reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

ja tylko melduję że żyję, ale totalnie nie mam czasu..jutro będę miała nadrabiania że hohohohohohoho

wczoraj byliśmy cały dzień i mojej przyjaciółki-ogród, basen, towarzystwo...miodzio:cool2: wieczorem padłam na twarz...a do tego jakiś problem z netem miałam...

a dziś chatę ogarnęłam i zaraz lecę do przedszkola...jest pożegnanie starszaków, piknik rodzinny...szał ciał, lecę pomagać, a potem odpoczywać ;p
No i przyjaciółka z rodzinką dziś wpadają na piknik, zostają u nas do jutra...więc dopiero jutro do was pewnie zajrzę...

i pół dnia będę nadrabiać:-D

pozdrawiam, ściskam i udanego dnia życzę!!!!

reklama
Mania ale wspaniale wiesci:-)!!!!!!!!!!!!!!! Super mam nadzieje ze ten guz to tez nic powaznego :tak:
Viola to i tak dobrze ze Antos w nocy spi, zaraz lece ogladac fotki ;-)
Roza podejrzewam ze uzbieralybysmy niezla grupe chetnych:-D:-D:-D
Karolcia jedz i odpoczywaj o tesciowej nie mysl:no:, a zdj koniecznie wklej po fryzjerze ;-)........... kolorki nie moglam wybrac wlasciciel zarzyczyl sobie takie same, czyli zolty, brzoskwiniowy i lila-fiolet zdj wrzuce pozniej:tak:
Ania spoko mojemu tez znajde zajecie a aloesem sie nie przejmuj, bedzie to bedzie:tak:
Rozia ja tez chce...... ja tez:-)!!!!!!!!!!!! Zapros mnie do siebie na zmierzch :sorry2:
Kasia wynajmujemy dom i czasami trafi sie taki baran-wlasciciel i nie pozwoli zmienic koloru.....bo moze miec pozniej problem z wynajeciem domu.......paranoja:baffled:
Sylwia no w koncu ciaza ci troszke odpuscila:tak: ze lepiej sie czujesz, prawda???
Truskaffka to faktycznie szykuje ci sie szal-cial :-D tylko nam nie padnij po tych ekscesach :-D
Ilonka mowisz ze troszke odzylas???:-)

A ja wczoraj szukalam takich ozdob na sciane do kuchni ale do nowego domku......widzialam takie cos w innych kuchnia mega fajnie to wyglada....tylko szukam jeszcze wiekszych na metr:-) a te maja 70 cm :tak:
RARE, Stunning Large SOLID WOOD Hand Carved AFRICAN ART Spoon and Fork HUGE | eBay

Kasiu tak wkoncu mi odpuscilo bo meczylo mnie prawie 2 tyg dzien w dzien ale jestem ciekawa na jak dlugo tak bedzie .
Niby mam jakis nie mily smak w ustach i odpycha mnie herbata nie smakuje mi wogole ;/ i nie mam co pic przez to musze brata do sklepu wyslac bo ja wygladam strasznie :szok: i kupi mi cytryne i wypije wode z cytryna mniam mniam mam jakos ochote na to :)
A co u was wogole slychac ?? bo cos cicho sie zrobilo ??
Kasiu a ta lyzka i widelec jest mega :)

hej, no jakoś ciszej ostatnio...
ja jak zwykle czytam ale dziś nie mam za bardzo czasu pisać. Dużo pracy.
Dziś po południu jedziemy do domu a jutro mamy wesele kuzyna mojego m.

viola śliczny synek:tak:
ilona dobrze że już lepiej się czujesz:tak: u nas też dziś leje... właśnie burza przeszła...

mania trzymam kciuki za maluszka!!!

Karolcia ja w akademiku nigdy nie mieszkalam ale napewno bym sie tam dobrze czula:tak:, ja to taki niespokojny duszek zawsze bylam:-)

Co do domku to my kochana jeszcze duzo roboty mama i znajac zycie ty wczesniej wykonczysz niz my ale my zdecydowalismy robic tylko wtedy kiedy sami jestesmy w pl czyli 2 razy w roku:baffled:.......nie zlece nikomu nic poki sama nie zatwierdze, wczesniej moj tato nam pomagal i bylo super bo robil to co chcielismy a tesciu nam zmienia i dyryguje wiec on odpada:no:. Ja na razie kupuje tylko takie rzeczy ktore moga polezec i wiem ze mi sie nie znudza.........te sztucce tez moge powiesic na zewnatrz kolo kominka jesli w domu mi sie nie sprawdza :-)

Jane no a w czym wystapisz, chwal sie nam tu:tak:!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
sylwia fajnie że już troszkę lepiej się czujesz... a ja mam od kilku dni jakąś gastro fazę chyba bo wpierniczam jak odkurzacz:-D

Ja sie tak zastanawiam i pytam KIEDY DO MNIE TEN DESZCZ PRZYWĘDRUJE ????????????????????????????????? :crazy: Rano przyjemny chłodek, brak słoneczka aż sie chciało wstać i funcjonować ale jak tylko wyszłam na zakupy wyszło słonce, od razu zaczęło prażyc i na tym byłoby koniec mojego normalnego funkcjonowania :baffled:
Sylwia oby to nie była cisza przed burzą...... mam nadzieje ze juz teraz bedziesz czuć sie lepiej , na tyle aby normalnie żyć !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo wiem jak to jest jak sie ma dziecko i takie samopoczucie jakie TY przez ostatnie 2 tyg miałaś i nikogo do pomocy !!!! !!!!!!!!!!!
Karolinka Katka zazdroszczę własnego domu, !!!!! tak czy siak coś zaczęte macie.... a to juz sukces :-) bo mozna planować kombinowac i marzyć jak to bedzie ....... ;-)
Ja bardzo bym chciała własny domek, bardzo mnie sie podoba system kanadyjski, błyskawicznie i dom stoi !!!!!!!!!!!!!!! Kuzyn taki buduje, 2 miesiące temu budowa została zaczęta a domek juz cały stoi....!!!!!!!!!!!!
Jane ja trzymam kciuki za Ciebie za ten cykl :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jejkuś ale mi sie chce czereśni !!!!!!!!!!!!!!!!!!Przede wczoraj wsunęłam jak odkurzacz pół kg - Boze jakie pyszne one były......... i tak myślę czy sie nie przejde potem i nie kupię bo mi język ucieknie dosłownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! truskawki mi sie juz znudziły hehe :-)

witam babeczki!

ilonka jak mogły ci sie truskawki znudzić? ja codziennie minimum 1 kg wcinam. a teraz właśnie pochlonełam 2 szklanki koktajlu truskawkowego pycha. no ale nie powiem czereśnie też uwielbiam. a po południu czeka juz w lodówce palisada.
póki co nic nie planujemy na rocznicę. jutro mąż wyjezdza na szkolenie do Szwajcarii wiec bedziemy dzisiaj pakowac walizki. jak wróci to pewnie się gdzies wybierzemy.

karolcia, katy własny domek to super spawa ale i ile pracy i wydatków. my duzo sami robilismy no ale nie wszystko się da. jeszcze wiele drobiazgów by się przydało. teraz wszystka kase ładujemy w dom. niby juz rok mieszkamy ale góra mało co ruszona. za 2-3 tygodnie będą nam schody montować. stawiamy jeszcze wiate na drewno, opał. tak wiec kasa leci. a wakacje to ciężki czas bo mąz nie bedzie miał pracy. dopiero od wrzesnia jak sie wyszkoli. ale jakos damy rade.

roszpunka pewnie sie uczy i dopiero po weekendzie do nas zajrzy.

katrina, viola jakie słodkie chłopaczki. no cudno. ja juz nie moge sie doczekac swojego.

ciekawe co u justyny. moze juz ma malucha przy sobie. teraz kolej ilonki i roszpunki

katka jak mozesz to kupuj sobie takie drobiazgi do domu. ja żałuje że nie kupowałam wczesniej jak jeszcze u rodziców mieszkałam i kasy było pod dostatkiem. teraz zawsze cos wyskakuje i na takie ozdóbki juz finansów brak. ale pewnie kiedys nadgonie i kupie wszystko co bym chciała.

sylwia mam nadzieje że teraz juz bedzie z dnia na dzień lepiej. zaraz II trymestr a to ponoc najfajniejszy czas. póki co ja nie narzekam.

Karolcia ja mam tak samo.....lapie sie na tym ze tesc cos podsuwa a ja na przekor....bo cholera swoj dom juz ma to niech sie odpierwiastuje od mojego:tak:
Dziala mi ostatnio tak na nerwy ze szok......wczoraj z pretensja w glosie probowal mnie nastraszyc sprzataniem po tarciu scian ( bo ja sobie malowanie wymyslilam a oni musza robic:-p) tak jak bym w zyciu po tarciu czy po duzym remoncie nie sprzatala!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja.....................co sprzatam tu juz z chyba 8 lat i w roznych miejscach bylam.......buuuuuuuuuu............................myslalam ze wyjde z siebie i stane obok:wściekła/y:....pierdziel stary a on w zyciu po sobie nawet z blatu nie starl a mnie bedzie ustawial:wściekła/y:......o nie, nie nie ze mna te numery BRuner!!!!!!!!!!:-D

Ilonka nie masz litosci:sorry2:!!!!!!!!!!!!!! Mowic o tych pysznych owocach do mnie co ja na wyspie siedze i marze o Polskich truskaweczkach, wisniach, porzeczkach i agrestach:-p!!!!!!!!!!!!!
Sylwia no nie zazdroszcze .........ja ciagle pamietam to okropne uczucie mulenioa calymi dniami.......blllleeeee.....
Agnes no wlasnie taki mam zamiar:tak:....bo tutaj duzo sklepow oferuje roznego rodzaju bonusy a w tesco z club karty ciagle cos sobie biore, reczniki, posciele, itp:-)
Maz sie ze mnie smieje ale zobaczymy co powie jak przyjdzie do mieszkania a ja podjade z calym ekwipunkiem jak auta z reklam ikeii:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny, witam się z Wami ładnie - piątek u mnie pogoda do niczego ... Nic mi sie nie chce i mam depresję pogodową ... Jutro egzaminy w szkole, masakra - polegnę jak nic z 3 przdmiotów

Do góry