reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

no i ciagle zapominam sie pochwalić. kupiłam sobie 50 testów owu i 5 ciążowych - bedzie w co sikać
DNA%2019.gif

a zapłaciłam tylko pieć dych:szok:

reklama
Jak zobaczyłam te dwie przerażające kreseczki na teście pierwszą myślą było- usunąć!! Muszę to coś usunąć! :szok::szok::szok::szok::szok:

JAK MOZNA WYPISYWAC TAKIE RZECZY NA FORUM GDZIE 99% DZIEWCZYN PRAGNIE CIAZY ,DZIECIATKA :szok::szok::szok::szok::szok:

Co dalej ? Nowosci w blogach :-:)-:)-(

kurcze. siedze i juz w myślach robię teściki. Już czuje co będzie. Pokazuję i objaśniam
a)
kibelek
DNA%2004.gif

b)
dwie kreseczki i....
Grypa%203.gif

c)
do boooooju, do boooooju
Plemniki%203.gif

losiczko jak powiedziałam koleżance o ostatniej ciązy- to ona na to- ale chyba coś z TYM zrobisz? nie rozmawiam z nią do dziś. coż

karola no szalejesz kobito- ulala

Ja tez z jedna kolezanka przestalam gadac jak majac 2 l synka zaszla w ciaze i biorac jakies tabl ronila w moim domu :szok: swoje 5 tyg dziecko bo te tabl brala juz 3 dzien i jak ja ruszylo to akurat przechodzila kolo mojego domu:szok:.A 2 lata pozniej znowu to zrobila niby chciala tej ciazy ale jak dowiedziala sie ze beda blizniaki znowu wziela te tabl :szok:

Jezu sorki ze pisze takie rzeczy tutaj ale mnie normalnie nosi jak czlowiek czyta takie blogi. Obiecuje sobie ze juz na blogi nie wchodze !!!!!!!!

A ja glupia zamowilam sobie próbki bezplatne dla niemowlat ( nie bedac jeszcze w ciazy he he ) i mam do odbioru 2 paczuszki na poczcie !!!!!!!!!! Mam nadzieje ze zdaze zajsc w ciaze zanim te produkty straca waznosc :-D:-D:-D

Karolciu nie moge otworzyc tego linka:-(

losiczko no zapobiegliwa z Ciebie bestia:szok::-):szok::-) ja mam teraz cicha nadzieję, że nie zdążę siknąć na ten mój cały zapas i będe mogła którejś podesłać. swoją drogą jaka różnica w cenie- szok- w aptece drozyzna jak nie wiem co

Witam. Dzięki dziewczynki, że o mnie pamiętacie:happy2:
Jednym z minusów nieobecności jest to, że tyyyyle trzeba nadrobić. Ale udało mi się. :-)
W sobotę miałam ten egzamin. Trudny był, więc cieszę się, że już go mam za sobą. M też zdał egzamin na swojej podyplomówce, mój wykształciuch:-D Poza tym reszta weekendu w biegu, więc nie miałam czasu żeby zaglądać.
Cieszę się, że będę miała czas na spokojne przygotowania i pakowanko, bo też nie mam jeszcze nawet torby do szpitala. Później zajrzę do was. Buziaczki.

reklama
Witam was wszystkie bardzo gorąco
Karola i piateczka ale sie usmialam dziś z postów o teściowej masakra a było to w pociągu więc ludziska sie zastanawiali co ze mną nie tak :-D
Roszpunka gratuluje zdanego egzaminu :)
Aaaa bym zapomniała właśnie dostałam wyniki testu Pappa chyba tak to sie w PL nazywa i ryzyko jest małe 1:2,200 więc odetchnęłam z ulga hurrra więc pozostaje mi teraz usg w 20 tyg :) i w końcu odetchnę na maxa
Pozdrawiam was wszystkie i całuje :*

Do góry