reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ło matko. zjadłam obiadek . mama ugotowała mi krupniczek delikatny. przepraszam, że tak się dziś głównie żalę , ale nie mam siły

cześć i czołem

Karola - jak chcesz pozbyć się laktacji to odradzam Bromergon, bo po odstawieniu go, pokarm wraca - jestem zła, bo myślałam, że tym razem uda się przejść ten czas, bez lejącego sie pokarmu, którego i tak nie spożytkuję, a tu d.....a!!!!! Mam tylko nadzieje, że obędzie sie bez nawału.

wrrr wtąciłam się dziś w bloga kogoś tam - nie pamiętam- dziewczyna bidok napisała dosadnie co czuje, że jest zmęczona dzieckiem itp- no nie wiem poprawcie mnie jak nie mam racji mamusie- czasem człowieka szlag trafi- zreszta już nie raz sie tu żaliłyśmy. A tam pani pisze, że taka jest cudowna , bo stanowi rodzinę zastępczą- i chwała za to ! ale to jest praca!!!!!!!!!! cholercia- wkurzyłam się

reklama
Dziendoberek:-)

Witam moje drogie kolezanki po dluzszej nieobecnosci:-)

Piateczko nie warto sie zabardzo angazowac emocjonalnie w wypowiedzi nie ktorych forumowiczek bo mi kiedys na tydzien zablokowali bb jak wyczailam ze facet prosi o pomoc a przez to oszukuje i wszystkie psy na mnie powiesili a po 2 miesiacach okazalo sie ze mam racje i zamkneli watek.Mam nadzieje ze krupniczek pomogl i juz jest lepiej :tak:

Dziewczyny ja skonczylam te moje szmaty i myslalam ze na zawal zejde jak mi chcieli jeszcze 1000 szt :szok::szok::szok: dowiez bo jakas babka im odeslala nie uszyte ( stwierdzila ze za grosze nie bedzie szyc). Musialam wymysles na szybko jakas bajeczke zeby mni tego badziewia nie wcisneli bo w sobote wyjerzdzam na 12 dni na dzialke z chlopakami.I niestety nie ma tam internetu a nie wspomne ze okropny zasieg i pisanie sms graniczy z cudem tzn wyslanie go. Ale bede tesknic :-(

Troszke mnie tu nie bylo tzn nie pisalam wiec gratuluje udanych wizyt, rocznic , urodzin i wszystkego naj naj dla wszystkich.

Milego dnia

Do góry