reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes słońce wszystkiego najlepszego z okazji I rocznicy !!!!!!!!!!!!!! jeszcze wiecej miłości i szczęscia niz do tej pory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
na ile mąz wyjezdza ?????????????
Nam za niecały juz miesiąc strzeli 4 lata
:szok:
No jakoś mi sie juz truskawki przejadły, ale w tym roku są droższcze niz w zeszłym,:crazy: a miałam sobie zrobić dość spory zapas na zimę, to na razie zamroziłam 2 kg i to od tesciowej z ogródka , bo u mnie poniżej 8zł to nie schodza !!!!!!!!!!!!!! a czereśnie jak na razie po 13zł :baffled: ale cięzko sobie odmówić ...... no kurcze bede dziecku odmawiać owocka ... hehe :-) :-)

Dom to skarbonka bez dna ale całkiem inaczej sie żyje niz w bloku, dzieci mają gdzie wyjśc , gdzie sie wybiegać, teraz są takie tanie piaskownice, zjezdzalnie itd ahhhhhhh.......latem grile, ogniska, śniadanka na powietrzu ..... ale sie rozmarzyłam ;-)

reklama
Dziękuję Wam z całego serca!!! Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.
Kolejne usg mam w poniedziałek i tak co tydz. plus wizyty w Bydgoszczy co 2 tyg. Tak jak na początku nie chciałam nikogo słuchać jak mnie pocieszali i kazali wierzyć to teraz sama jestem największym nośnikiem nadziei. Znalazłam coć tekiego:
safe_image.php

Aniabuchowicz dziękuję za wsparcie u Najwyższego!!!!!!!!

Ilona24 suwaczki mamy takie same,ale ja chyba jednak wcześniej zobaczę mojego szkraba ;) I w
końcu dowiem się jakiej będzie płci

Roszpunko zamówiłam wczoraj wózeczek ;) Znalazłam jakąś kobitkę,która też ostatnio takie cudo sobie zamówiła za namową swojej znajomej,która była bardzo z niego zadowolona! Tak więc musi być dobrze!!!

Ostatnia edycja:
Mania bardzo sie ciesze ze nabralas wiary ....a wiara jak wiadomo czyni cuda:tak:.....ps wklej link bo niemozna tego powiekszyc a ja slepa :-D
Butterfly bedzie dobrze
Ilonka ale nic straconego jeszcze moze za jakis czas maz dostanie super oferte i bedziecie mogli poimyslec pomalu o domku, dzieciaczki podrosna pojdziesz do pracy a mieszkanko sprzedacie ;-)
Agnes kochanie wszystkiego naj, naj , naj pierwsza to taka piekna rocznica oby nie bylo tak:-D:-D:-D http://demotywatory.pl/750293/Pamiec-i-troska

Ostatnia edycja:
Depresja pogodowa, spać mi się chce - kawy nie robię bo i tak chodzę dziś sikać co chwilę ,,, jak wypijam z 6 litrów soku to nic - dziś szklankę i sikam co 1 minute :-( przykry dzień od rana - zmarł dziś dziadek i jakoś mi też nieswojo z tego powodu

katy, ilonka dziekuje bardzo w imieniu swoim i małża

ilonka mąz ma samolot w niedziele ale jutro juz jedzie do teściów bo od nich ma tylko 20 km do lotniska w Poznaniu. no a nie chcial abym ja w ciąży sama samochodem jeździła wiec oni go zawiozą. a wraca w czwartek tak więc niecały tydzień.
ja generalnie cały czas samochode śmigam po mieście ale jak ostatnio jechalismy te 100 km do teściów to już się kiepsko czułam. do tego jak sa upały to zdarza mi się zasłabnąć. tzn zawsze wiem jak pojawiaja sie mroczki przed oczami, oblewa mnie zimny pot ze moge zemdlec wiec zaraz się kładę i jest ok. ale nie chciał ryzykować wiec go rodzice zawiozą.

mania
&&&&&&&&&& za wizytę i pomyslne wieści. wierze ze bedzie ok

uciekam na troche bo mam prasowanie a jak mąż wróci z pracy to kawkę rocznicowa robie. no i musze spalic bukiet slubny bo czeka zazuszony na dzisiejszy dzień. buziole

Mania bardzo mocno trzymam kciuki aby dzieciątko urodziło sie zdrowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIgdy nie wolno sie poddawać, trzeba zawsze mieć nadzieje, do samego końca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) To prawda TY szybciej utulisz swoje maleństwo ......ale mnie i tak juz nie wiele zostało, takze z górki juz mam, co do płci to ja sama tez nie wiem tak naprawde !!!!!!:baffled:
Katy, tak naprawde jakbyśmy sie "spieli" to działke mamy, na czas budowy gdzie mieszkać ( co prawda pokój z kuchnią tylko ale to zawsze coś) mieszkanie to sprzedać , wziąść kredyt na ten system kanadyjski i działać, a w tym systemie to raz dwa i dom stoi a jak coś to domek byłby mały góra 100mk np coś takiego by nam zdecydowanie starczyło !!!!!!!!!!!!! Studio Z500 - Projekty domów i garaży, Domy jednorodzinne - Projekt domu Z136. Tani w budowie, mały dom parterowy z dwuspadowym dachem i dwoma pokojami. tylko ze tu są 2 pokoje ale pokazuje tak na oko mniej wiecej ;-) bo wiadomo ze lepiej by było miec choć 3 pokoje ;-)
NO ale własnie cięzko podjąć decyzję i ruszyć z tą machina ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnes ja tez paliłam bukiet w rocznice w ognisku hihih :-):-) a to szybciutko ten czas bez męza zleci ;-) myslałam ze moze na dłuzej Cię zostawia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej hej:-)

Agnes wszystkiego naj, naj!!!!!!!!!!:-D:-D ja tez paliłam bukiecik po roku:tak::tak:

Katy no też tak myślę - chętnych na pewno nie zabraknie:-) Masz teraz deferencji z tym "małym remoncikiem"

Ilonka a dziękuję dziś lepiej:-), chociaż pogoda nie nastraja. Staram się dostrzegać światełko w tunelu he he:-):-)
Zapraszam do mnie na drzewo:-p po czereśnie hihi.

Jane udanej zabawy :tak:. Nareszcie coś ruszyło na wykresie:-)

Dziś na obiadek robię placek po węgiersku mmmniam dla mężunia bo coś przebąkiwał na ten temat:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki:-)

Ja tak na chwilę póki co...

buterfly bardzo mi przykro z powodu dziadka....

Agnes wszystkiego naj z okazji rocznicy...

Ja dzień rozpoczęłam od pawika, ale wczoraj zrobiłam spaghetti na obiad, więc dlatego tak... Ale od czasu do czasu muszę mięcha troszkę zjeść :-):-):-)

Będę później, bo musimy kilka spraw załatwić, więc spokojnego dnia Wam życzę :-)

Do góry