reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ania ja młodą kapustę robię tak
Kroje, zalewam wodą i czekam aż sie zagotuje , przecedzam tą wode i wlewam nową do połowy kapusty ..... wrzucam kiełbaskę w kostkę , wegetę, pieprz, koper, i to mi sie tak gotuje aż do miękkości na koniec smażę słoninkę i wlewam do kapustki i daje duuuuuuuuuuuużo kopru ;-) i pół słoika koncentratu pomidorowego ;-)

Roszpunka ta sukienka jest super, wiec dobrze ze nic nie kupujesz innego, bedzie CI wygodnie :-)
Piąteczko mam tą fridę .... ale jakoś tak nie bardzo byłam zadowolona :sorry:

Ja też lece na dworek :-) Bede wieczorkiem :-)

aniu losiczko ja robie tak
szatkuję kapustę i do gara. trochę wody i duszenie. na patelni smarzę na wiór trochę boczku lub rozpuszczam domowego smalcu ze skwarami, na tym cebulkę szklę. później ładuję to do ugotowanej kapuchy i doprawiam- cukier, sól, i troche koncentratu pomidorowego- w razie jak za mało kwasne to sok z cytryny- bo zapachu octu nienawidzę

heh to u mnie będzie królował ocet piąteczko :D:D:D:D normalnie mogłabym litrami pić ;-)

Ilonko dziękuje na pewno wypróbuje i twój przepis

tak jest !!!!!!!!!!!!! piąteczko dużżżżżżżżo kopru :))))))))))))))))))))) a tak na marginesie to wypróbuje wszystkie wasze przepisy bo ja i Filip zjemy wszystko :tak:

reklama
No to ja tez wyprobuje wasze przepisy:-p

Aniu jak ja tak sobie patrze na ten twoj jadlospis to powinien byc chlopak malowany he he a bedzie dziopka bo robilas test a ja od poczatku obstawiam coreczke :-):-):-)

Piateczko i jak tam rachunek ;-);-);-) nie da sie nic korektorem wykombinowac :-D:-D:-D

Do góry