reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko ja ma 163 cm :-D wiec sie tak turlam jak kulka
Truskaffka jak by cos to pusc sygnal to cie odkopiemy :-)

Znalazlam taka porcelane i zachorowalam na nia:-):-):-) francuska porcelana 2.jpgfransuska porcelana1.jpg......tylko jest ale.......kosztuke 134 funty za 24 czesciowy komplet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....no by to chudy byk..............:zawstydzona/y:

reklama
katy no ale by się pojadło
055.gif
hmm lody- choc tego to mam ostatnio aż nadto ha ha:szok:

a porcelanka fajna- prócz ceny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolciu to podpowiedz m zeby tesciowa sprzedala tamte dwa a za ta kase kupila sobie nowy :tak:
Piateczko nie tylko lody......chociaz przy dzisiejsze parowce to z checia :tak:

Naprawde sie zastanawiam nad ta porcelana jak poatrzylam na polskie to wcale duzo tansze nie sa tulko musialabym conajmniej 2 komplety kupic:baffled: a reszte moge sobie dokupywac w pozniejszym terminie ale talerze plaskie i glebokie wolalabym miec takie same.......hmmmm....mam twardy orzech do zgryzienia:-).......moze to potraktuje jako taka pamiatke na dlugie lata po pobycie w Anglii???:-D
Musze siasc pozniej i policzyc czy moj fundusz to udzwignie :tak:

Aj tam Piateczko najwyzej bym piszla siedziec .,...za porcelane :-D:-D:-D
Jak by ktoras z was sie natknela na cos podobnego w pl to prosze dac mi znac....tylko bez jakichkolwiek wzorkow malowanych a wlasnie taka jak ta wzor ale w samej porcelanie ......bylabym dzwieczna :-D:tak:;-)

Dzieńdoberek
czytam was na bieżąco ale nie odpisze bo mam sklerozę:p
własnie wróciłam z pracy :( cholercia czekałam na busa 40 minut !!!!! a jutro znowu chcą strajkować :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no cholera jasna ślak by to trafił
Katy porcelanka śliczna!!!!!!!!!!!!
Karolcia gratuluję słońce pracy !!!!!!!!!!! oby teściowej gul skoczył :D:D:D
piąteczko ty łobuziaro :) ale mam ubaw po pachy przez was

a co poza tym??? u mnie leci czas zaczyna przyśpieszać to dobrze bo myślałam że stanął w miejscu rosnę w obwodzie nie tylko brzucha ale i piersi :angry::no: już mam rozmiar 36G:szok::baffled:
tak że mleczarnia dojrzewa powoli:-D i czuje się bardzo dobrze tylko to spanie :szok::szok: chyba mi nie minie :)

pozdrawiam was serdecznie i całuje:*:*:*:*:*:*:*:**:*

jet tu ktoś? hop hop!

ilonka jak sie czujesz?

ja siedzę właśnie z maseczką na pysku bo jak spojrzałam dziś w lustro normalnie straszydło
687.gif

Cześć dziewczynki:-)

Dopiero teraz, bo od rana albo do przychodni jeżdżę, a to znowu mąż odsypiał nockę, a dzis znowu poszedł na nockę do pracy, więc nie chciałam mu przeszkadzać klawiaturą...

losiczko zdrówka dla Szymonka... Biedny na wakacjach jest, a musi leżeć :-(
Czytałam Was na bieżąco od wczoraj, ale już nic nie pamiętam :-(

Piąteczka mówisz wzięłaś się za poprawianie urody?? :-) Ja chyba też powinnam coś ze sobą zrobić, ale tak mi sie nie chcę :-D

reklama
Jestem ja :) heh Piateczko ty nie chciej zzobaczyć mnie :( wyglądam okropnie !!!!!!!!!!

Do góry