reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ania i reszta, a ja mam taki przepis z kapustą. To jedno z dwóch dań jakie mój m wymienia jak się pytam co chce na obiad:-D Drugie to żurek:-D
Kapustę szatkuję, ziemniaki i cebulę kroję w plastry, kiełbaskę i boczek w kostkę. Do tego potrzebny jest żółty ser, może być w plastry, jajka i trochę mleka. Układam warstwami kapustę, ziemniaki, cebulę, boczek z kiełbaską, żółty ser, wbijam jajko/a, pieprzę i solę, i od nowa układam warstwy. Na wierzchu powinny być ziemniaki. To wszystko zalewam szklanką mleka, można dodać trochę wody i oleju. Duszę aż wierzchnia warstwa ziemniaków będzie miękka. Do tego kefir i m nie potrzebuje nic więcej do szczęścia:-D

łoooo ale pospałam :szok:
dziewczynki dziękuje zza taki odzew w sprawie kapusty ;)

losiczko kochanie ja jak byłam w ciąży z synem to zajadałam się grześkami w czekoladzie i popijałam to colą a z córka miałam smak na alkohol wtedy też nauczyłam się pić kawę ;-)i reszta podobnie jak teraz :-D

ulcia ilonka to pewnikiem teraz ogarnia małego, więc musisz sie uzbroić w cierpliwość

aniu śpiochu- toz to grzech tak w dzień hi hi

język mi ucieka, ślinka cieknie...ehh narobiłyście smaka smakołykami :-D

zapisałam sobie tajne sposoby robienia kapuchy:-p

Ulcia niestety, tak jak Ilona pisała, przez to że robisz pomiar tempki w różnych porach dnia-wykres jest nieczytelny...
tempkę należy mierzyć o STAŁEJ porze, rano-przed 8, po conajmniej trzech godzinach snu

Piąteczka też lubię kiszkę z grilla...matko aż mi w brzuchu zaburczało:-D

a ja dziś kupiłam ogórki małosolne :-):-):-) pychaaaa :-):-):-) Mam sklepik osiedlowy, taki wrzywniak i są tam pyszne ogórki, takie jak mojej mamy :-):-):-) Z wiaderka :-):-):-) mmmmmm

reklama
truskafka ja to w ogóle uwielbiam obżarstwo
034.gif

a najlepiej to nizdrowe, niestety z wiekiem jest tak,że już nie na wszystko można sobie pozwolić

a ja siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na m bo już tobołek mam spakowany w razie jak mnie z chaty wyrzuci
036.gif

Do góry