reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Ania - ja co prawda nie dodaję do kapusty tłuszczu, ale za to zagęszczam zasmażką (tam jest tłuszcz),

Roszpunka, Ilonka - miałam okazje wypróbować na Kubie sposób Piąteczki (już wcześniej o tym słyszałam, ale nie sprawdzałam) o posypywaniu pupci mąką ziemniaczaną - miał bardzo odpażoną pupcie, a mąka wyleczyła jak ręką odjął - POLECAM!!!!

Ilonka - nie będę brała drugiego Bromka, już sytuację opanowałam kapuchą i jakoś dotrwam do końca, już mi nie cieknie i piersi sa miękkie, ale jeszcze trochę pokarmu jest. Nadal nie będę pobudzać, to zaniknie, a od poniedziałku chcę zacząć brać pigułki, więc nie będę mieszać z innymi tabsami.

Katy - i tak Ci zazdroszczę, że masz tak blisko na lotnisko - my najbliżej mamy połączenie z Dublina, a to 280km od nas - czyli jakieś 3,5 godz. w jedną stronę.

Muszę się umówić do Konsulatu na wyrobienie paszportu dla Kubusia - czyli czeka nas całodniowa wycieczka do Dublina (ok. 7 godz. w samochodzie - UWIELBIAM TO!!!!).

reklama
losiczko ja juz się zastanawiałam czy nie zrobić skanu i w paint poprawić. ale zrobiłyśmy się na bóstwa, ugotowałyśmy super obiad- ziemniaczki z koperkiem, schab po zbójnicku- podlejemy mu ze cztery tequilki na znieczulenie i bedziemy błagać o litość

No nie i znowu smaka narobiły heh:-)

Ilonka no nie mam tej luteiny:-( nawet teraz w skrzynce sprawdzałam,bo może przegapiłam, ale za to wymodliłaś mi pogodę - przynajmniej na dziś he he po południu się pięknie rozjaśniło i jest słońce:-D Przyznaj się jak to zrobiłaś lepiej:-p:-p

Kasia_es wózek super, nie dziwie się że nie przepuściliście okazji:-).Co do końca euro to wszystko się zgadza:-D koniec euro=seks a przynajmniej więcej :laugh2:

Truskaffka ja bromka biorę przez cały cykl:tak:

Katy no najważniejsze że wszystko załatwione:-)

Piąteczko co to za diabelski plan???:-D

Schab po zbójnicku - brzmi ciekawie:-)

smacznego roza
001.gif

ja lubię spieczona kaszaneczkę

reklama
Dziewczynki muszę się pochwalić,że mój m zdał dziś prawo jazdy :-):-):-) Co prawda teraz już niewiele z tego skorzystam, a przynajmniej przez najbliższy rok, ale i tak się bardzo cieszę :-):-):-)

Witaj Ulcia :-) Zerknij pod wykres :-)

piąteczko jesteś ??

Ostatnia edycja:
Do góry