry

u nas w pracy..remonty:szok:ide robić porządki w papierach, plakatach, dziennikach...jak nie odezwę się do wieczora..znaczy że mnie..zakopało:szok:

miłego dnia kobietki!! Wpadnę w przerwie z kawką poczytać co u was :)

Karolciu masz racje ja bym tez zrobila jazde jak by kupil mamusi dwa razy drozszy rower zwlaszcza ze budowa w trakcie a ona przeciez sportsmenka nie jest i wyczynowo nie jezdzi wiec sktyknie jej urzywany
Agnes dzieki mam nadzieje ze mi sie ten zapal nie skonczy szybko bo weselicho tuz, tuz kiecka w drodze ale nie wytrzymalam i sie zwarzylam rano i bylam mile zaskoczona , ale fajnie ze juz neciok ci smiga
Axa to &&&&&&&&&&&& za podroz melduj sie jak zajedziecie :tak:
Kasia fajne imona dla dzieciaczkow ja ma propozycje dla ciebie na drugie imie moze Michalinka ....ja mam tak na drugie
Jane to wal na Londyn nastepnym razem pojezdzimy razem
Piateczka ja bym skakala pod niebo jak bym tyle wazyla co ty............a wazylam rok temu a teraz jak babka na budyniu

Teraz zobilam sobie przerwe na obiadek i na kawusie ale roboty mam od cholery

reklama
katy dla mnie 13 kg na plusie to tragedia , tym bardziej, że zdobyłam je w tak krótkim czasie. mam164 wzrostu- Ty pewnie wyższa

Do góry