reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam
Dziama :szok: czytałam na grupie !!!!!!!!!!!!!!!! :szok: szoooook......!!!!!!!!!!!!!!
Piateczka wiedziałam ze Twoje zniknięcie to coś znaczy ...... zdrówka kochana !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskaffka - korzystaj kochana, póki mozesz !!!!!!!!!!!! :-) NO i kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki ślę fluidki bo dawno nie było; częstujcie sie :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Życzę miłego dnia :-)

My uciekamy na trawkę do tesciowej na grilla ;-) zrobiłam strajk i dziś nie gotuje..... a cooo...... :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek
Jestem Piateczko :-) jak ty mnie dobrze znasz :-D a jak tam pupcia ???? Wiesz co Ty i tak masz lepiej kochana do kibelka kompa wezmiesz a Losiczka tam maszyny nie zaciagnie :-D
Mam nadzieje ze wam szybko przejdzie :tak:

Cześć dziewczyny, wpadłam tylko się przywitać i zaraz lecę dalej ... Dziś zdałam egzaminy
pobierz.php
i mam wakacje, jutro pogrzeb dziadka :( Wpadnę do Was już po wszystkim. Przepraszam, że tylko o sobie ale nie ogarnę wątków u której co się dzieje
biggrin.gif
Buziaki!!!!!!!!!!!!!

Witajcie
Cholercia z tą jelitówką :( masakra u was Piąteczko zdrowiejcie szybciutko :*:*:*:*:**:
Losiczko mam nadzieje że u was już po "wojnie"
Dziama :(((((
Ilonko miłego grillowania
Katy a ty jak tam z malowankiem ???
Przepraszam za nie wymieniłam wszystkich :( ale od kąt jestem w ciąży moja główka nie pracuje tak jak powinna normalnie mam "sklerozę" ciążową :-D
wszystkim życzę udanej niedzieli :*:*:*:*:*:*:*:*

hejka :)

Przyjaciółka z rodzinką pojechali, odpoczywamy
laugh.gif

super nam te cztery ostatnie dni zleciały (pomijając wstrętną małpę), od jutra w pracy hardcore...ale dam radę, za tydzień, wybywamy na mini zlot do znajomych, potem jeszcze dwa tygodnie iiiiiiiii...MORZE!!!! jejjj już się doczekać nie mogę
biggrin.gif
biggrin.gif

Mati tak fajnie się opiekuje Madzią (półtoraroczną) tak zabawia, rozśmiesza, pilnuje...ehhh serducho pęka i w takich chwilach żałuję że się wcześniej nie zdecydowaliśmy na drugiego szkrabika.
No ale nic...będziemy dziergać

Plan na ten cykl- wstrzemięźliwość, od 10dc będę robić testy...i seksy seksy seksy
jadę bez hormonów, zobaczymy co znów moje ciało wymyśli. W międzyczasie może uda się załapać na wizytę u gin-przed wyjazdem nad morze

lece poczytać co u was

pospałam i lepiej. ale jeść nie mogę bo mam od razu odruchy:baffled: jak tylko do kuchni wejdę. koszmar. mam nadzieję, że dzieciaków nie złapie bo dopiero będzie jazda.

Agnes Wszystkiego NAJ, kolejnych lat miłości, namiętności, kolorowej szarej codzienności ;)
Ilona przyjdzie taki moment że ruszycie machiną i chata stanie ;)
dzięki za zmianę w tabelce
fluidki standardowo zwijam :p
Katy WoW szaleństwo z tymi krzesłami, ale plan niezły masz ;) chata piękna wam "rośnie" !!!
Piąteczka Łosiczka ujć współczuję, wracajcie do żywych
butterfly gratki zakończenia sesji
przykro mi z powodu dziadka

Miłego Dnia!

Aniu malowanie ma sie ku koncowi......kuchnia i living juz za nami zostal tylko albo az korytarz....tlko wiesz jaki u nas korytarzyk jest na parter plus 2 pietra ....wiec nie wiem czy to polmetek czy jeszcze nie
Sylwia co od rana???? Pewnie cie mecza znow mdlosci
Truskaffka zazdroszcze ci tego morza.....szczesciaro!!!!!!!!!!!!!!!!
Buterrfly gratuluje zakonczenia sesji

reklama
Do góry