reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

witam się z rana- zdrowsza hi hi. swoja drogą przy tym moim odchudzaniu takie oczyszczenie organizmu to może i nawet dobre

losiczko Ty jako przebiegła wiewióra z pewnością nie miałaś większych problemów z pozbyciem się tych przeklętych szmat hehe

reklama
karola tak sobie pomyślała, że mamusia powinna jednak mieć u Was swój kąt bo z pewnością będzie Was nawiedzać , znalazłam niezły projekt
093.gif
specjalnie dla niej. no i gdybyście to postawili przy bramie to zawsze ktoś by jej rzucił jakiegoś bana czy cóś.

ja nie mogę- no miejmy nadzieje, że zimy bedą ostre nie zjawi się z rowerkiem- takie zimy wiesz- zawieje i zamiecie
043.gif
tylko , że kurcze wtedy sobie iglo u Was na podwórku zbuduje i będzie tam koczowała jak jej do domu nie wpuścisz

witam i ja Kochane po przerwie! niestety zawitała do mnie @ i zepsuła mi całą niedziele.przez nią nie pojechalismy nad morze i musielismy uciekac w gory przed 43 stopniowym upałem! o moim popsutym humorze nie wspomnę:angry:.no ale nie nastawiałam sie za bardzo,bo nie miałam zadnych objawow jak z Aniołkiem w listopadzie,wtedy od razu wiedziałam,ze jestem w ciazy.teraz niczego takiego nie było.piszecie o deszczu,cholercia jak go wywołac...u mnie zapowiadaja przez nastepne 2 tygodnie upały do 47 stopni!!!!

Witam się z wami poniedziałkowo!
Agnes, spóźnione najlepsze życzenia rocznicowe :-):-):-)!!!!!

Katy kciuki za big renovation! No to świetny prezent Ci znajomi zrobili, tylko pozazdrościć! Domek bardzo ładny, nie mogę się napatrzeć :tak:.

Piąteczko, to dobrze, że już lepiej. Ale się uśmiałam z tą klatką:rofl2:!

Aniu, masz rację z tą „sklerozą ciążową”. Ja mam bardzo podobnie ;-);-);-)!

Truskafffko, przykro mi, że @ przyszła, życzę szybkiej poprawy humoru! Kciuki i podwóne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl!

Butterfly, gratuluję zdanych egzaminów!

Dziama, masakra jakaś!!! W głowie się nie mieści po prostu :szok::szok::szok:!!!

Losiczko, dobrze, że się wysterowałaś z tego szycia, bo to jak w jakimś obozie pracy:no:!

Pamelo, Szkoda, bo było tak pięknie na Twoim wykresie. Zaciskam kciuki za nowy cykl i Tobie też przesyłam fluidki w podwojonej dawce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roszpunko, haloooooo!!! Jak obrona?

Marysiu, co u Ciebie???

Meldować mi się tutaj!!!

Dużo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich staraczek!

A my wybraliśmy się na weekend do rodziców, tak nam wyszło spontanicznie w ostatniej chwili i całe szczęście, bo gdyby nie mój m, to by im się spalił dom :szok::szok::szok:. Zapaliła się instalacja na głównym przyłączu, połowa elektroniki w domu spłonęła. Szczęście w nieszczęściu, że najcenniejsze rzeczy ocalały. Teraz będą mieli przejścia z energetyką i ubezpieczalnią... :baffled::baffled::baffled:

pamela jak gorąco!!!!!!!!!!! współczuje kochana. szkoda, że wredota przylazła kurcze- ale nowy cykl i znów barabara

kasia tez nie zazdroszcze- rzeczywiscie chyba jakis palec boży i szczeście w nieszczęściu

truskafka uśmiech prosze!

karola to postawisz ich razem, będą dwa bałwany
023.gif
a Jagoda będzie miała uciechę. jak będzie szła wiosna to zainwestujesz w sprzęt i będziesz podsypywać
025.gif

no,wreszcie troszke nadrobiłam! KatyB ja i moj M. zdecydowalismy juz na poczatku ze wrocimy do Polski.nie ma innej opcji! narazie dobrze nam tutaj,bo oboje mamy prace ale jak tylko bedzie mozliwosc to wrocimy do domku:tak:.a propo domku Twoj jest przesliczny!!! Karolciu, trzymam kciuki za tą pracę,zdolniacho nasza!!! kasia_es ja tu mieszkam ponad 4 lata,ale chyba jeszcze przez drugie 4 bede sie przyzwyczajac do tej spiekoty! Mania, mocno trzymam kciuki, żeby ta diagnoza z rozszczepem okazała się jednak błędna:happy2:. Jane trzymam kciuki za Ciebie za ten cykl;-). sylwia bidulko fajnie że już troszkę lepiej się czujesz katrina, viola chłopaki przecudne!!!! agnes wszystkiego najlepszego z okazji I rocznicy !!!! buterfly bardzo mi przykro z powodu dziadka.... ilona24 wspolczuje goraca znam ten bol,ale jeszcze z bobaskiem w brzuszku to nie dałabym rady,wiec zycze Kochanie ochłodzenia! no czas kupic torbe i pizamke! tak sobie pomyslalam,ze i ja juz przygotowywałabym sie razem z Toba Ilonka,miałam ten sam termin co Ty...no ale moze i ja za rok tez sie bede pakowac:happy2::happy2::happy2:... no i czas zleciał miło na odpisywaniu a i tak nie doczytałam wszystkiego...przepraszam jesli kogos ominełam,lece do pracy,buziaczki dla Wszystkich i miłego dnia!!!

piateczka ja nie wiem czy przy tych upałach bede miała ochote na boboseksy! no chyba ze pod zimnym prysznicem:rofl2:,a moze do tej pory ochłodzenie przyjdzie... dziewczynki jeszcze raz dziekuje za wszystkie kciuki i fluidki! jestescie Kochane!!!!!!!lece,buziaki!!!

reklama
Witam wszystkie mamusie, przyszłe mamusie jak i te starające się :-)
Gratulacje dla wszystkich w ciąży , i powodzenia dla starających się .

A więc postanowiłam zagościć i próbować może tu się zadomowić ; )
Jestem Milena , Jak widać w ciązy . Zostanę młodą mamą !!

POzdrawiam .

Do góry