reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej :-):-):tak::-D

z weekendu nie wiele pamiętam co pisałyście... wczoraj tylko szybko przeczytałam...

karolina
z jednej strony mi się podoba styl minimalistyczny ale też taki milusi i przytulny:)) ale salon z kuchnią mam nowocześnie ale w sypialni mam 100 letnie meble i tak bardziej w starym stylu:)) mam nadzieję, że jednak teściowa się do was nie przypałęta!!

truskafffka nie podchodzę ale pewnie za tydzień dołączę do Ciebie i z tym humorem będę mieć tak samo:-(

katy szybciutko się uwinęliście z tym malowaniem:tak:

pamela współczuję takich upałów bo to nie do wytrzymania przecież:szok::szok: no i szkoda że @ przylazła... trzymam kciuki za ten cykl!!!!!

losiczka to by cię znowu urządzili z tym szyciem... więc dobrze, że się wymiksowałaś i pojedziesz odpocząć:tak:

ja w pracy jak zwykle mam zapiernicz... po weekendzie nie za bardzo jestem wyspana więc średnio mi idzie ....

milenaaaa witaj i gratulacje :tak:

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

katy domek super:-):-):-)

piateczko dobrze,że już lepiej się czujesz:-)

pamela przykro z powodu @, ale przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl :-):-):-)

I dla Ciebie truskaffka też ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziama no to ładna akcja, ale najważniejsze,że nic się nie stało...

Kasia to teraz rodziców czeka remont instalacji, co?? Współczuję...A z jakiegoś konkretnego powodu wystąpiła ta awaria??

Karola masz jakieś wieści na temat pracy???

losiczko ale mam nadzieję,że dałaś też konkretnie do zrozumienia,że za takie marne pieniądze nie będziesz już tego robić?? Żeby nie było tak,że będą chcieli Ci to wepchnąć jak wrócisz z wypoczynku... No i oczywiście udanego leniuchowania :-):-):-)

Roszpunko gdzie jesteś???

malami jak tam rowery??? :-):-):-)

U mnie dziś leniwy dzień się zapowiada....

witam po weekendzie!

jakaś bez weny do pisania jestem za co przepraszam. chyba zaszyję sie w łóżku pod kocykiem i przeczekam to chwilowe osłabienie. postaram sie wpaść jeszcze dzisiaj ale nie obiecuję.

przesyłam starczką porcję ~~~~~~~~~~~~~~~~ a wszystkim pozdrowionka.

mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień. buziole

milena witaj

rozia jak Ci zazdroszczę tego dnia leniwca- ja od rana nadrabiam zaległosci w domu , a słaba jeszcze jestem

no niestety rozia- mam stertę prania i to tego w pralce , w łapkach i do pralni również. obiadek dziś chyba się z miasta ściągnie bo sie nie wyrabiam

losiczko ja tam na to jak na lato
032.gif

karola czyżbyś została wezwana na dywanik?

reklama
karolina to dobre- zgoda na podwyżkę hi hi. Pewnie długo sie biłaś z myslami czy aby na pewno przyjąć ten gest??????? ale skoro podpisałaś to do brze bo Twoja skarboneczka czeka
092.gif

Do góry