reklama
P
piąteczka
Gość
roszpunko to na szczęście, że klima- choć zdradliwa
aniu możemy Cię wykańczać ile dusza zapragnie
losiczko wow! ekspresowo
aniu możemy Cię wykańczać ile dusza zapragnie
losiczko wow! ekspresowo
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ania ja młodą kapustę robię tak
Kroje, zalewam wodą i czekam aż sie zagotuje , przecedzam tą wode i wlewam nową do połowy kapusty ..... wrzucam kiełbaskę w kostkę , wegetę, pieprz, koper, i to mi sie tak gotuje aż do miękkości na koniec smażę słoninkę i wlewam do kapustki i daje duuuuuuuuuuuużo kopru ;-) i pół słoika koncentratu pomidorowego ;-)
Roszpunka ta sukienka jest super, wiec dobrze ze nic nie kupujesz innego, bedzie CI wygodnie :-)
Piąteczko mam tą fridę .... ale jakoś tak nie bardzo byłam zadowolona
Ja też lece na dworek :-) Bede wieczorkiem :-)
Kroje, zalewam wodą i czekam aż sie zagotuje , przecedzam tą wode i wlewam nową do połowy kapusty ..... wrzucam kiełbaskę w kostkę , wegetę, pieprz, koper, i to mi sie tak gotuje aż do miękkości na koniec smażę słoninkę i wlewam do kapustki i daje duuuuuuuuuuuużo kopru ;-) i pół słoika koncentratu pomidorowego ;-)
Roszpunka ta sukienka jest super, wiec dobrze ze nic nie kupujesz innego, bedzie CI wygodnie :-)
Piąteczko mam tą fridę .... ale jakoś tak nie bardzo byłam zadowolona
Ja też lece na dworek :-) Bede wieczorkiem :-)
P
piąteczka
Gość
aniu losiczko ja robie tak
szatkuję kapustę i do gara. trochę wody i duszenie. na patelni smarzę na wiór trochę boczku lub rozpuszczam domowego smalcu ze skwarami, na tym cebulkę szklę. później ładuję to do ugotowanej kapuchy i doprawiam- cukier, sól, i troche koncentratu pomidorowego- w razie jak za mało kwasne to sok z cytryny- bo zapachu octu nienawidzę
szatkuję kapustę i do gara. trochę wody i duszenie. na patelni smarzę na wiór trochę boczku lub rozpuszczam domowego smalcu ze skwarami, na tym cebulkę szklę. później ładuję to do ugotowanej kapuchy i doprawiam- cukier, sól, i troche koncentratu pomidorowego- w razie jak za mało kwasne to sok z cytryny- bo zapachu octu nienawidzę
P
piąteczka
Gość
no i znów o czymś zapomniałam- dużo dużo kperku
P
piąteczka
Gość
aniu dużo dużo a później wiatry.........
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
No to ja tez wyprobuje wasze przepisy
Aniu jak ja tak sobie patrze na ten twoj jadlospis to powinien byc chlopak malowany he he a bedzie dziopka bo robilas test a ja od poczatku obstawiam coreczke :-):-):-)
Piateczko i jak tam rachunek ;-);-);-) nie da sie nic korektorem wykombinowac
Aniu jak ja tak sobie patrze na ten twoj jadlospis to powinien byc chlopak malowany he he a bedzie dziopka bo robilas test a ja od poczatku obstawiam coreczke :-):-):-)
Piateczko i jak tam rachunek ;-);-);-) nie da sie nic korektorem wykombinowac
Podziel się: