reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

PIąteczko ja to ogarniam małego ale o 21;30 dopiero :sorry:
Dopiero co wróciłam ze spacerku ;-)
Ulcia no co Ja mogę powiedzieć, jak i reszta dziewczyn raczej załamałam ręce, bo te godziny są tak różne ze ten wykres nie jest w ogóle do odczytu :-( jedynie testy owu moze coś rozjaśnią.....ale czy teraz jest sens w tym cyklu je robić ?????? sama nie wiem...... najlepiej jakbyś je robiła od następnego......... a powiedz mi zawsze miałaś regularne cykle , to pierwszy taki dziwny ????????????????????????

Poza tym chciałam dodać ze nasze forum ( nasz wątek ) jest najlepszy, jak zerkam na inne strony innych forum to mi czasem ręce opadają,,,,,,,,, dziewczyny są beszczelne, opryskliwe,wulgarne i w ogóle do dupy :sorry: ( za przeproszeniem) :sorry: zamiast pomóc wyśmiewają albo pierdzielą takie głupoty ze szkoda nawet przytaczać ...........czy tylko Ja to zauważyłam ???????????????

Róza ooooooo........ ja pierdziele :szok: co jest grane ???????? Kurka do losiczki doszła na drugi dzień ..... a przeciez nie wysłałam normalnym tylko priorytetem......... hmmmm/.........
To ja moze jeszcze raz wyślę ??????? mam tam pare jeszcze tych tabletek, a jak coś to mi gin da na wizycie jesli mi by było potrzeba( choć nie sądze )

Ostatnia edycja:
reklama
piateczko ja wiem że to grzech ale ja codziennie wstaje o 4rano tak więc siła rzeczy nawet nie ciężarna by spała ;-)
a za co ma być ta wyprowadzka kochana bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

ilonka tak długo urzęduje?????????? a rano o której się budzi?

aniu narozrabiałam do spółki z teściową i teraz sie boimy co to z nami bedzie jak m to zobaczy
napiszę na grupie

ilonko ja nie czytam innych wątków :-D:-D:-D

piateczko mnie tez ciekawość zżera co Wy tam nawyprawiałyście :-D:-D:-D

ja zaraz znowu zmykam do siostry na meczyk i oblewanie zdania prawka przez m :-) tzn. oni będą oblewać, ja będę kibicować :-);-):-)

ilonko nie tylko ty tak sądzisz- my to piszemy sobie po ludzku co nam w duszy gra i na watrobie leży i nic już nas chyba nie zdziwi. tylko u nas mozna pisać swobodnie o kolorze i konsystencji śluzu itp. Bo tylko my jestesmy takie fajne he he

Piąteczko ano tak mi chodzi teraz spać.... ale 21;30 punkt i wie ze musi ( bo ogląda jeszcze bajkę o tej godzinie swoją ulubioną) i mówi tak " jeszcze siusiu i spać" wcześniej nie mam sensu go kłaśc bo bedzie mi przylatywać do salonu po pare razy i wymyślać ze a to siusiu, a to piciu a to coś innego.... a tak to idzie do pokoju i mam spokój ........ wstaje po 7, czasem nawet i do 9 śpi :-)
Rozia no ja tez w sumie nie czytam ale np na kafeteri to tam to jest jakaś "masakra piłą mechaniczną" kiedyś przysyłałam link z rozwową dziewczyn to leciały tam same kur..... i hu..... hehe !!!!!!!!!!!!!!! beształy sie tam jak głupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba brak zajęcia ......... :-)

Aniu biedna TY jesteś z tym wstawaniem ..... ;-( Ja Ci sie nie dziwie ze po pracy brak sił na cokolwiek i idziesz prosto do łóżeczka a tym bardziej teraz....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonko no to rzeczywiście bez sensu byłoby się szarpać. moje już w łóżkach i rozmawiaja po swojemu- za jakieś 10 min padną

reklama
hej dopiero jestem... po pracy zabrałam się za robienie dżemików ... i tak się rozpędziłam, że jeszcze ciasteczka zrobiłam i sorbet malinowy:tak: właśnie go wcinam i siedzę na balkoniku:-):-) ale chyba idę meczyk oglądnąć.

piąteczka ja też mam tak czasami jak zaszaleje:sorry: najpierw nie myślę o konsekwencjach a potem się stresuję ale nie martw się pozłości się i mu przejdzie:tak::tak:

Do góry