reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane Ty jak zwykle pełna energi, rowerek, siatka ,squash -super !!!!!!!!!!!!:tak:
karolina tak naprawde to nie wiem jak to bedzie gdy sie "zacznie" bo rodzice pracują a tesciowa mieszka dosc daleko takze nie moglaby stawić sie u mnie błyskawicznie (a teraz jak na zlosc ma auto zepsute) sytuacja pokaze jak to bedzie ...
Kasia bardzo ładne imiona dla chlopców ;-) skoro wybrane tak szybko i jednoglosnie to pewnie beda te synusie:-)
Katy porcelanka prześliczna.........cena oczywiscie zwala z nóg no ale jak piszesz spraw sobie taką pamiątkę jesli finanse na to pozwola, w końcu raz sie zyje ;-) Ja sie musze dorobić w koncu serwisu do kawy .....tzn mam fajne filizaneczki ale taki juz pełny zestaw z dzbankiem by sie przydał ;-) zresztą co by sie nie przydało hehe :sorry2:
Ania śpioszek ciągle w Tobie siedzi????????? no ale nie ma tego złego ........wyspisz sie porządnie przed porodem....;-) bo potem bedą alarmy w nocy ..;-) :-p:-) wspólczuję tych strajków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axarai spokojnej drogi .....!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy na wiesci po powrocie .......!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia ale z Ciebie dobra żonka,,,,,:-p
Agnes łazienka wypucowana ????????????????????
Piąteczka domowe SPA??????????? Ja chyba tez sie wezme za moja odstraszającą japkę dziś ........:sorry2: bo patrzec nie moge na siebie......:baffled: Czuję sie OK...czyli bez zmian, maluch smera mnie tam na dole :-D

Pisała do mnie sylwia...... czuje sie źle, ciagle Ja muli, no ale musi jakoś dac rade, nie ma netu na razie dlatego nie pisze, dzidzia ma juz 3,5 cm :-D

dziama, lori, pamela, marysia i reszta ???????????????????

Roszpunka
a co dziś z Tobą?????? Chyba nie rodzisz jeszcze co ?????????? :-p Pewnie na plotkach dzis gdzies jestes !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no to laseczki pełna mobilizacja!!!!!!! i bierzemy sie za siebie. przed chwilą spotkałam się również z depilatorem he he

Hej dziewczyny. Poczytuję was na bieżąco, ale jakoś nie mam o czym pisać. Siedzę sama w domu, nie wiadomo kiedy m wróci. Rodzić jeszcze na pewno nie będę. A to na poprawę humoru dla tych "puszystych":happy2:
Zobacz załącznik 480343
Odezwę się jak mój humor wróci do normy:happy2:

hej!

ilonko
jestem już. łazienka wypucowana a teraz ja padłam bo jednak sił mi brak

roszpunka ty masz chyba to samo co ja. podczytuję cały czas a nie mam o czym pisać. generalnie jakoś ostatnio nic mnie nie cieszy, nie mam weny. mam nadzieję że to chwilowe

piąteczko mówisz że zabrałaś sie za siebie. oj też bym musiałą jakąś maseczkę zapodać (chociaż teraz w ciąży mam super gładką cerę), włosy pofarbować, peeling zrobić a jakoś weny brak. muszę jakoś się zebrać. chyba w weekend sobie zrobię dzień dla siebie

katy porcelanka super. jak możesz sobie pozwolić to zrób sobie taką pamiątkę z UK. po powrocie i jak zaczniesz dom urządzać już szkoda ci będzie kasy na takie wydatki bo zawsze coś ważniejszego będzie

ania
śpiochu. jak możesz korzystaj ze snu bo jak maluch się pojawi to chyba już tak łatwo o sen nie będzie

chyba tyle co zapamiętałam. jakoś ostatnio nie mogę się skupić i z pamięcią co raz gorzej

ilonka a narzekaj sobie. ja też dzisiaj jakaś bez życia i energii i narzekam. ty masz prawo bo juz na finiszu a ja jeszcze z 3 miesiące musze wytrzymać. nie wiem jak dam radę bo naprawde sił mi czasem brak

a i upały robia swoje tak naprawde.............. :-(
kochana dasz radę, mysle ze to takie przejściowe u Ciebie, cięzko Ci chyba nie jest bo brzunio masz mały prawda ????????????????

dziewczynki to musi być rta pogoda, bo ja też beż życia jestem... Nawet mój kot po całych dniach śpi... Wstaje tylko zjeść i czasami przebiegnie się za swoją myszą, ale jakoś bez wiekszego przekonania :-):-):-) A ja nie mogę szerzej nawet balkonu otworzyć, bo mieszkamy na parterze, bo ten moj sierściuch na spacery się wybiera... Do tej pory to pod balkonem siedziała, ale ostatnio późnym wieczorem mi wylazłą, bo mój m nie zauważył jak wyszła jak otworzył na chwilę balkon i szukaliśmy jej wkoło bloku, łajzy małej :-):-):-) I jeszcze nie reagowała jak ją wołałam... Się cwana zrobiła:-):-):-)

piateczko mój depilator już od kilku dni woła mnie na rozmowę a ja jakoś ją odkładam :-D;-):-D

a to co
688.gif
? śpią wszystkie? czy
571.gif

albo
532.gif

tudzież
365.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ano chyba wszystkie śpią:szok: ja właśnie z siatki wróciłam... super było tylko gorąc jak cholera!!!!
dobrze że koło 18 mega burza była to się trochę ochłodziło bo normalnie siekierę można było zawiesić taka duchota była.

katy fajowy serwis. A ja wam powiem, że mam zestaw na 6 osób z ikei i jest git:tak: i tak mam stół na 4 osoby w porywach do 6 się rozkłada... ale jak na razie 2 krzesła i 2 stołki :-D :-Di miejsca mało więc nie planuję przyjmować jakiś wielkich ilości gości i mi to wystarcza:tak::tak:

rozia to i tak dobrze, że ją znajdujecie, mój kot jakby zwiał to już by nie wrócił.. zresztą w końcu tak sie stało bo poszedł w tango i już go nie ma:-(

roszpunka a co taki humor nie za fajny masz??

ania .... śpioszku:-D:-D

zmykam pod prysznic i spać bo rano jest ból.... ale jutro już czwartek:-):-D:-D
dobranoc

trzymajcie kciuki, żeby mnie termometr nie skusił:rofl2::-p

Do góry