reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja!

ilonka
ja ci zazdroszcze trochę tego ciepełka bo w Wielkopolsce leje już 2 dzień i to tak że z domu ciężko wyjść. dzisiaj rano kolejna burza. co prawda nie boję się burzy ale drugi dzień z rzędu budzą mnie grzmoty o 5 i ten cholerny deszcz. tak więc ja chciałabym trochę słoneczka. no ale moze upały 30 st niekoniecznie

karolcia tak więc &&&&&&&&&&& za spotkanie

sylwia mam nadzieję że z koncem I trymestru ci przejdzie

pamela wykres masz obiecujący. ślę ~~~~~~~~~~. a Wenecje to ja tez uwielbiam

katka
ty nasz śpiochu. &&&&&&&&&&& za dobre wyniki mężą

truskaffka
może mamcia wie coś czego ty jeszcze nie wiesz. specjalnie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~

tyle co zapamietałam, wpadam później. musze się za obiad zabrać. i zrobić Palisade bo jutro mamy I rocznice ślubu. buziole

reklama
Hej dziewczyny:-):-)

Przyznam się że nawet nie nadrobiłam tego co napisałyście:-:)-(

Od 3 dni jestem nie do życie, normalnie ledwo stoje po pracy buuu, wczoraj przeleżałam na łóżku do 16tej i z lenistwa obiad dla męża wzięłam z pracy:tak::tak:

Pogoda fatalna ehhh no i brzuch mi ciągle ćmi okresowo, wykończyć się idzie.
Na dodatek znowu humorek nie najlepszy:angry::angry::no:

Pamela no wykresik masz rzeczywiście cudny....:-D

Ilonka biedaku - upały cie wykańczają:no: a u nas leje i leje...

Dziama
no Maja jest u mnie w grupie, ale od września będzie chodzić do innej palcówki:-D

Karolina trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

Katy ja dołączam do ciebie z tym spaniem...

JAne oj kochana ja właśnie jestem na tym etapie co ty z humorem:-( a u ciebie lepiej???

Truskafffka kiedy testujesz?? może sen był proroczy:-D

Kasia_es no przepis mi sie podoba na zapiekankę - to coś dla mnie:-)

Ostatnia edycja:
witajcie

Karola - mój mały ssak tak mi organizuje czas, że dla siebie mam go niewiele, dlatego nie zaglądam - wybaczcie.
U nas wszystko w porządku, Kubuś to straszny głodomor i dobrze, ze jest na butli, bo nie wiem czy dałabym radę go wykarmić naturalnie.

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale nie jestem w stanie nadrobić tego, co napisałyście.
Pozdrawiamy.

Karolina no to chyba mogę pogratulować??:-) a co się stało dla męża?? wydawało mi się że negatywnie nie jest nastawiony do tego że chcesz iść do drugiej pracy:tak: - no chyba że czegoś nie doczytałam...

Katrina to mówisz że małego łakomczuszka masz:-D:-D pewnie rośnie jak na drożdżach:-)

witam się dziewczynki :)
właśnie wróciłam z pracy i biore się za nadrabianie waszych postów
miłego popołudnia życzę :*:*:**:*:

Ilonka no moze pozawieszaj sobie mokre jak to moja mam mowi chadry w oknie balkonowym albo poprostu oblloz sie mokrym recznikiem ....napewno cie ochlodzi i bedzie sie lepiej dychac a rolety najlepsze najciemniejsze na okna w takie upaly
Jane no ja sie ciesze na to malowanie bo sciany juz okropne ale powiem ci ze z drugiej strony mam nerwe bo wlasciciel co jakis czas sam powinnem pomalowac chate a my tu juz mieszkamy 6 lat i mowy o malowaniu nigdy nie bylo, wiec trzeba sie samemu za to zabrac a on tylko zwroci za farby
Pamela a ty myslisz wracac kiedys do Pl czy juz tam zostajecie???
Roza to ja mam propozycje moze zorganizujemy swoja polska sieste i bedziemy lezakowac w godzinach popoludniowych jak maluchy, co ty na to??????
Agnes slonko taki juz moj urok chyba ja nalepiej funkcjonuje wieczorami a rano bym spala......to chya sie sowa nazywa
Aniu pracusiu jak tam zyjesz????

Hejka dziewczyny!
Chciałam się pochwalić...;) Dwa dni temu byłam na kontroli i lekarze zaczynają wątpić w to,że moje maleństwo ma rozszczep kręgosłupa!!! Oczywiście tego nie wykluczają,ale to i tak daje mi wielką nadzieję i siły na przyszłość. Co prawda ten nieszczęsny guz nadal jest,ale nie rośnie. Pytanie tylko co to takiego. Niestety dowiem się dopiero po rozwiązaniu...Pozostaje więc czekać ;( Trudno,ale jest nadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem mega szczęśliwa,czuję się jakbym dostała kolejną szansę od życia!!!!

Witam
Poczytuję was kochane przy okazji karmienia mojego głodomorka,ale na pisanie jedną ręką nie ma szans. W nocy Antoś ładnie śpi ale w dzień najlepiej cały czas spędziłby przy cycu. jak tylko zaśnie to spinam się,żeby w domu ogarnąć,zrobić pranie czy ugotować obiad.

Na grupie wstawiłam fotki małego:)
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki bb:-D:-D:-D

mania trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
agnes Ja sie z chęcią z Toba zamienię i wezmę ten deszcz i burze !!!!!!!!!! naprawde :tak: ;-) wybieracie sie gdzieś z okazji rocznicy czy spędzacie wieczór w domku ????????????????
Roza doszła luteinka ?????????????????? a co to za spadek formy ?????? dziękuję kochana, 14kg na plusie gdzieś musiało sie ulokować, brzusio mw sumie aż taki duży nie jest jak na moje oko, ale jak juz pisałam mnie idzie bardzo w ramiona, nie lubie tego bo to tak chyba dziwnie wyglada bo dupsko i nogi takie jak przed ciązą a od szyji do brzucha balon .....
Katrina Kubuś taki żarłok ??????? i bardzo dobrze, niech je i rosnie małe słoneczko ;-) a jak nocki wyglądają ??????? da pospać , co ile wstaje ???????????
Karolina to czekamy na decyzję i mocno trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katka robię sobie okłady co jakiś czas ale powiem szczerze ze to mało co daje :-( no ale co ja moge .... musze przetrwać to jakoś !!!!!!!!!!!! nie ja jedna sie tak pewnie męcze takze sie tym pocieszam :-p
Fajnie ze za farby kaskę Wam własciciel odda, a ja lubie takie zmiany itd, no ale gorzej właśnie ze sprzątaniem potem...... :baffled: ale zawsze to juz bedzie inaczej jak sie odświeży:-)
Ania jak sie czujesz??????????????? pięknie u CIebie leci suwaczek ....... nim sie obejrzymy a TY juz bedziesz słać zdjęcia maluszka :-)
mania ....... daj Ci Boże słońce aby lekarze sie mylili i aby nie dzieciątko było zdrowe !!!!!!!!!!!!!!!!! Wyobrażam sobie jaką dali Wam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!! kolejne usg kiedy bedziesz miec ??????????? Widzę ze suwaczek mamy taki sam, tzn tydzien i dzień :-)

a gdzie piąteczka ????????????????????????rano sie zameldowała i na tym koniec ........bo losiczka to biedna przyszyta do maszyny !!!!!!! :-(

hmmmmmm no i ciekawe jak Justyna !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nie ma z nia kontaktu ????????

Viola czyli na brak pokarmu nie narzekasz ???????? i prosze następny głodomorek nasz ;-)

A ciekawe jak u zagubionej..... jak mała Nadusia !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry